Sari la conținut

Cătălina 0727077750

Postări Recomandate

Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0
Postat

Ce program ai? Te-am sunat si ziua si noaptea si n-ai raspuns... locatia e aceeasi?

Postat

Catalina

Locatia - la trenul pierdut, mansarda.

Am sunat o, i am zis ca o stiu de pe forum si am stabilit o programare am avut rabdare in fata blocului pret de 5 min, in sfarsit..am ajuns la ea..fata e chiar frumoasa, tanara, piele catifelata, carnea tare, etc. Are niste sani superbi si fundul bombat. Pozele din anunturi sunt nimic fata de cum arată în realitate .

Am stat cu ea de vorba foarte sociabilă vorbeste m-ai mult decât mine 😂😂😂, a-m fumat o tigare, dupa care am urcat in camera.

Am inceput treaba...pupaturi pe corp pana a ajuns la soldat...oralul protejat, fara mari artificii, adevarul fiind ca nici nu am incercat sau insistat .

La normal am incercat un LOT pentru a ma bucura de sanii ei. Apoi clasica capra, unde am si finalizat in prezervativ.

Tarife: 100 combinatul 200 ora

Oral 9 ;normal 10; fata 10, locatia 9

O recomand si sper sa o mai vizitez daca ne mai incanta cu prezenta,

o mare implicare din partea ei,încerca să mă facă să mă simt cat mai bine fiind prima experiență de acest gen , s-a purtat precum o iubita care te intelge,glumeață zâmbitoare un zâmbet angelic pe fata . Ps:mersi pentru îmbrățișari 😘

• Like 4
  • Oras:Craiova
Postat

Zilele trecute am vizitat-o din nou pe Catalina. Aceiași fata frumoasă, cu corp de top model. Am stat o oră, care nici nu știu când a trecut, achitând 250 lei. Acțiunea, pentru mine, de 10 pe linie. Apreciez foarte mult la ea naturalețea, lipsa de prefăcătorie, lucru care pentru meseria asta poate fi un defect. Am discutat cu ea acest aspect și mi-a spus că e conștientă că asta o dezavantajoasă, dar preferă să joace corect. Cred ca suntem norocoși ca este in Craiova și ne putem bucura de ea.

• Like 3
Postat

Zilele trecute am vizitat-o din nou pe Catalina. Aceiași fata frumoasă, cu corp de top model. Am stat o oră, care nici nu știu când a trecut, achitând 250 lei. Acțiunea, pentru mine, de 10 pe linie. Apreciez foarte mult la ea naturalețea, lipsa de prefăcătorie, lucru care pentru meseria asta poate fi un defect. Am discutat cu ea acest aspect și mi-a spus că e conștientă că asta o dezavantajoasă, dar preferă să joace corect. Cred ca suntem norocoși ca este in Craiova și ne putem bucura de ea.

mulțumesc frumos pentru recenzie, ești bine venit oricând ❤️❤️❤️
Postat

Buna Catalina! Poti sa faci o detaliere completa a serviciilor pe care le oferi? Precum si acelor pe care nu le oferi. Ca sa fie treaba clara. Se pare ca ai imbunatatit multe lucruri fata de perioada in care te-am vizitat eu.

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Buna Catalina! Poti sa faci o detaliere completa a serviciilor pe care le oferi? Precum si acelor pe care nu le oferi. Ca sa fie treaba clara. Se pare ca ai imbunatatit multe lucruri fata de perioada in care te-am vizitat eu.

Hmmm pot spune ca si mie imi place ce vad in poze

• Minus 3
Postat

Serviciile mele sunt: OP, NP 100 lei, 200 lei ora. Pentru ON se plătește extra 50 lei la alegerea mea. Nu fac FK, CIM sau anal. Dacă aveți mici fantezii le putem discuta la telefon. Nu accept romani ... va pup

• Like 1
Postat

Hmmm pot spune ca si mie imi place ce vad in poze

Fizic arata ireprosabil. La fatza este papusica, crede-ma pe cuvant.

Eu am vizitat-o pe vremea cand era pe Petre Ispirescu si nu mi-a placut faptul ca avea colega si ca m-a lasat sa o astept vreo 15 minute prin fata blocului si alte 5 in fata usii. Putin penibila faza asta cu asteptatul, cel putin pentru gusturile mele, dar deh.

Se pare ca lucrurile s-au mai schimbat in bine de atunci.

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Serviciile mele sunt: OP, NP 100 lei, 200 lei ora. Pentru ON se plătește extra 50 lei la alegerea mea. Nu fac FK, CIM sau anal. Dacă aveți mici fantezii le putem discuta la telefon. Nu accept romani ... va pup

Ms pentru raspunsuri!! 69 si cunni intra la fantezii? Sau fac parte din servicii?

• Like 2
  • Minus 5
Vizitator indianutalpaiute7
Reputație: 0
Postat

si programul de lucru care e? aproximativ...

la cat incepi si cam pana la cat stai?

• Oras:Marte
  • Oras:Marte
Postat

Intr-adevar , frumos trup, bănuiesc că și chipul este in "armonie " cu fizicul.... Trebuie să bifez neapărat, însă un program de lucru ar fi ideal de știut, mai ales pentru cei ca mine care doar tranzitează Craiova

Postat

Intr-adevar , frumos trup, bănuiesc că și chipul este in "armonie " cu fizicul.... Trebuie să bifez neapărat, însă un program de lucru ar fi ideal de știut, mai ales pentru cei ca mine care doar tranzitează Craiova

Este in perfecta armonie. Ai pupa la ea non-stop!!

• Like 1
  • Minus 5

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Te am sunat si ieri si azi de mai multe ori, esti foarte ocupata probabil sau raspunzi cand ai chef

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...