johnsin Reputație: 28 Postat Septembrie 14, 2021 Postat Septembrie 14, 2021 Eu am mai fost la ea de vreo 2 ori, la distanta de cateva luni bune, poate un an, una de cealalta, de cand a plecat de la Snagov. Ultima data am fost anul asta prin primavara. De mentionat ca a facut niste cursuri de masaj care chiar se vad in experienta cu ea. Masajul de relaxare, prin urmare, e super bun. Pe linie erotica, serviciile sunt aceleasi, din punctul meu de vedere peste medie in comparatie cu alte prestatoare de masaj erotic la care am mai fost. Ea e buna, pt cine apreciaza maturele, e ingrijita, sani marisori, picioare frumoase,etc. Nu merg asa des din cauza ca nu ofera companie intima, daca s-ar fute as merge macar o data sa o vad cum se misca. Eventual daca mai ajung, o intreb daca nu accepta. De mentionat ca la masajul erotic e destul de permisiva, te lasa sa o mangai pe unde vrei, accepta limbi, face cam ce si cum vrei, inclusiv oral soft. 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 14, 2022 Postat August 14, 2022 inca lucreaza tarif 250 lei ora doar masaj daca esti dragut cu ea face la sfarsit si oral
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum