kingkong09 Reputație: 106 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 29, 2018 Când mai treci pe la noi?
x the impaler Reputație: 9978 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Noiembrie 30, 2018 Când mai treci pe la noi?E pe vine :laugh2 fii pe faza ! 1
brokoli Reputație: 3273 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Noiembrie 30, 2018 Bă, gata, am avut-o, am futut-o (care ati apucat), acuma hai la inactive ca citesc moartea caprioarei aici 1
x the impaler Reputație: 9978 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Noiembrie 30, 2018 Bă, gata, am avut-o, am futut-o (care ati apucat), acuma hai la inactive ca citesc moartea caprioarei aicipt 3 zile? Vine sapt viitoare 3
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Noiembrie 30, 2018 daca vine-o asteptam,o iubim o-mbratisam,asteptam cu bucurie,cu colinda sa mai vie. ea cadoul de Craciun,sa ne fie cat mai bun,dar primit si laudat,ca de-o vezi ti s-a sculat! 4
x the impaler Reputație: 9978 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Noiembrie 30, 2018 Vezi bro? Nu e moartea de Labis, E caprioara strikes again de Adeunâœï¸ðŸ˜‚ 3
daulabuci Reputație: 399 Postat Decembrie 1, 2018 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 1, 2018 continuam cu actiunea :biggrinking ea ti-o freaca si ti-o linge,iti sopteste ca esti buuun,iar pe urma dai si-mpingepana termini cu un "cum"(n-am gasit alta rima, deci am tradus :jackass ) ...pe urma stai un pic... :bad si: marci banu si te imbraci,iti scoti mintea dintre craci,iar apoi mergi sa-ti faci treabac-altfel ai futut degeaba ai fost totusi la curve, asta nu trebuie sa dauneze vietii tale 4
x the impaler Reputație: 9978 Postat Decembrie 1, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 1, 2018 Daca tot o punem de-un cenaclu mai iau si eu la tranta cu adeun... poate isi aduce aminte ca stie si recenzii daca ii violez si eu domeniul literarNoa.... (in acest context se traduce prin deci - sa inteleaga si bucurestenii daca intra vreu critic de pe acolo sa ne arbitreze) Intr-o zi pe inseratMa plimbam again prin satO marmota am intalnitSi marmota mi-o soptitCum ca Lora mai revineCa la noi se simte bineOradenii o iubesteCa-i dulce si n-are.... PS Daca vedeti vreo marmota epilata si cu fundul rosu inseamna ca a fost marmota mincinoasa si eu mi-am futut credibilitatea... 5
lora30 Reputație: 538 Postat Decembrie 1, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Decembrie 1, 2018 Oradea,mi-ai luat inimioaraMarți se întoarce "căprioara":* 5
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Decembrie 1, 2018 Oradea,mi-ai luat inimioaraMarți se întoarce "căprioara":*Pana-atunci cenacluim ,de marti o sa povestim"caprioara " o-ntalnim,putin o dragalasim,poate ne indragostim! Daca tot o punem de-un cenaclu mai iau si eu la tranta cu adeun... poate isi aduce aminte ca stie si recenzii daca ii violez si eu domeniul literarNoa....eu recenzii am scris o suta,si apoi m-am linistit,acum inima asculta,si-aminteste ce-a iubit.cand apare-o caprioara,care poate cucerii,sa-mi simt sufletul ca zboara,Adeun o sa revii,pentru-a nu stiu cata oara,iar recenzii o sa scrii. te-asteptam iubita fata,si cu drag te adoptam,dar ramai de asta data,sa mai pleci nu te lasam. 3
x the impaler Reputație: 9978 Postat Decembrie 1, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 1, 2018 Pana-atunci cenacluim ,de marti o sa povestim"caprioara " o-ntalnim,putin o dragalasim,poate ne indragostim! eu recenzii am scris o suta,si apoi m-am linistit,acum inima asculta,si-aminteste ce-a iubit.cand apare-o caprioara,care poate cucerii,sa-mi simt sufletul ca zboara,Adeun o sa revii,pentru-a nu stiu cata oara,iar recenzii o sa scrii. te-asteptam iubita fata,si cu drag te adoptam,dar ramai de asta data,sa mai pleci nu te lasam.eu te stiu curvar de fruntesi povestitor de soiD'aia iti arunc manusaSa revii iar printre noi 2
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Decembrie 1, 2018 asta suna a provocare,si manusa o ridic,cand gasesc fetita care,ma accepta asa mic,chel , urat si cu mustata,si cu fite de golan,nu ma mai arunc in fata,dau si dragoste si ban. 3
x the impaler Reputație: 9978 Postat Decembrie 1, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 1, 2018 Bine-ai revenit mai adeTe primim cu bucuriiCa mai nou a a nostra urbePlina de jucarii 2
x the impaler Reputație: 9978 Postat Decembrie 1, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 1, 2018 Am scapat un e. Is pe tel 2
kingkong09 Reputație: 106 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 3, 2018 E pe vine :laugh2 fii pe faza ! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 mereu cand apare una pe care imi doresc sa o vizitez sau am vreo amintire placuta cu ea si doresc sa o vizitez, mereu , dar mereu le ratez :laugh2 :laugh2 :laugh2 2
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 3, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Decembrie 3, 2018 pai de ce sa o ratezi? unde fugi? fugi de ea ? 1
kingkong09 Reputație: 106 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 3, 2018 pai de ce sa o ratezi? unde fugi? fugi de ea ?Ca asa se intampla ... ba prind o delegatie , ba nu o prind pe ea cand e libera ... bullshit-uri dinastea 1
daulabuci Reputație: 399 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:- Oras:- Postat Decembrie 3, 2018 pai nu le mai spune bro "io is kingkong" ca se sperie si fug...mancand pamantul zi-le ca esti pisicutz si ca le dai moderare gratuita pe toate topicurile de pe nimfomane 2
chappie Reputație: 307 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:La mine Oras:La mine Postat Decembrie 4, 2018 asta suna a provocare,si manusa o ridic,cand gasesc fetita care,ma accepta asa mic,chel , urat si cu mustata,si cu fite de golan,nu ma mai arunc in fata,dau si dragoste si ban. Auci, domnu Bolojan, dumneavoastra santeti? 1
Vizitator pen_zen Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 Daca tot o punem de-un cenaclu mai iau si eu la tranta cu adeun... poate isi aduce aminte ca stie si recenzii daca ii violez si eu domeniul literarNoa.... (in acest context se traduce prin deci - sa inteleaga si bucurestenii daca intra vreu critic de pe acolo sa ne arbitreze) Intr-o zi pe inseratMa plimbam again prin satO marmota am intalnitSi marmota mi-o soptitCum ca Lora mai revineCa la noi se simte bineOradenii o iubesteCa-i dulce si n-are.... PS Daca vedeti vreo marmota epilata si cu fundul rosu inseamna ca a fost marmota mincinoasa si eu mi-am futut credibilitatea... "" Intr-o zi pe inseratMa plimbam again prin sat """ Super ::) - Cel mai bun
x the impaler Reputație: 9978 Postat Decembrie 4, 2018 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Decembrie 4, 2018 Hmmm...marmota n-o mintit,A scapat de spankuit?(...to be continued) 1
lora30 Reputație: 538 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Decembrie 4, 2018 Hmmm...marmota n-o mintit,A scapat de spankuit?(...to be continued)Marmota nu a mințit, Cam ciudat acuma sună, Căprioara e aiciÎncepând de azi, o lună :* 5
kingkong09 Reputație: 106 Postat Decembrie 4, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 4, 2018 pai nu le mai spune bro "io is kingkong" ca se sperie si fug...mancand pamantul zi-le ca esti pisicutz si ca le dai moderare gratuita pe toate topicurile de pe nimfomane :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 n-am gasit alt nikname la vremea respectiva
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 4, 2018 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Postat Decembrie 4, 2018 Marmota nu a mințit, Cam ciudat acuma sună, Căprioara e aiciÎncepând de azi, o lună :*versurile sunt trecut,sa citim de azi recenzii,o sa stau si-o sa ascult,ce scriu galbenii si verzii! 2
lora30 Reputație: 538 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Autor Postat Decembrie 5, 2018 Hello Oradea,nice to see you again<3 <3 <3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum