123456 Reputație: 6 Postat Mai 5 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Mai 5 S a mai întâlnit cineva cu Adelina ceva detalii
123456 Reputație: 6 Postat Mai 13 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Mai 13 La 05.05.2025 la 8:34, 123456 a spus: S a mai întâlnit cineva cu Adelina ceva detalii Salutare am auzit ca Adelina are apartament prim micro 4,lucrează doar la ora 400 o finalizare,a fost cineva?
123456 Reputație: 6 Postat Mai 13 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Mai 13 Acum 28 minute, 123456 a spus: Salutare am auzit ca Adelina are apartament prim micro 4,lucrează doar la ora 400 o finalizare,a fost cineva? Ma scuzați am greșit 400 ora
alexandru202 Reputație: 5 Postat Mai 24 Postat Mai 24 Salutare băieți,revin și eu cu recenzia după o perioadă de timp,cam acum 2 luni sa întâmplat acțiunea ,vorbit pe WhatsApp,nu avea locație,acțiunea sa întâmplat la Piccolo,fata lucrează numai la ora 400 ora,cu oral neprotejat,dar fata va stoarce de energie,cu atenție la "sateliți",cu Deep adânc și umed,apoi am trecut la normal doar protejat,nu acceptă neprotejat absolut deloc,cu misionar, căpriță, finalizare in balonaș.Nu am întrebat dacă acceptă și finalizare orala sau e extra nu știu.De revenit cu siguranță.
sil_v70 Reputație: 33 Postat Mai 28 Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Telefon: 0700123123 Oras:Oriunde Postat Mai 28 Mai lucrează Adelina,mai știți ceva de ea? La telefon nu răspunde.
alexandru202 Reputație: 5 Postat Iunie 1 Postat Iunie 1 Știe cineva ceva de Adelina daca mai lucrează? Numai are anunț nici pe public 24,eu când am fost la ea acum 2 luni cum am scris și în recenzie nu a dat nimic de înțeles că nu ar mai vrea sa lucreze.. Poate o să anunțe ea.
alexandru2019 Reputație: 265 Postat Iunie 2 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Iunie 2 Salutate confrați,mai știe cineva ceva de Adelina? Cumva vorbesc aici cu cei mai vechi cum ar fi @john71,oare sa ne părăsească din nou?I
alexandru202 Reputație: 5 Postat Iunie 16 Postat Iunie 16 Salutare băieții, mai știți ceva de Adelina?mai lucrează sau ne a părăsit?
verdeataa Reputație: 13 Postat Iunie 17 Oras:Acasa Oras:Acasa Postat Iunie 17 COLEGI,AM VZ. CĂ ADELINA ARE ANUNȚ PE BUCUREȘTI.
aida699 Reputație: -4 Postat Iunie 18 Postat Iunie 18 Acum 8 ore, verdeataa a spus: COLEGI,AM VZ. CĂ ADELINA ARE ANUNȚ PE BUCUREȘTI. lasa ne si noua anuntul
alexandru2019 Reputație: 265 Postat Iunie 18 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat Iunie 18 Acum 8 ore, verdeataa a spus: COLEGI,AM VZ. CĂ ADELINA ARE ANUNȚ PE BUCUREȘTI. Sa ne lași și nouă anunțul
aida699 Reputație: -4 Postat Iunie 21 Postat Iunie 21 La 18.06.2025 la 0:13, verdeataa a spus: COLEGI,AM VZ. CĂ ADELINA ARE ANUNȚ PE BUCUREȘTI. nu e ea!
alexandru202 Reputație: 5 Postat Iulie 4 Postat Iulie 4 Salutare colegi,mai lucrează Adelina?A mai fost cineva la ea?
alexandru2019 Reputație: 265 Postat August 4 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat August 4 Revin și eu cu recenzie,revizitat Adelina sâmbătă, aceeași atitudine super profi, servicii excelente,la momentul acesta nu cred că este ceva mai bun de atât.Actiunea sa petrecut la hotel nu are locație,restul va las sa descoperiți pe cont propriu,fata chiar merită.
abbccc Reputație: 18 Postat August 4 Oras:București Oras:București Postat August 4 Acum 1 oră, alexandru2019 a spus: Revin și eu cu recenzie,revizitat Adelina sâmbătă, aceeași atitudine super profi, servicii excelente,la momentul acesta nu cred că este ceva mai bun de atât.Actiunea sa petrecut la hotel nu are locație,restul va las sa descoperiți pe cont propriu,fata chiar merită. Pune și anunțul te rog
alexandru2019 Reputație: 265 Postat August 4 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat August 4 Acum 1 oră, abbccc a spus: Pune și anunțul te rog Nu are anunț
alexandru2019 Reputație: 265 Postat 20 ore în urmă Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Postat 20 ore în urmă Salutare,mai știe cineva ceva de Adelina?Mai activează?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum