Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 O fi ea urata dar tu esti si "prafuita"!Nene ... te-ai trezit,foarte bine! Daaar ... imediat cum începi ziua nu poți să fi şi tu mai ... drăguț ? Urâtă ... prăfuită ... e treaba/viața ei sunte-m noi ăia perfecți fără nici un defect , dacă eram acum două mii de ani ne cădea piatra în cap*cu tot cu mâna*atunci când o ridicam !
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Nu vei fi niciodata smecher precum PE ME GE-UL!!! Nu stii tu ce e aia boss life bitch! https://i.imgur.com/rqORYST.jpgŞi cine e ... hoodie man ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Gen : Daca nu ai BMW, esti degeaba :)))) El: Vrei sa te mariti cu mine? Ea: Ai apartament? El: Nu... Ea: Ai BMW? El: Nu.. Ea: Salariu ai? El: Nu am salariu, dar.. Ea: Niciun dar !! Cum pot sa ma marit cu tine cand nu ai nimic din ce imi doresc? El pleaca bolborosind: Am o vila in Bucuresti, una la Predeal, una la mare si una in Caraibe si ea vrea apartament. Am Porche, Ferrari si Mercedes. E nebuna, de ce sa mai cumpar si un BMW??!! Si de unde naiba salariu.... daca eu sunt bancher?!
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2018 Una ... din cele mai vechi ; pământul/ogorul nu s-a muncit cu pizdha,tot pământul/teritoriul nu a fost apărat/cucerit cu păsărica şi cred că mai sunt ... Pamantul, ogorul, a fost muncit pentru intretinerea pizdei si multe razboaie au fost date tot pentru pizda.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Pamantul, ogorul, a fost muncit pentru intretinerea pizdei si multe razboaie au fost date tot pentru pizda.Ceea ce am spus a fost ca si replică ptr " cea mai veche meserie ... " nu cred asta , ex."Prostitute", "Whore", and "Harlot" is sometimes referred to euphemistically as "the world's oldest profession" in the English-speaking world. Pământul a fost lucrat ptr întreținerea ... familiei , implicit a pizdei,parte din ... Şi războaiele nu au aşa multe ptr femei legenda Elenei din Troia a inspirat pe mulți dar motivele principale au fost cele materiale şi pizda e alt ... material ... 1
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 ba cat e asta de prost =)) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 ba cat e asta de prost =))Mulțumesc ! ... ( restul îl înțelegi tu )
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 2, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 2, 2018 tu esti ala cu gluga ? ca asta da de inteles Rozkendra .
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 tu esti ala cu gluga ? ca asta da de inteles Rozkendra .Hai că sunt ... cum zice X O : prost ! Ce glugă ? Mă duc la ... fapte ? N-am nevoie să mă mai ascund , ce am făcut s-a prescris de mult :) :) :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2018 Postat Noiembrie 2, 2018 Amada ? ... AMADA ?? ... AMAAADAAA ??? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu eram, bre, e obsedata saraca! :laugh2 :slap2Am intrat pe profil sa vad ce mai abereaza, eram sigura ca-mi gasesc numele... :pope
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2Nu eram, bre, e obsedata saraca! :laugh2 :slap2Am intrat pe profil sa vad ce mai abereaza, eram sigura ca-mi gasesc numele... :popeDe fapt chiar dacă am ceva ani pe forum după cum se poate vedea , în ultimul timp am început să postez , aÅŸa că ( eu cred ) să îmi fie scuza-tă ... ignoranța ... CINE E ... AMADA ???😄😄😄😄😄😄
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 De fapt chiar dacă am ceva ani pe forum după cum se poate vedea , în ultimul timp am început să postez , aşa că ( eu cred ) să îmi fie scuza-tă ... ignoranța ... CINE E ... AMADA ??? Facusera Pisi si caterinca in semnatura lui cu numele meu... Nu stiu ce ai citit tu in toti anii aia. :laugh2Unii spun ca sunt o grasa, altii betiva sau amandoua, ei ma cunosc mai putin ca tine. :laugh2
precar Reputație: -135 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Facusera Pisi si caterinca in semnatura lui cu numele meu... Nu stiu ce ai citit tu in toti anii aia. :laugh2Unii spun ca sunt o grasa, altii betiva sau amandoua, ei ma cunosc mai putin ca tine. :laugh2Plinuta cred ca esti dar nu cred sub nicio forma ca esti betiva si stiu ce zic.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Facusera Pisi si caterinca in semnatura lui cu numele meu... Nu stiu ce ai citit tu in toti anii aia. :laugh2Unii spun ca sunt o grasa, altii betiva sau amandoua, ei ma cunosc mai putin ca tine. :laugh2Păi , aşa cum am şi zis în ultimul timp am * revenit * în forță ... şi de ce să stau să caut când pot pune o întrebare şi(poate)pot primi un răspuns , merci :)
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2018 Ceea ce am spus a fost ca si replică ptr " cea mai veche meserie ... " nu cred asta , ex."Prostitute", "Whore", and "Harlot" is sometimes referred to euphemistically as "the world's oldest profession" in the English-speaking world. Pământul a fost lucrat ptr întreținerea ... familiei , implicit a pizdei,parte din ... Şi războaiele nu au aşa multe ptr femei legenda Elenei din Troia a inspirat pe mulți dar motivele principale au fost cele materiale şi pizda e alt ... material ... Cati barbati sterili nu sunt, dar tot fac orice ca sa tina o pizda langa ei si cate prietenii nu strica pizda ... 1
siana Reputație: -1368 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2018 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Păi , aşa cum am şi zis în ultimul timp am * revenit * în forță ... şi de ce să stau să caut când pot pune o întrebare şi(poate)pot primi un răspuns , merci :) Nu ai pierdut nimic, rareori am postat lucruri utile. :) :*
vistantric Reputație: -3413 Postat Noiembrie 3, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Noiembrie 3, 2018 9 1
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 3, 2018 Cati barbati sterili nu sunt, dar tot fac orice ca sa tina o pizda langa ei si cate prietenii nu strica pizda ...Asa este,dar pizda ta se incadreaza la categoria "muratura puturoasa" de asta te-au parasit toti barbatii din viata ta si ai ramas o baba singura si trista.
thecat Reputație: 10279 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Noiembrie 3, 2018 (...) rareori am postat lucruri utile. :) Daca esti Amada, eu zic ca fata de altii de pe-aici, nu stai rau la capitolul "contributii utile"... (tot daca esti Amada, welcome back) :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Daca esti Amada, eu zic ca fata de altii de pe-aici, nu stai rau la capitolul "contributii utile"... (tot daca esti Amada, welcome back) :) Respectele mele, Pisicule! :hihat :*
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Respectele mele, Pisicule! :hihat :*[/quoteŞi ptr mine nu ai ? ( doar eşti pe un topic creat de mine )
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Şi ptr mine nu ai ? ( doar eşti pe un topic creat de mine ) Thecat mi-a castigat respectul, in ani de zile l-a mentinut.Daca esti ofticos, nu mai scriu pe topicul tau. :rax2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Thecat mi-a castigat respectul, in ani de zile l-a mentinut.Daca esti ofticos, nu mai scriu pe topicul tau. :rax2 :laugh2Åži eu ... credulul ... am zis că fac o glumă , păcat ! ÃŽncepuse-m aÅŸa de bine ... 😀😀😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Şi eu ... credulul ... am zis că fac o glumă , păcat ! Începuse-m aşa de bine ... Of, of, mai, mai! Am suparat baiatul! :laugh2Eu una nu am terminat inca... :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum