tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 23, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 23, 2017 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Martie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 :wavey Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2017 magic potions chemistry diamonds and love 1 Link spre comentariu
iscodescu Reputație: 59 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2017 Tina afiseaza si tu servicile 🤓🤓🤓Multumesc frumos .Si cateva poze daca se poate Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 13, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2017 HeY "iscodescu" ! :-) Poza de mai sus este a mea. Serviciile mele sunt: -sex oral, -sex normal --> ambele protejate, 350 Lei/ora. :-) -Fun&Love with a couple: 450 Lei/ora. Cu ea: orice fel de fantezii, fara restrictii. Fac deplasari la orice ora. :-) -daca nu dorm. ) Accept cunnilingus, role-play, party-time, virgini intr-ale domeniului, & new ideas. :-) Nu accept anal. Finalizarea se poate pe corp. Sunt foarte selectiva. Toate cele bune ! 1 Link spre comentariu
ragno Reputație: -556 Postat Aprilie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 13, 2017 HeY "iscodescu" ! :-) Poza de mai sus este a mea. Serviciile mele sunt: -sex oral, -sex normal --> ambele protejate, 350 Lei/ora. :-) -Fun&Love with a couple: 450 Lei/ora. Cu ea: orice fel de fantezii, fara restrictii. Fac deplasari la orice ora. :-) -daca nu dorm. ) Accept cunnilingus, role-play, party-time, virgini intr-ale domeniului, & new ideas. :-) Nu accept anal. Finalizarea se poate pe corp. Sunt foarte selectiva. Toate cele bune ! Și pentru că ești foarte selectivă ...Și nu te fuți cu toți salahorii ...Și pentru că poza asta nu este mai veche de 6 ani ...Și pentru că folosești apa și săpunul ,mai des ca Ioana Tufar ........ Ți-am scris câteva rânduri ; Într-o noapte vieneză ....,,Pe o ceață londoneză ...., Un strigăt în noapte ....................GUNOOOOIUU !!! 2 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 14, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 14, 2017 magic potions chemistry diamonds and love Ce ai făcut bre,postezi poze din anii '90?Pune fa poze reale sa vadă lumea balena albastra. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Este adevarat, nu este mai veche de 6 ani. Nici mai veche de 3. Nici nu va f**e grija de cati ani e sau nu, Dar multumesc c-ati confirmat ca-mi apartine! Link spre comentariu
robert323 Reputație: -142 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Te cam arunci la bani...avem variante 2 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Sa dea Dumnezeu sa va tot bucurati de ele. De variante. Mie mi-e bine asa, cu putini si selecti. All the best Link spre comentariu
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Mie mi-e bine asa, cu putini si selecti. Scuze era "select" ala ca cand te futea il injuraii? Link spre comentariu
lovemypills2005 Reputație: 82 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Ingalata asta mai activeaza? 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Ingalata asta mai activeaza?Activeaza,dar la categoria zdrențe expirate. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Expirata-i ma-ta! 2 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Expirata-i ma-ta! Pune o poza recenta cu tine,sa vada lumea huiduma. Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Daca era sa fie adevarat ca sunt "nasoala", pana acum se plangea vreun om intreg la cap de acest lucru pe aici. Dar nu apari decat tu, haterul pizdii, &co, care toata ziua n-aveti alta grija a va fute decat sa nu care cumva sa descopere vreunu' ca nu-i nimic grav cu mine, sa nu cumva sa fie limpede topicul meu... Sa nu cumva sa fiu eu in vreo lumina prea buna, este? ) De ce oare? Cel mai probabil ne-am auzit vreodata, si ti-am vorbit asa cum ai meritat. Bravo mie. Se pare ca urmele pe care le tot lasi ca un melc libidinos ce esti, demonstreaza ca intr-adevar ai meritat sa te tratez ca pe un cacat daca vreodata am facut-o. Sunt mandra fiindca stiu ca eu nu gresesc niciodata. Iata un real exces de zel pe care nu-l poti blama. MarSh in mortii ma-tii. 1 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Daca era sa fie adevarat ca sunt "nasoala", pana acum se plangea vreun om intreg la cap de acest lucru pe aici. Dar nu apari decat tu, haterul pizdii, &co, care toata ziua n-aveti alta grija a va fute decat sa nu care cumva sa descopere vreunu' ca nu-i nimic grav cu mine, sa nu cumva sa fie limpede topicul meu... Sa nu cumva sa fiu eu in vreo lumina prea buna, este? ) De ce oare? Cel mai probabil ne-am auzit vreodata, si ti-am vorbit asa cum ai meritat. Bravo mie. Se pare ca urmele pe care le tot lasi ca un melc libidinos ce esti, demonstreaza ca intr-adevar ai meritat sa te tratez ca pe un cacat daca vreodata am facut-o. Sunt mandra fiindca stiu ca eu nu gresesc niciodata. Iata un real exces de zel pe care nu-l poti blama. MarSh in mortii ma-tii.Huiduma,ai cedat psihic?Cum dracu' sa fi mers la tine vreodată,la o huiduma grasa,jegoasa si grețoasă?Tu crezi ca eu fut orice jeg? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Huiduma,ai cedat psihic?Cum dracu' sa fi mers la tine vreodată,la o huiduma grasa,jegoasa si grețoasă?Tu crezi ca eu fut orice jeg? Perfect. Acum ca ai demonstrat ca esti prost, subiectul s-a incheiat. Have a great day. 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 15, 2017 De Craciun fiți mai buni😠2 2 Link spre comentariu
adosu Reputație: 4 Postat Aprilie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 21, 2017 iar ai aparut fa umflato? dispari Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Aprilie 21, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2017 2 Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Aprilie 21, 2017 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Aprilie 21, 2017 iar ai aparut fa umflato? dispari Bai partane,ia mars pe un topic unde te intereseaza cea despre care se scriu recenzii. Ce te bagi ca obul in ... ?!?Ce cauti pe un topic daca nu iti place tipa de care scrie?! Ai fost cu ea,ai cunoscut o personal, i ai dat bani si nu te a futut bine sau care i faza? Nu te a adus ea cu forta pe topicul asta,ai intrat de bunavoie. Asa ca tot la fel sa iesi! 1 Link spre comentariu
skopelos Reputație: -407 Postat Aprilie 22, 2017 Partajează Postat Aprilie 22, 2017 Bai partane,ia mars pe un topic unde te intereseaza cea despre care se scriu recenzii. Ce te bagi ca obul in ... ?!?Ce cauti pe un topic daca nu iti place tipa de care scrie?! Ai fost cu ea,ai cunoscut o personal, i ai dat bani si nu te a futut bine sau care i faza? Nu te a adus ea cu forta pe topicul asta,ai intrat de bunavoie. Asa ca tot la fel sa iesi!Dar tu in ce calitate il poftesti sa iasa ? Si de unde acest limbaj de mahala ? S-a mai deconspirat o proxeneta ! 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum