Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Pot sa o înapoiez personal fostei proprietare când revin în țară? Mi-am programat deja o ieșire "spumantă" la începutul lui octombrie :)))P.S. Preventiv i-am luat cadou un tirbușon smecher :)Boss, la mine pe property nu se pierde nimic:))) Paznicii m-au anunțat de obiectul roz :))) Găsit la umbra salciei:)))Ai încurcat puțin borcanele, dar e ok:)Ca să fim o topic poți să-i faci o vizită Tanyei și o recuperez de la ea. Crede-mă că în general nu dau sfaturi rele ;)
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2019 Postat Septembrie 21, 2019 Ai încurcat puțin borcanele, dar e ok:)Ca să fim o topic poți să-i faci o vizită Tanyei și o recuperez de la ea. Crede-mă că în general nu dau sfaturi rele ;)De mult am pus ochii pe ea, uite pentru bricheta aia promit că mă duc :))) 1
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Septembrie 22, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 22, 2019 Buna ziua ! De astăzi mi-am schimbat locația pe strada Galați nr 2 in Park Lake :*Sunt disponibilă pentru programări :x 2
Vizitator papli Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2019 Postat Septembrie 22, 2019 Salutare stimati confutadori! In sfarsit am reusit sa ajung la aceasta d-ra, programare facuta aztazi dupa masa la ora 18:00 Ajuns la locatie, punctual, Park Lake . Tanya intr-un singur cuvat: SUPERBA!!Aspect fizic 10, chip angelic, o frumusete naturala cum rar mai gasesti..intorci capul dupa ea pe strada oricum ar fi imbracata..Joviala, placuta, GFE 10.Am facut dragoste nu sex, desi eram la prima intalnire.Un moment perfect.Singura in locatie, atitudine 10+Te pup Tanya si astept cu nerabdare sa ne mai vedem! ( Cristi ) :wink2 :hihat
miticax Reputație: 76 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 dragoste, nu sex <- :))))))))))ce oameni ba Salutare stimati confutadori! In sfarsit am reusit sa ajung la aceasta d-ra, programare facuta aztazi dupa masa la ora 18:00 Ajuns la locatie, punctual, Park Lake . Tanya intr-un singur cuvat: SUPERBA!!Aspect fizic 10, chip angelic, o frumusete naturala cum rar mai gasesti..intorci capul dupa ea pe strada oricum ar fi imbracata..Joviala, placuta, GFE 10.Am facut dragoste nu sex, desi eram la prima intalnire.Un moment perfect.Singura in locatie, atitudine 10+Te pup Tanya si astept cu nerabdare sa ne mai vedem! ( Cristi ) :wink2 :hihat
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 23, 2019 Salutare stimati confutadori![/size] In sfarsit am reusit sa ajung la aceasta d-ra, programare facuta aztazi dupa masa la ora 18:00 [/size]Ajuns la locatie, punctual, Park Lake . Tanya [/size]intr-un singur cuvat: SUPERBA!![/size]Aspect fizic 10, chip angelic, o frumusete naturala cum rar mai gasesti..intorci capul dupa ea pe strada oricum ar fi imbracata..[/size]Joviala, placuta, GFE 10.[/size]Am facut dragoste nu sex, desi eram la prima intalnire.Un moment perfect.[/size]Singura in locatie, atitudine 10+[/size]Te pup Tanya [/size] si astept cu nerabdare sa ne mai vedem! ( Cristi ) :wink2[/size] :hihat[/size] [/size]Mulțumesc pentru recenzie , te pup și te mai astept pe la mine :*
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 23, 2019 Buna ziua ! Sunt disponibilă pentru programări :*Va pup :x 1
raul1312 Reputație: 263 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 ai crescut si tu preturile...
maiaunervii Reputație: 230 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2019 ai crescut si tu preturile... bine ca i-ai zis....ea, saraca, habar nu avea....
raul1312 Reputație: 263 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 era mai mult pt voi, da cand nu te duce capu ....
maiaunervii Reputație: 230 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2019 era mai mult pt voi, da cand nu te duce capu ....cand te duce capu : " a crescut si asta preturile...."
raul1312 Reputație: 263 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 vad ca nu intelegi , hai ca iti explic :1: va informez pe voi2: ea sa justifice cresterea
maiaunervii Reputație: 230 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2019 vad ca nu intelegi , hai ca iti explic :1: va informez pe voi2: ea sa justifice cresterea aici ai dreptate...se pare ca nu ne intelegem din felul in care ai scris nu reiese nimic din ce ai enumerat.... plm....eu inteleg lenea....pute lenea pe mine....dar ce ai scris tu e ceva de genu : apa e uda era simplu..... Salut domnilor. A crescut si asta pretul. Tanya, ne poti spune te rog daca aceasta crestere se reflecta in suplimentarea serviciilor sau imbunatatirea lor? sau Ba prostilor vrea mai multe lovele si asta. Ia zi fa repede, de ce tocurile ma-tii vrei chischirei mai multi. sau Ce face bossiiiii mei? Sa moara Salam si tambalu, s-a haladit zdreanta asta. De ce fa? De ce bombardiera mea? ai prins-o?
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 23, 2019 =))
maiaunervii Reputație: 230 Postat Septembrie 23, 2019 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 23, 2019 =))mult razi :))
raul1312 Reputație: 263 Postat Septembrie 23, 2019 Postat Septembrie 23, 2019 eu cred ca numai tu nu te-ai prins. da ii ok. data viitoare nu mai zic nimic, aflati singuri
maiaunervii Reputație: 230 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 24, 2019 eu cred ca numai tu nu te-ai prins. da ii ok. data viitoare nu mai zic nimic, aflati singuriAi dreptate...sa se rupa banca...zic
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Septembrie 24, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 24, 2019 Buna ziua ! Sunt disponibilă pentru programări , va pup și va astept pe la mine :x 4
muresanandrei Reputație: 45 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Postat Septembrie 25, 2019 Cateiilor!!! Scoateti banii nu mai adteptati pierfeti randul la domnita🤣🤣😂😂
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Postat Septembrie 25, 2019 aici ai dreptate...se pare ca nu ne intelegem din felul in care ai scris nu reiese nimic din ce ai enumerat.... plm....eu inteleg lenea....pute lenea pe mine....dar ce ai scris tu e ceva de genu : apa e uda era simplu..... Salut domnilor. A crescut si asta pretul. Tanya, ne poti spune te rog daca aceasta crestere se reflecta in suplimentarea serviciilor sau imbunatatirea lor? sau Ba prostilor vrea mai multe lovele si asta. Ia zi fa repede, de ce tocurile ma-tii vrei chischirei mai multi. sau Ce face bossiiiii mei? Sa moara Salam si tambalu, s-a haladit zdreanta asta. De ce fa? De ce bombardiera mea? ai prins-o?Dezvoltă că îmi place... ai talent :)))
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 25, 2019 Buna ziua , sunt ultimele zile in Cluj . Disponibilă pentru programări :x 1
maiaunervii Reputație: 230 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 25, 2019 Dezvoltă că îmi place... ai talent :))) Macar daca aveam si valoare....dar nu-mi permite culoarea pielii
Vizitator ga971774 Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2019 Postat Septembrie 25, 2019 Macar daca aveam si valoare....dar nu-mi permite culoarea pieliiNo dă-mă dracu :)))
maiaunervii Reputație: 230 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 25, 2019 No dă-mă dracu :))):) hai sa lasam topicul fetei....o mai avea si ea treaba
tanya tanya Reputație: 1863 Postat Septembrie 25, 2019 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 25, 2019 Decât sa va certați mai bine va uitați la mine =)) :x 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum