tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 25, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 25, 2019 Îți stric cumva apele de vrei să-mi Strici topicul ? Știu ca sunt buna, și clienții știu asta , poți sa scrii cât vrei tu :) 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 25, 2019 Postat Martie 25, 2019 Îți stric cumva apele de vrei să-mi Strici topicul ? Știu ca sunt buna, și clienții știu asta , poți sa scrii cât vrei tu :)stiu ca ei stiu.sunt convins dar atunci cum iti stric eu topicu :thinking
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 25, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 25, 2019 stiu ca ei stiu.sunt convins dar atunci cum iti stric eu topicu :thinkingDacă tot vrei sa scrii mai multe pagini , scrie și tu o fraza întreaga pe un post , sa înțelegem și noi ce zici ca altfel nu citește nimeni . Te pupa Tanya :*
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 25, 2019 Postat Martie 25, 2019 Dacă tot vrei sa scrii mai multe pagini , scrie și tu o fraza întreaga pe un post , sa înțelegem și noi ce zici ca altfel nu citește nimeni .Te pupa Tanya :*si eu te pupnuma stii ca asta e stilul meu de a scrie :serenade :laugh2
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Martie 25, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Martie 25, 2019 Oamenii trebuie sa evolueze , te rog , evoluează și tu :x
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 25, 2019 Postat Martie 25, 2019 Oamenii trebuie sa evolueze , te rog , evoluează și tu :Xo sa incerc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum