rob3rt96 Reputație: 61 Postat Ianuarie 7, 2023 Oras:Pe undeva prin Bucuresti Oras:Pe undeva prin Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7, 2023 On 12/22/2022 at 7:02 PM, Silberpfeil said: A fost cineva recent? Mai e activa Diana? Am fost eu pe la jumatatea lunii Decembrie. Preturile erau 150 lei pentru 60 min si 200 lei pentru 90 min. Link spre comentariu
jverne Reputație: 41 Postat Iunie 25, 2023 Oras:Aiurea prin viata Oras:Aiurea prin viata Partajează Postat Iunie 25, 2023 Am vizitat de curând aceasta domnișoară care se încăpățânează sa ofere aceleași servicii de calitate. A fost o ședință de redescoperire fiindcă nu ne-am văzut de mult timp. Masajul de relaxare a fost bun si energic, iar cel erotic a început timid si s-a terminat fierbinte si umed. E o placere sa o simți după ce renunță la o parte din inhibiții, chiar daca nu se ajunge la sex. Sper ca timpul imi va permite sa o vizitez mai des. 1 Link spre comentariu
gotosleepblz Reputație: 1 Postat August 8, 2023 Oras:Dublin Dublin Oras:Dublin Dublin Partajează Postat August 8, 2023 On 3/4/2022 at 7:01 PM, boyohboy said: Eu am dobandit balanita dupa ce am fost in vizita la ea in Decembrie(diagnodticat la dermatolog).Pe langa asta am dobandit si mancarimi la anus(fara chestii vizibile ).Mancarimile le am si acum si n am avut asa ceva in viata mea.Nu am facut sex in perioada respectiva cu altcineva,iar ea mi-a facut doar masaj.Mai nou ma dor si testiculele sporadic.Am fost la dermatolog initial,iar acum ca s-a ingrosat gluma voi merge la urolog.Am testat negativ pentru clamidia si gonoreea din urina.Mai trebuie investigat.Intuitia imi spune ca ea se si fute (neprotejat speculez) ,fiindca pare super mega inculta.Mai mult ca sigur e purtatoare de chestii...candide,ciuperci,levuri,mortii mei.Aveti grija.Sunt care afirma ca au fost si ca n au patit nimic.Eu va zic ce am patit eu....Nu va doresc sa va aflati in pielea mea.Am pizda de futut acum si stau pe labã ca mi-a dat sidoasa asta hazardoasa boli.Daca citesti Diano, du-te de te trateaza in pula mea ca nenorocesti lumea. Ai rezolvat in vreun fel problema? Link spre comentariu
gotosleepblz Reputație: 1 Postat Septembrie 2, 2023 Oras:Dublin Dublin Oras:Dublin Dublin Partajează Postat Septembrie 2, 2023 On 3/4/2022 at 7:01 PM, boyohboy said: Eu am dobandit balanita dupa ce am fost in vizita la ea in Decembrie(diagnodticat la dermatolog).Pe langa asta am dobandit si mancarimi la anus(fara chestii vizibile ).Mancarimile le am si acum si n am avut asa ceva in viata mea.Nu am facut sex in perioada respectiva cu altcineva,iar ea mi-a facut doar masaj.Mai nou ma dor si testiculele sporadic.Am fost la dermatolog initial,iar acum ca s-a ingrosat gluma voi merge la urolog.Am testat negativ pentru clamidia si gonoreea din urina.Mai trebuie investigat.Intuitia imi spune ca ea se si fute (neprotejat speculez) ,fiindca pare super mega inculta.Mai mult ca sigur e purtatoare de chestii...candide,ciuperci,levuri,mortii mei.Aveti grija.Sunt care afirma ca au fost si ca n au patit nimic.Eu va zic ce am patit eu....Nu va doresc sa va aflati in pielea mea.Am pizda de futut acum si stau pe labã ca mi-a dat sidoasa asta hazardoasa boli.Daca citesti Diano, du-te de te trateaza in pula mea ca nenorocesti lumea. Lasa mi o modalitate de contact Link spre comentariu
cristi curvar Reputație: 91 Postat Ianuarie 7 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Partajează Postat Ianuarie 7 Mai activează, nu găsesc nici un anunț, a mai fost cineva? Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Ianuarie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 7 https://www.anuntul.ro/anunt-diana-masaj-ZzBD66#ywnV7e nu știu dacă lucrează azi 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Ianuarie 7 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 7 Acum 4 ore, cristi curvar a spus: Mai activează, nu găsesc nici un anunț, a mai fost cineva? https://www.anuntul.ro/anunt-diana-masaj-ZzBD66#JbBRPO 😊😊😊 1 Link spre comentariu
Geppettoo Reputație: 82 Postat Martie 27 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Martie 27 Diana, masaj. Diana, 30 de ani - anuntul.ro - Link spre comentariu
Geppettoo Reputație: 82 Postat Martie 27 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Martie 27 Diana, masaj. Diana, 30 de ani - anuntul.ro - Link spre comentariu
Matei-Andrei Reputație: 21 Postat August 2 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 2 Salutare, Ceva noutăți referitor la Diana? A mai fost cineva recent? Eu nu am reușit să dau de ea. Link spre comentariu
