Sari la conținut

❤️Tanya prima oară in Cluj ❤️ 0731789212

Postări Recomandate

Postat

Merge, merge . Dacă nu mergea ma întorceam de atâtea ori aici ? Recenzii nu vor mai veni ca vin degeaba , îți Bati joc de timpul clienților mei și eu nu permit asta :)

Nu-mi permiti ?

Ahahahahahaha

Ma banezi????

Ai de pula mea :))))

• Like 1
  • Oras:București
Postat

Ce treaba are anunțarea disponibilității mele o data pe zi cu faptul ca nu mi-ar merge ? =))

Din contra , vreau sa ma mut aici :)

Stai liniștit , eu oricând fac bani ;)

• Like 2
Postat

Ce treaba are anunțarea disponibilității mele o data pe zi cu faptul ca nu mi-ar merge ? =))

Din contra , vreau sa ma mut aici :)

Stai liniștit , eu oricând fac bani ;)

Glumesc mai

Stiu ca ai bani

Da cu banarea mea cum ramane :))))

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

:))) prostu site-ului loveste din nou! insista! eu sunt curios de ce o ataca pe fata. sigur a vrut sa o futa si fata vazand cat e de prost si de urat a zis pas! i-a dat flit! si asta frustrat o ataca in silabe! pe litere! :))))))))). ba dmx daca si curvele te refuza e cazu' sa te sinucizi du-te-n plm de labagiu! nici cu bani nu mai poti fute! e vai de pula ta! 

P.S. ba dmx zi fetei ca tu sti ea cine este:))))))))))). 

P.S Si mai insista cu partea aia cu banarea:))))))). prostu pulii!

Glumesc mai
Stiu ca ai bani

Da cu banarea mea cum ramane :))))

Postat

:))) prostu site-ului loveste din nou! insista! eu sunt curios de ce o ataca pe fata. sigur a vrut sa o futa si fata vazand cat e de prost si de urat a zis pas! i-a dat flit! si asta frustrat o ataca in silabe! pe litere! :))))))))). ba dmx daca si curvele te refuza e cazu' sa te sinucizi du-te-n plm de labagiu! nici cu bani nu mai poti fute! e vai de pula ta!

P.S. ba dmx zi fetei ca tu sti ea cine este:))))))))))).

P.S Si mai insista cu partea aia cu banarea:))))))). prostu pulii!

Ai revenit sconcsule?

Ce-ti mai place sa fii muit

Insist la ma-ta ca de ea imi place ,produce bine pe turzii

E o tarfa de nota 10

• Like 1
Postat

Dar incep cu tine de maine ca azi e zi libera si plus vreau sa vad in prima zi cat scoate ma-ta si numa dupa aia s-o analizam

Eu zic ca e o femeie de treaba de asta ii place de mine cu curu ala a ei imens

:))))))

Da ....vedem vedem

• Like 1
Vizitator mc hammer
Reputație: 0
Postat

parca era mai bine la 16-17 ani

i-ai mai trage o carja?

Postat

boss, da` pe Cluj stiu niste baieti klumea, incepand cu unchiu Nobel, cum ai dat tu de ninjacul asta ?

Pai in Cluj sunt si baieti de treaba.Da asta cum stateam asa la o tigara hop numa vad ca era cu capu in curu meu :))))

Csf ?Ncsf

Postat

:) Ce dume de copii retarzi au astia. sa imi bag pula:))))))))). frustratii pulii. ba voi mai si futeti? dmx, copiluretard alu pizdera? sau doar beliti pula pe aci?:)))))) . la dmx e clar ca urla frustrarea in el si vorbeste numa' in silabe si litere:)))))))))). il refuza toate curvele! si el le zice ce el stie cine sunt ele! degeaba! 

Prostii pulii! ba dmx si copiluretard: ma sterg la cur cu voi ba infectilor!:))))))))))). imi e si mila sa mai imi bat pula de dmx. sincer nu am vazut prost mai mare pe cluj cel putin:))))))))))). ciucurel era ...pepsi pe langa dmx. asta e prostu suprem! 

P.S. baga ceva pe silabe ba dmx! sau pe litere du-te-n plm de agramat! 

P.S. recunoaste ba dmx ca lipsa fututului te-a afectat pe viata! e greu sa vezi cum altii fut si tu esti refuzat! pe silabe:)))))))))))).

SUGI PULA BA DMX! Si lu' copiluretad!:))))))))))))))))))))

Postat

:) Ce dume de copii retarzi au astia. sa imi bag pula:))))))))). frustratii pulii. ba voi mai si futeti? dmx, copiluretard alu pizdera? sau doar beliti pula pe aci? :)))))) . la dmx e clar ca urla frustrarea in el si vorbeste numa' in silabe si litere:)))))))))). il refuza toate curvele! si el le zice ce el stie cine sunt ele! degeaba! 

Prostii pulii! ba dmx si copiluretard: ma sterg la cur cu voi ba infectilor! :))))))))))). imi e si mila sa mai imi bat pula de dmx. sincer nu am vazut prost mai mare pe cluj cel putin:))))))))))). ciucurel era ...pepsi pe langa dmx. asta e prostu suprem! 

P.S. baga ceva pe silabe ba dmx! sau pe litere du-te-n plm de agramat! 

P.S. recunoaste ba dmx ca lipsa fututului te-a afectat pe viata! e greu sa vezi cum altii fut si tu esti refuzat! pe silabe:)))))))))))).

SUGI PULA BA DMX! Si lu' copiluretad! :))))))))))))))))))))

No gata, gata nu mai fii asa suparat ca-ti pocneste o vena. =)) Restu maine

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

boss, da` pe Cluj stiu niste baieti klumea, incepand cu unchiu Nobel, cum ai dat tu de ninjacul asta ?

Pai in Cluj sunt si baieti de treaba.Da asta cum stateam asa la o tigara hop numa vad ca era cu capu in curu meu :))))

Csf ?Ncsf

Nu stiam eu cine mi-a batut in geam la semafor Astoria, " boss, da si mie un leu, sa iti traiasca toata familia", dar la ce-ti trebuie? " boss, strang leu pe leu de anul trecut sa merg si eu la Tanya"

Astia sunt copii facuti pentru alocatie, nu au leac.

Postat

nu ai zis nimic de nevasta muistule! trage-mi-as pula prin gatu tau! si tu ai dume d'astea ieftine in plm si limbaj de cocalar imputit! 

P.S. ba enjoyy intr-o zi o sa imi belesti pula!!! si nu e departe ziua aia!:) futu-ti mortii ma-tii de jeg uman!

Nu stiam eu cine mi-a batut in geam la semafor Astoria, " boss, da si mie un leu, sa iti traiasca toata familia", dar la ce-ti trebuie? " boss, strang leu pe leu de anul trecut sa merg si eu la Tanya"
Astia sunt copii facuti pentru alocatie, nu au leac.

Postat

Cei care nu anuntați ca întârziați , chiar și 5 minute , veți primi Block direct , fără nicio scuza . Consider ca trebuie sa fie de la început un respect între noi , dacă nu dati dovada de el din prima , prefer sa renunț la întâlnire , nu ne vom înțelege și nu are rost sa ne irosim timpul reciproc , sunt o persoana intelegatoare , și eu mai întârzii uneori câteva minute , dar anunț , astept același lucru și de la voi . Va pup :*

post-277967-0-94758200-1554720446_thumb.jpeg

• Like 5
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Astazi fiind cu treburi prin Cluj si avand ceva timp liber am zis hai sa ma relaxez un pic, ca saptamana se arata destul de grea .

Am dat cateva telefoane si SMS-uri dar nimic nu s-a concreizat.  Pe cand sa renunt primesc un SMS de la Tanya care imi spune ca este disponibila. Nici nu am mai stat pe ganduri si m-am indreptat spre locatia ei.

Dupa mine Tanya arata foarte bine , slim cu sani potriviti, zambet frumos, numai buna de iubit. Nu dau detalii, dar am primit un oral bestial si nici la normal nu a facut rabat de calitate. Ca o nota generala a intalnirii 9.80.

Am stat cam 35 min . Distractia m-a costat 150 de lei, bani bine investiti.

De recomandat cu placere si de revenit .

Nu-i rau sa incepi totusi saptamana,  cu o relaxare  !!

Sa futem ... Bine !!

• Like 3

Postat

Astazi fiind cu treburi prin Cluj si avand ceva timp liber am zis hai sa ma relaxez un pic, ca saptamana se arata destul de grea .

Am dat cateva telefoane si SMS-uri dar nimic nu s-a concreizat. Pe cand sa renunt primesc un SMS de la Tanya care imi spune ca este disponibila. Nici nu am mai stat pe ganduri si m-am indreptat spre locatia ei.

Dupa mine Tanya arata foarte bine , slim cu sani potriviti, zambet frumos, numai buna de iubit. Nu dau detalii, dar am primit un oral bestial si nici la normal nu a facut rabat de calitate. Ca o nota generala a intalnirii 9.80.

Am stat cam 35 min . Distractia m-a costat 150 de lei, bani bine investiti.

De recomandat cu placere si de revenit .

Nu-i rau sa incepi totusi saptamana, cu o relaxare !!

Sa futem ... Bine !!

Mulțumesc frumos , ai fost un domn . Te pup și te mai astept cu drag :*
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.