Sari la conținut

Postări Recomandate

Tinuțo, tu pari fata finuță...deși uneori ești dintr-o bucată...dar ți-a tras-o ăla, acum vreo 2 zile, pe topicul de Galați...și tu i-ai apreciat postarea :laugh2

Hey, da, daca poti sa crezi, i.am apreciat sinceritatea :-)) stii, uite, omul a vrut sa faca un rau dar asa de prostuts a fost ca a facut un bine pe care altii mai nemernici decat el nu l.ar fi facut vreodata :-) vezi tu, m.a avertizat ca vin degeaba, ce puteam sa ii mai cer? Doar nu era sa.i multumesc la cum a vorbit, i.am dat un like :-) e lucru frumos sa vezi pe cineva cum face un bine din greseala.

@cod06, :-)) pup! Fiecare cu culoarea lui daa? >:D< take care.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie

Hey, da, daca poti sa crezi, i.am apreciat sinceritatea :

Scuze, dacă ăla ți-a tras-o cu Esti o panarama drogata cu arfe de tarfa de Bucuresti. Si cand zic toate astea ... imi asum toate cuvintele folosite.

și tu l-ai tratat cu indiferență ești o Doamnă :hihat

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Am sunat-o intr-o seara,i-am vorbit civilizat si la un moment dat ,din senin : își bagă pula in morții mei .

am rămas șocat,in comditiile in care i-am vorbit frumos.

cred ca a tras făina pe nas ca astfel nu îmi explic.

ne întâlnim noi si atunci o sa îți arunc o flegma in nas ,baleno.

Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Am sunat-o intr-o seara,i-am vorbit civilizat si la un moment dat ,din senin : își bagă pula in morții mei .

Bre,da matale ce vroiai sa cauți la asta??Acum ai aflat că e grasă,dilie si drogată??

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea

Ai beneficiat de adevăratul caracter al zânei. Dacă-ți vorbea frumos și-ți lua morții-n pulă în gând, unde mai era șmecheria?

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Stimabililor va rog sa nu mai o tinem de vorba pe tinadiamond24 ca ea tocmai ce urmeaza sa fie vizitata de unul din cei 14 clienti pe luna. A nu se intelege ca fac parte din lista. Dar trece timpul de cand ne tine de vorba si ar cam fi timpul, dupa cum a afirmat, acum nustiu cate pagini.

Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0

Stimabililor va rog sa nu mai o tinem de vorba pe tinadiamond24 ca ea tocmai ce urmeaza sa fie vizitata de unul din cei 14 clienti pe luna.

*  Vezi semnatura mea scrisa cu rosu :))))))  Adica, eu sunt unul din cei 14 :)) asa ca, au mai ramas 13 sa vina :))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...