Jebedaya0 Reputație: 123 Postat Noiembrie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 11 Activeaza, face si nn dupa mai multe vizite dar nu m-am riscat. Usor trecuta la fatza, corpul e misto. Masajul e destul de reusit, apasat. La erotic se freaca cu sanii de fund si spate si respira incitant in ureche. Mie mi-a placut, cineva mai sus zicea ca aduce cu darth vader. 🤣 Imita cateva pozitii gen lady on top, reverse lady on top. Unde se freaca cu piersica de pastaie, destul de periculos si dadea semne ca o vrea inauntru, asa ca a trebui sa o opresc si sa cer o finalizare pe sani. Fac analize regulat si nu a iesit nimic. Am si facut pauza dupa vizita. Asta se intampla prin iunie. Dar tot am stat stresat. Oral nu am incercat dar a sarit niste smantanica pe fata si nu a comentat. Daca mergeti sa nu fiti statuti sau cu ceva la bord, ca sa puteti avea taria de a nu incerca nn. Nu stiu daca face cu toti dar e suficient 1 sa ii dea ceva. Eu unul nu mai merg. Stay safe! 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Noiembrie 11 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 11 NN după mai multe vizite...greu de crezut...Nu a acceptat nici măcar cunnilingus darămite altceva mai intim. 😉🤗☺️ Link spre comentariu
Matei-Andrei Reputație: 21 Postat Noiembrie 18 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 18 La 11.11.2024 la 13:34, Jebedaya0 a spus: Activeaza, face si nn dupa mai multe vizite dar nu m-am riscat. Usor trecuta la fatza, corpul e misto. Masajul e destul de reusit, apasat. La erotic se freaca cu sanii de fund si spate si respira incitant in ureche. Mie mi-a placut, cineva mai sus zicea ca aduce cu darth vader. 🤣 Imita cateva pozitii gen lady on top, reverse lady on top. Unde se freaca cu piersica de pastaie, destul de periculos si dadea semne ca o vrea inauntru, asa ca a trebui sa o opresc si sa cer o finalizare pe sani. Fac analize regulat si nu a iesit nimic. Am si facut pauza dupa vizita. Asta se intampla prin iunie. Dar tot am stat stresat. Oral nu am incercat dar a sarit niste smantanica pe fata si nu a comentat. Daca mergeti sa nu fiti statuti sau cu ceva la bord, ca sa puteti avea taria de a nu incerca nn. Nu stiu daca face cu toti dar e suficient 1 sa ii dea ceva. Eu unul nu mai merg. Stay safe! Dar de unde știi că face nn după mai multe vizite? Spui și de oral? Ți-a propus ea asta? 🤔 Link spre comentariu
Jebedaya0 Reputație: 123 Postat Miercuri la 14:15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Miercuri la 14:15 La 18.11.2024 la 20:05, Matei-Andrei a spus: Dar de unde știi că face nn după mai multe vizite? Spui și de oral? Ți-a propus ea asta? 🤔 Oral nu am incercat si nu a fost vorba de asa ceva, ziceam ca finalizarea a fost partial cof. Dupa ce am vizitat 5+ a devenit permisiva cu pasarica, prea permisiva, se freca cu ea de pula si era gata sa o bage daca nu ma ridicam. Nu trebuie sa propuna cineva, se mai simt unele lucruri, nu e nevoie de cuvinte. Link spre comentariu
gabriel2110 Reputație: 115 Postat Miercuri la 18:00 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Miercuri la 18:00 Eu merg de foarte mult timp la ea și tind sa cred ca nu e adevarat ce ai scris, ai fost în Iunie și ai scris recenzia în Noiembrie? Oare de ce te ai gândit sa scrii o recenzie după atâtea luni? Ai și o memorie foarte buna😁. Link spre comentariu
Matei-Andrei Reputație: 21 Postat Vineri la 09:35 Oras:București Oras:București Partajează Postat Vineri la 09:35 La 20.11.2024 la 16:15, Jebedaya0 a spus: Oral nu am incercat si nu a fost vorba de asa ceva, ziceam ca finalizarea a fost partial cof. Dupa ce am vizitat 5+ a devenit permisiva cu pasarica, prea permisiva, se freca cu ea de pula si era gata sa o bage daca nu ma ridicam. Nu trebuie sa propuna cineva, se mai simt unele lucruri, nu e nevoie de cuvinte. E foarte discutabilă partea cu păsărica permisivă, mai ales că ea în anunț scrie clar că nu oferă servicii sexuale. Acum rămâne de văzut ce mai confirmă și alți colegi care au mai efectuat vizite recente. Colegul @gabriel2110 pare a fi client vechi și infirmă cele spuse de tine. Eu nu am mai fost la ea de prin 2022 deci nu pot nici afirma, nici infirma ceva nou. Pot spune că atunci când am fost nu a fost nici un moment vorba de sex de niciun fel. Poți vedea ce am și scris în recenzie. Link spre comentariu
Barista Reputație: 129 Postat Vineri la 10:47 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Vineri la 10:47 Nu exista sex, poate ca ia lasat lui impresia asta, o stiu de mai bine de 3 ani cu vizite frecvente si nu sa pus niciodata problema de asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum