maximusm75 Reputație: 181 Postat Martie 26, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 26, 2019 ba deci ...dmx asta e tare! sa imi bag pula! e tare rau ! de tot! :)))). ba deci dmx e miezu sa imi bag pula! pur si simplu omu' a INVENTAT scrisu pe silabe si pe litere in plm. ba deci jos palaria! e ceva super super tare! ba dmx du-te-n plm de agramat :). suna-l pe prietenu' ala al tau care te consiliaza in ale gramaticii si spune-i sa ne suga pula! apoi inchide-i telefonu' in nas si suna-l peste 30 minute! spune-i ca aia cu suptu' pulii ramane valabila dar mai intreaba-l si ce sa faci sa iti revii . o sa iti zica sa te duci in pizda ma-tii de jegos si o sa iti mai dea o veste trista! nu iti mai revii!!ba dmx sugi pula tuturor de pe site si cainelui din poza ta:)))))))).P.S. si nu uita ba dmx: EU STIU TU CINE ESTI!!!!:))))))))))))))EU STIU TU CINE ESTI!EU STIU TU CINE ESTI! SI CUM PULA O BELESTI!!!:))))))))))))))
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 ba deci ...dmx asta e tare! sa imi bag pula! e tare rau ! de tot! :)))). ba deci dmx e miezu sa imi bag pula! pur si simplu omu' a INVENTAT scrisu pe silabe si pe litere in plm. ba deci jos palaria! e ceva super super tare! ba dmx du-te-n plm de agramat :). suna-l pe prietenu' ala al tau care te consiliaza in ale gramaticii si spune-i sa ne suga pula! apoi inchide-i telefonu' in nas si suna-l peste 30 minute! spune-i ca aia cu suptu' pulii ramane valabila dar mai intreaba-l si ce sa faci sa iti revii . o sa iti zica sa te duci in pizda ma-tii de jegos si o sa iti mai dea o veste trista! nu iti mai revii!!ba dmx sugi pula tuturor de pe site si cainelui din poza ta:)))))))).P.S. si nu uita ba dmx: EU STIU TU CINE ESTI!!!! :))))))))))))))EU STIU TU CINE ESTI!EU STIU TU CINE ESTI! SI CUM PULA O BELESTI!!! :)))))))))))))) Analfabetule Ia vezi se scrie eu stiu tu cine esti? Ahahhahahahahahaha ce muie ti-ai luat data trecuta Ai si disparut cretinu pulii de atunci Auzi bou baltii EU STIU TU CINE ESTI UN ANALFABET MUIST Ahahahahhahahaha
maximusm75 Reputație: 181 Postat Martie 26, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Martie 26, 2019 :))))) ba !!! stie omu sa scrie si propozitii ! ba chiar fraze! fara sa o beleasca pe silabe ori litere! sa imi bag pula. cumva se dezice de propria lui inventie! ba ...tare de tot omu'! sa imi bag pula in ma-sa! si in ta-su! e tare! e miezu'! P.S. ba prostane si daca se scrie nu se scrie in contextul folosit de tine! Pentru a intelege vezi in DEX ce inseamna context!:) Sigur nu e un text scris pe un con:))))) cum ai fi tentat tu sa spui. prostu' pulii! P.P.S Sugi pula infectule!EU STIU TU CINE ESTI!!SI CA PULA O BELESTICAND ATENTIE CERSESTI!EU STIU TU CINE ESTI!:))))))))))))))))))))))))) Analfabetule Ia vezi se scrie eu stiu tu cine esti? Ahahhahahahahahaha ce muie ti-ai luat data trecuta Ai si disparut cretinu pulii de atunci Auzi bou baltii EU STIU TU CINE ESTI UN ANALFABET MUIST Ahahahahhahahaha
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 DEX mex ai supt pula cu dex cu tot labareApropo cat de prost sa fii sa calaresti toata ziua pe o expresie crezand ca l-am scris gresit apoi sa iti iei o miue cat casa dandu-ti seama ca ai mancat toata ziua cacat cu polonicuCat maximus de prost!!! Ahahahahahahaha Esti ciuca pulii ba ciucurel a fost pistol cu apa fata de tine :))))) apropo azi dimineata am scos-o pe ma-ta pe turzii la produs si sa stii ca mi-a povestit multe despre tine Acum casca gura din nou ca am chef sa ma pis pe tine sa-ti curga in barbita aia jegoasa in jos Ps EU STIU TU CINE ESTI:un olgofren cu acte...doamne ce imi place sa te muiesc din nou .Am si uitat cat de placut e
the last of us Reputație: 228 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 inca esti suparat ca te-a tras in caramida Cristina ?
justitiaru Reputație: 1361 Postat Martie 26, 2019 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Martie 26, 2019 DEX mex ai supt pula cu dex cu tot labareApropo cat de prost sa fii sa calaresti toata ziua pe o expresie crezand ca l-am scris gresit apoi sa iti iei o miue cat casa dandu-ti seama ca ai mancat toata ziua cacat cu polonicuCat maximus de prost!!! Ahahahahahahaha Esti ciuca pulii ba ciucurel a fost pistol cu apa fata de tine :))))) apropo azi dimineata am scos-o pe ma-ta pe turzii la produs si sa stii ca mi-a povestit multe despre tine Acum casca gura din nou ca am chef sa ma pis pe tine sa-ti curga in barbita aia jegoasa in jos Ps EU STIU TU CINE ESTI:un olgofren cu acte...doamne ce imi place sa te muiesc din nou .Am si uitat cat de placut ePoate o ia maximus asta de nevasta de-i asa suparat Omu =)) 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum