tina diamond Reputație: 974 Postat Iulie 18, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iulie 18, 2017 O fi Jolie vreo exceptie. Pa-pa. Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Iulie 18, 2017 Oras:. Oras:. Partajează Postat Iulie 18, 2017 Motane , poate ca ar trebui inchis si topingu' 2 2 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iulie 18, 2017 AAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN! Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Buna ziua. Ce mai faceti? Eu ma simt singura dupa perioada asta de 2 ani sau cat o fi de cand m-am retras, si simteam nevoia sa socializez pe aici. Anyone caring to? 3 1 Link spre comentariu
excelent Reputație: 168 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Doar socializare? Cat despre singura ramane sa vedem, doaar pocnesti din degete si viermuieste topicul. Bine ai revenit! Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Multumesc frumos. Link spre comentariu
excelent Reputație: 168 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Pana la urma doar socializare? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Momentan asta gandesc. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Simt nevoia sa... imi fac prieteni noi. :) Sa vorbesc cu cineva... sa imi gasesc un iubit... sa... mai multe :) 1 1 Link spre comentariu
dalina Reputație: 80 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Buna ziua. Ce mai faceti? Eu ma simt singura dupa perioada asta de 2 ani sau cat o fi de cand m-am retras, si simteam nevoia sa socializez pe aici. Anyone caring to?Du-te la psiholog mai bine Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Caut si un loc de munca printre altele dar nu m-as reapuca de asta. Link spre comentariu
dalina Reputație: 80 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Caut si un loc de munca printre altele dar nu m-as reapuca de asta.De muncă nu te-ai reapuca ? :hmmm Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Du-te la psiholog mai bine Nu am bani. Si psihologii nu ajuta cum se ajuta oamenii normali intre ei. Eu nu stiu ce mai e pe forumul asta dar poate au aparut oameni normali intre timp, persoane noi, cine stie.... era mult haos cand m-am retras eu. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Buna ziua. Ce mai faceti? Eu ma simt singura dupa perioada asta de 2 ani sau cat o fi de cand m-am retras, si simteam nevoia sa socializez pe aici. Anyone caring to?Bine ai revenit ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 ... poate au aparut oameni normali intre timp, persoane noi, cine stie.... era mult haos cand m-am retras eu. :no2 :no2 :no2 :no2 Nu au aparut. E si mai mult haos acum... Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Aiurea. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Simt nevoia sa... imi fac prieteni noi. :) Sa vorbesc cu cineva... sa imi gasesc un iubit... sa... mai multe :) pai inainte, io zic sa bem ceva in plm :) 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 Eu nu beau... Link spre comentariu
centuristu Reputație: 79 Postat Iunie 5, 2018 Oras:tirgoviste Oras:tirgoviste Partajează Postat Iunie 5, 2018 Buna as vrea sa te cunosc ,cum pot sa i au legatura cu tine nu e gluma Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Plm Odată te-am sunat si io si erai supărată rau pă veața =)) Asa e cand e sa ai ghinion .... dai dă cuie sî-n pizda =)) 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Iunie 5, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Iunie 5, 2018 :))... Link spre comentariu
excelent Reputație: 168 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Caut si un loc de munca printre altele dar nu m-as reapuca de asta. Cam ce-ai vrea sa faci mai bine zis ce stii sa faci? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 5, 2018 Cam ce-ai vrea sa faci mai bine zis ce stii sa faci?Să sugă pula,ce dracu să știe? 2 Link spre comentariu
excelent Reputație: 168 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Să sugă pula,ce dracu să știe? Crezi ca mai stie, sau e ca mersul pe bicicleta? 1 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 5, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Iunie 5, 2018 Crezi ca mai stie, sau e ca mersul pe bicicleta? N-a fost niciodată vreo artistă in supt pula, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum