Sari la conținut

CE ARE EL ? ŞI EU NU AM ?

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O fi ea urata dar tu esti si "prafuita"!

Nene ... te-ai trezit,foarte bine! Daaar ... imediat cum începi ziua nu poți să fi şi tu mai ... drăguț ?

Urâtă ... prăfuită ... e treaba/viața ei sunte-m noi ăia perfecți fără nici un defect , dacă eram acum două mii de ani ne cădea piatra în cap*cu tot cu mâna*atunci când o ridicam !

Vizitator
Postat

Nu vei fi niciodata smecher precum PE ME GE-UL!!! Nu stii tu ce e aia boss life bitch!

https://i.imgur.com/rqORYST.jpg

Şi cine e ... hoodie man ?

Vizitator
Postat

Gen : Daca nu ai BMW, esti degeaba :))))

El: Vrei sa te mariti cu mine?

Ea: Ai apartament?

El: Nu...

Ea: Ai BMW?

El: Nu..

Ea: Salariu ai?

El: Nu am salariu, dar..

Ea: Niciun dar !! Cum pot sa ma marit cu tine cand nu ai nimic din ce imi doresc?

El pleaca bolborosind: Am o vila in Bucuresti, una la Predeal, una la mare si una in Caraibe si ea vrea apartament. Am Porche, Ferrari si Mercedes. E nebuna, de ce sa mai cumpar si un BMW??!! Si de unde naiba salariu.... daca eu sunt bancher?!

• Oras:bucuresti
Postat

Una ... din cele mai vechi ; pământul/ogorul nu s-a muncit cu pizdha,tot pământul/teritoriul nu a fost apărat/cucerit cu păsărica şi cred că mai sunt ...

Pamantul, ogorul, a fost muncit pentru intretinerea pizdei si multe razboaie au fost date tot pentru pizda.

Vizitator
Postat

Pamantul, ogorul, a fost muncit pentru intretinerea pizdei si multe razboaie au fost date tot pentru pizda.

Ceea ce am spus a fost ca si replică ptr " cea mai veche meserie ... " nu cred asta , ex.

"Prostitute", "Whore", and "Harlot"  is sometimes referred to euphemistically as "the world's oldest profession" in the English-speaking world.

Pământul a fost lucrat ptr întreținerea ... familiei , implicit a pizdei,parte din ...

Şi războaiele nu au aşa multe ptr femei legenda Elenei din Troia a inspirat pe mulți dar motivele principale au fost cele materiale şi pizda e alt ... material ...

• Like 1
Vizitator
Postat

ba cat e asta de prost =))

Mulțumesc ! ... ( restul îl înțelegi tu )

Vizitator
Postat

tu esti ala cu gluga ? ca asta da de inteles Rozkendra .

Hai că sunt ... cum zice X O : prost !

Ce glugă ? Mă duc la ... fapte ? N-am nevoie să mă mai ascund , ce am făcut s-a prescris de mult :) :) :)

Vizitator
Postat

Amada ? ... AMADA ?? ... AMAAADAAA ???

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu eram, bre, e obsedata saraca! :laugh2 :slap2

Am intrat pe profil sa vad ce mai abereaza, eram sigura ca-mi gasesc numele... :pope

Vizitator
Postat

:laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu eram, bre, e obsedata saraca! :laugh2 :slap2

Am intrat pe profil sa vad ce mai abereaza, eram sigura ca-mi gasesc numele... :pope

De fapt chiar dacă am ceva ani pe forum după cum se poate vedea , în ultimul timp am început să postez , aÅŸa că ( eu cred ) să îmi fie scuza-tă ... ignoranța ... CINE E ... AMADA ???

😄😄😄😄😄😄

Vizitator
Postat

De fapt chiar dacă am ceva ani pe forum după cum se poate vedea , în ultimul timp am început să postez , aşa că ( eu cred ) să îmi fie scuza-tă ... ignoranța ... CINE E ... AMADA ???

Facusera Pisi si caterinca in semnatura lui cu numele meu... Nu stiu ce ai citit tu in toti anii aia.  :laugh2

Unii spun ca sunt o grasa, altii betiva sau amandoua, ei ma cunosc mai putin ca tine.  :laugh2

Postat

Facusera Pisi si caterinca in semnatura lui cu numele meu... Nu stiu ce ai citit tu in toti anii aia.  :laugh2

Unii spun ca sunt o grasa, altii betiva sau amandoua, ei ma cunosc mai putin ca tine.  :laugh2

Plinuta cred ca esti dar nu cred sub nicio forma ca esti betiva si stiu ce zic.

Vizitator
Postat

Păi , aşa cum am şi zis în ultimul timp am * revenit * în forță ... şi de ce să stau să caut când pot pune o întrebare şi(poate)pot primi un răspuns , merci :)

Postat

Ceea ce am spus a fost ca si replică ptr " cea mai veche meserie ... " nu cred asta , ex.

"Prostitute", "Whore", and "Harlot"  is sometimes referred to euphemistically as "the world's oldest profession" in the English-speaking world.

Pământul a fost lucrat ptr întreținerea ... familiei , implicit a pizdei,parte din ...

Şi războaiele nu au aşa multe ptr femei legenda Elenei din Troia a inspirat pe mulți dar motivele principale au fost cele materiale şi pizda e alt ... material ...

Cati barbati sterili nu sunt, dar tot fac orice ca sa tina o pizda langa ei  si cate prietenii nu strica pizda ...

• Minus 1
Vizitator
Postat

Păi , aşa cum am şi zis în ultimul timp am * revenit * în forță ... şi de ce să stau să caut când pot pune o întrebare şi(poate)pot primi un răspuns , merci :)

Nu ai pierdut nimic, rareori am postat lucruri utile. :)

:*

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat
  • Like 9
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Cati barbati sterili nu sunt, dar tot fac orice ca sa tina o pizda langa ei  si cate prietenii nu strica pizda ...

Asa este,dar pizda ta se incadreaza la categoria "muratura puturoasa" de asta te-au parasit toti barbatii din viata ta si ai ramas o baba singura si trista.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

(...) rareori am postat lucruri utile. :)

Daca esti Amada, eu zic ca fata de altii de pe-aici, nu stai rau la capitolul "contributii utile"...

(tot daca esti Amada, welcome back) :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Daca esti Amada, eu zic ca fata de altii de pe-aici, nu stai rau la capitolul "contributii utile"...

(tot daca esti Amada, welcome back) :)

Respectele mele, Pisicule!  :hihat

:*

Vizitator
Postat
Respectele mele, Pisicule!  :hihat

:*[/quote

Şi ptr mine nu ai ? ( doar eşti pe un topic creat de mine )

Vizitator
Postat

Şi ptr mine nu ai ? ( doar eşti pe un topic creat de mine )

Thecat mi-a castigat respectul, in ani de zile l-a mentinut.

Daca esti ofticos, nu mai scriu pe topicul tau.  :rax2  :laugh2

Vizitator
Postat

Thecat mi-a castigat respectul, in ani de zile l-a mentinut.

Daca esti ofticos, nu mai scriu pe topicul tau.  :rax2  :laugh2

Åži eu ... credulul ... am zis că fac o glumă , păcat ! ÃŽncepuse-m aÅŸa de bine ...

😀😀😀

Vizitator
Postat

Şi eu ... credulul ... am zis că fac o glumă , păcat ! Începuse-m aşa de bine ...

Of, of, mai, mai! Am suparat baiatul!  :laugh2

Eu una nu am terminat inca...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...