Sari la conținut

❤️Tanya prima oară in Cluj ❤️ 0731789212

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
Postat

ba deci ...dmx asta e tare! sa imi bag pula! e tare rau ! de tot! :)))). ba deci dmx e miezu sa imi bag pula! pur si simplu omu' a INVENTAT scrisu pe silabe si pe litere in plm. ba deci jos palaria! e ceva super super tare! 

ba dmx du-te-n plm de agramat :). suna-l pe prietenu' ala al tau care te consiliaza in ale gramaticii si spune-i sa ne suga pula! apoi inchide-i telefonu' in nas si suna-l peste 30 minute! spune-i ca aia cu suptu' pulii ramane valabila dar mai intreaba-l si ce sa faci sa iti revii . o sa iti zica sa te duci in pizda ma-tii de jegos si o sa iti mai dea o veste trista! nu iti mai revii!!

ba dmx sugi pula tuturor de pe site si cainelui din poza ta:)))))))).

P.S. si nu uita ba dmx: EU STIU TU CINE ESTI!!!!:))))))))))))))

EU STIU TU CINE ESTI!

EU STIU TU CINE ESTI! 

SI CUM PULA O BELESTI!!!

:)))))))))))))) 

Postat

ba deci ...dmx asta e tare! sa imi bag pula! e tare rau ! de tot! :)))). ba deci dmx e miezu sa imi bag pula! pur si simplu omu' a INVENTAT scrisu pe silabe si pe litere in plm. ba deci jos palaria! e ceva super super tare! 

ba dmx du-te-n plm de agramat :). suna-l pe prietenu' ala al tau care te consiliaza in ale gramaticii si spune-i sa ne suga pula! apoi inchide-i telefonu' in nas si suna-l peste 30 minute! spune-i ca aia cu suptu' pulii ramane valabila dar mai intreaba-l si ce sa faci sa iti revii . o sa iti zica sa te duci in pizda ma-tii de jegos si o sa iti mai dea o veste trista! nu iti mai revii!!

ba dmx sugi pula tuturor de pe site si cainelui din poza ta:)))))))).

P.S. si nu uita ba dmx: EU STIU TU CINE ESTI!!!! :))))))))))))))

EU STIU TU CINE ESTI!

EU STIU TU CINE ESTI! 

SI CUM PULA O BELESTI!!!

:)))))))))))))) 

Analfabetule

Ia vezi se scrie eu stiu tu cine esti?

Ahahhahahahahahaha

ce muie ti-ai luat data trecuta

Ai si disparut cretinu pulii de atunci

Auzi bou baltii

EU STIU TU CINE ESTI

UN ANALFABET  MUIST

Ahahahahhahahaha

Postat

:))))) ba !!! stie omu sa scrie si propozitii ! ba chiar fraze! fara sa o beleasca pe silabe ori litere! sa imi bag pula. cumva se dezice de propria lui inventie! ba ...tare de tot omu'! sa imi bag pula in ma-sa! si in ta-su! e tare! e miezu'! 

P.S. ba prostane si daca se scrie nu se scrie in contextul folosit de tine! Pentru a intelege vezi in DEX ce inseamna context!:) Sigur nu e un text scris pe un con:))))) cum ai fi tentat tu sa spui. prostu' pulii! 

P.P.S Sugi pula infectule!

EU STIU TU CINE ESTI!!

SI CA PULA O BELESTI

CAND ATENTIE CERSESTI!

EU STIU TU CINE ESTI!

:)))))))))))))))))))))))))

Analfabetule

Ia vezi se scrie eu stiu tu cine esti?

Ahahhahahahahahaha

ce muie ti-ai luat data trecuta

Ai si disparut cretinu pulii de atunci

Auzi bou baltii

EU STIU TU CINE ESTI

UN ANALFABET  MUIST

Ahahahahhahahaha

Postat

DEX mex ai supt pula cu dex cu tot labare

Apropo cat de prost sa fii sa calaresti toata ziua pe o expresie crezand ca l-am scris gresit apoi sa iti iei o miue cat casa dandu-ti seama ca ai mancat toata ziua cacat cu polonicu

Cat maximus de prost!!!

Ahahahahahahaha

Esti ciuca pulii ba ciucurel a fost pistol cu apa fata de tine :)))))

apropo azi dimineata am scos-o pe ma-ta pe turzii la produs si sa stii ca mi-a povestit multe despre tine

Acum casca gura din nou ca am chef sa ma pis pe tine sa-ti curga in barbita aia jegoasa in jos

Ps EU STIU TU CINE ESTI:un olgofren cu acte...doamne ce imi place sa te muiesc din nou .Am si uitat cat de placut e

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

DEX mex ai supt pula cu dex cu tot labare

Apropo cat de prost sa fii sa calaresti toata ziua pe o expresie crezand ca l-am scris gresit apoi sa iti iei o miue cat casa dandu-ti seama ca ai mancat toata ziua cacat cu polonicu

Cat maximus de prost!!!

Ahahahahahahaha

Esti ciuca pulii ba ciucurel a fost pistol cu apa fata de tine :)))))

apropo azi dimineata am scos-o pe ma-ta pe turzii la produs si sa stii ca mi-a povestit multe despre tine

Acum casca gura din nou ca am chef sa ma pis pe tine sa-ti curga in barbita aia jegoasa in jos

Ps EU STIU TU CINE ESTI:un olgofren cu acte...doamne ce imi place sa te muiesc din nou .Am si uitat cat de placut e

Poate o ia maximus asta de nevasta de-i asa suparat Omu =))
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...