Sari la conținut

Karina tv sub tratament hormonal

Vizitator renata_rebbeca

Postări Recomandate

Vizitator renata_rebbeca
Reputație: 0

Buna dragutilor astazi dupa ora 12:00 voi avea locatie. Va astept cu bratele deschise ( sau picioarele 😅 ) +40729510473

Link spre comentariu
  • Oras:Suceava
  • Oras:Suceava

Buna ziua,

daca crezi ca afirmatia mea e rautacioasa, imi poti spune :)

dar , poti si tu atasa poze reale cu nephotosopate , fara retusuri,ca sa stim si noi unde venim ?

sa nu mai avem surprizele des intalnite , cand deschide ti usa sa vedem un baietel cu peruca ? 

multumesc :)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Buna ziua,

daca crezi ca afirmatia mea e rautacioasa, imi poti spune :)

dar , poti si tu atasa poze reale cu nephotosopate , fara retusuri,ca sa stim si noi unde venim ?

sa nu mai avem surprizele des intalnite , cand deschide ti usa sa vedem un baietel cu peruca ?

multumesc :)

te astept pe Batistei langa intercontinental sa vezi cat de photosopata sunt, sau crezi ca eu sunt vreun bulangiu care nu face bani sau ceva de genul. Tin sa te anunt ca fac foarte multi bani, sa nu ai impresia ca stau sa mananc din acest site.. 😂😂 Daca erai destept deschideai si tu laptopul si intrai pe chaturbate sau jasmin si ma gaseai, in final doresc sa iti spun sa iti vezi de treaba ta in continuare si sa ma lasi pe mine asa photoshopata cum sunt in pace. O zi buna!ðŸ˜ðŸ˜
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Si ce nick ai pe Livejasmin si Chaturbate? :)

QuuenAisha aveam, momentan fac pauza din cauza unor viitoare interventii, fi-ti atenti pe topicul meu si veti vedea ce urmeaza, va pup😘
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Buna, Duminica am vreo sansa sa te gasesc la birou ? Daca da, intre ce interval de ore ? Stau prost cu timpul si doar Duminica sunt putin mai liber. Astept raspuns. Mersi

desigur😘😘
Link spre comentariu
Vizitator renata_rebbeca

Buna ziua dragutilor, astazi avem o zi destul de inorata iar asta este ultima mea zi in Bucuresti va astept la mine dragutilor!! Maine voi anunta orasul in care plec😘😘

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...