Sari la conținut

0765347113

oster

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Arata destul de interesant acest anunt, am si sunat, este real, fata e din Marasesti si nu are locatie. Din pacate nu am avut timp sa ajung, dar poate un alt coleg va putea merge.

http://www.woicpzd.anunturi-az.ro/astept_sa_ma_contactati_1003888.html

Linkul ala pe care l-ai pus tu, dupa o perioada poate sa dispara si nu mai intelege nimeni nimic.

Uite cam asa trebuia sa arate anuntul tau:

Anuntul: am 19 ani,sunt foarte draguta,ofer placeri maxime domnilor generosi

Pret: 150 lei/ora

post-35336-0-93848700-1365540752_thumb.jpg

Postat

0765347113 acesta este numarul de telefon la care poate fi contactata domnisoara.daca a vizitat-o vreun coleg asteptam detalii

Te rog ca data viitoare sa fii mai atent :) acelasi numar pe care l-ai postat tu, este si in titlul topicului :)

• Oras:South
  • Oras:South
Postat

Cu tot respectul, dar, fete care in bucuresti ar fi cotate la maxim 50 de lei aici cer triplu? De unde pana unde? Oare nu cumva avem si noi o parte de vina pentru aceste servicii mult supraevaluate din Focsani si jud Vn?

• Oras:focsani
  • Oras:focsani
Postat

eu sunt din marasesti,din vedere imi pare cunoscuta dar nu stiam ca se ocupa cu asa ceva....o sa ma interesez si va aduc la cunostinta ce aflu.

Postat

oscar ti-am ramane recunoscatori daca ne-ai da niste detalii folositoare.ms!

si scuze talibanu abia dupa ce am postat am vazut ca e postat,in descriere nu scria nimic de contact si de asta m-am pacalit.scz inca odata

Postat

Apreciez scuzele, din partea amandurora. Nu trebuie sa imi cereti mie scuze, ci pe viitor sa va conformati regulamentului si atunci vom avea impreuna (pe acest forum) viata lungaaa :) Incetam aici discutiile off-topic si asteptam si recenzii legate de domnisoara.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.