Sari la conținut

Lora 0720397997

lora30

Postări Recomandate

• Oras:oradea

Nu rapsunde e orfeus la ea

Analfabetule,se scrie raspunde si Orfeus...

Oricum pt. tine e prea tirziu sa mai inveti a scrie,..daca ca te legi de anumite persoane de aici pt. mine inseamna ca sunt niste persoane simpatice,spre deosebire de tine si NEAMUL TAU DE CLONE care sunteti niste deseuri umane...

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

Hai sa-ti scriu si tie doua randuri ,ca la frate-to i-am dat niste citate din biblie, deci bai dobitoc ordinar handicapat agramat grav,aurolac orfan traumatizat,tu acum catva ani credeai ca rogerius e o alta tara si ca nu te poti duce ca ai nevoie de viza si acum sa ne spui cum e pa moisil. Norocul tau ca esti pe topicul Lorei si nu la dg ,altfel iti rasfoiam si tie biblia. Ceapa ta de stiop cocosat.

• Like 3
Link spre comentariu

Hai sa plângem lora e pe ciclu

Idiotule,macar odata ai putea sa te abtii de la comentarii cretine.Eu cred ca tu si prietenii tai clonati aveti probleme cu ciclul permanent.Asta inseamna ca ramasita de creier pe care o posedati este tulburata fregvent de cuvinte si propozitii demne de un elev care repeta clasa I de vreo patru ori...

• Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

La sms pt programare Lora mi-a raspuns ca lipseste datorita unui "eveniment neplacut" pana sapt viitoare. Daca compasiunea va lipseste aveti macar putina decenta...

• Like 5
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu

Numa' 100?

Eu nu mai inteleg.. uneori e 150 alteori 100?

hm.hai ca iti spun cum am inteles eu: a venit prima data cu pretul 150ron dupa aia a redus la 100 dar a ramas 150 in caz daca e vorba de finalizarea in gura.Eu inca n am reusit sa ajung la ea pt.ca avea full programare pe ziua in care aveam timp,dar pe viitor vom vedea

Link spre comentariu

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere

de marți voi fi la Oradea pana joi daca lucrezi intre Sărbători vreau sa te vizitez la tine acasă dacă la Cluj nu am reușit

Bună, stau până pe 30 decembrie în Oradea, îți recomand să îți faci programare cu zi înainte

Toate bune iti doresc

:*

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...