evastefania Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Aprilie 29, 2019 Neața dragilor🤗ðŸ˜â˜•â˜•â¤ 4
varul69 Reputație: 0 Postat Aprilie 29, 2019 Postat Aprilie 29, 2019 Maine de la ce ora esti disponibila?
evastefania Reputație: 191 Postat Aprilie 29, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Aprilie 29, 2019 Maine de la ce ora esti disponibila?10:00 😘
Vizitator xoxots Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2019 Postat Aprilie 30, 2019 Da iubițel. Pot fi si activă :))pana in 20cm se poate anal ?
pandispan Reputație: 16 Postat Aprilie 30, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 30, 2019 “Am pe cine sa seman†🤔🤔hmm “pe cine sa semanâ€,Gipsy stile 100%Daca erai romanian stile era “cu cine sa semanâ€... stii ce zic quote name="evastefania" post="5582976" timestamp="1555788195"] Am pe cine să semăn â¤â¤â¤â—â—â—â—Love You Sisâ¤â¤â¤â¤ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸
evastefania Reputație: 191 Postat Aprilie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Aprilie 30, 2019 “Am pe cine sa seman†🤔🤔hmm “pe cine sa semanâ€,Gipsy stile 100%Daca erai romanian stile era “cu cine sa semanâ€... stii ce zic quote name="evastefania" post="5582976" timestamp="1555788195"] Am pe cine să semăn â¤â¤â¤â—â—â—â—Love You Sisâ¤â¤â¤â¤ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸ Nu prea inteleg acest comentariu. Cumva " HATE" sau ?,😂😂😂
ariannaari Reputație: 639 Postat Mai 1, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Mai 1, 2019 Vroia sa te corecteze gen 😂 dar fail bitchhh 😂 a scris greșit și el Mai pandișpan puiule și dacă este gipsy what is your fuckin' problem? O futi în cur sau în etnie sau într-o greșeală gramaticala. Vezi-ți de lungul nasului zic 💕 gipsy Arabian and what so fucking ever sunt oameni suntem oameni nu ești cu nimic mai special cu moț în frunte dacă tu ești Romanian 100%. Simțeai tu nevoia sa o corectezi vaiiiiii vrei sa vorbesc cu firea sa îți ridicam o statuie în centrul vechi uhhh sau ce vroiai sa demonstrezi prin asta?! Ca nici tu nu ai fost în stare sa o corectezi și din graba de a da cu hate ca na ce sa faci și tu plictisit alea alea ai scris tot la fel🤷â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ Tine minte ca și Romanian style sunt F multi A B C D Ursuuuu Ah... PS : "style" se scrie cu "y" și nu cu "i" domnule profesor de limba și literatura română 💕 mai bine te duci sa predai acolo unde e cazul schimba topicul și du te la semi analfabeta mega agramata forumului și fă-ți treaba. 👑 1
ariannaari Reputație: 639 Postat Mai 1, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Mai 1, 2019 La prietena ta care scrie "eri" "eream" și etc nu mai vezi băi ce chestie... Asa orb sa fii domnule profesor sau oare nu îți mai înghite spermă daca o corectezi Dar tu ai o problema cu fata asta ca e gipsy style... Hmmm... Rasistule 🤘 sa îți fie rușine 🤘 asa gipsy cum este dar este mult mai educata și simțită și bine crescuta decât multe dive de aici, romanian "stile" dar degeaba romanian ca nu știu nici sa își scrie bine numele dar oh sorry nu se pune... Bcause este romanian shit 😂😂 gtfo 🌸 2
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Mai 1, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 1, 2019 La prietena ta care scrie "eri" "eream" și etc nu mai vezi băi ce chestie... Asa orb sa fii domnule profesor sau oare nu îți mai înghite spermă daca o corectezi Dar tu ai o problema cu fata asta ca e gipsy style... Hmmm... Rasistule 🤘 sa îți fie rușine 🤘 asa gipsy cum este dar este mult mai educata și simțită și bine crescuta decât multe dive de aici, romanian "stile" dar degeaba romanian ca nu știu nici sa își scrie bine numele dar oh sorry nu se pune... Bcause este romanian shit 😂😂 gtfo 🌸Te ai aprins, nu gluma💋 1
alexandruvasile Reputație: 7 Postat Mai 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Oradea Telefon: [email protected] Oras:Oradea Postat Mai 2, 2019 Ești superba, pe la Oradea?
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 4, 2019 Ești superba, pe la Oradea?Mulțunesc, sincer inca nu am idee
xoxo tv Reputație: 7 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 Mulțunesc, sincer inca nu am ideeesti in Bucuresti ?
bibubibu69 Reputație: 2 Postat Mai 6, 2019 Oras:harghita Oras:harghita Postat Mai 6, 2019 Când mai vi pe la Cluj?!
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 6, 2019 esti in Bucuresti ?Da sunt Bucuresti😎😎
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 9, 2019 Va doresc o zi Frumoasă !! 4 1
Vizitator dudu023 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Imi poti spune ce marime are penisul tau?
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 13, 2019 â¤Ploieștiâ¤ðŸ¤—😎💖ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸
radu92 Reputație: 85 Postat Mai 14, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 14, 2019 Bună! Ești în Ploiești? Câte zile stai? Vreau să te vizitez, de mult timp aștept să vină în orașul meu o TS frumoasă ca tine, timpul nu îmi permite să mă deplasez des în alte orașe și de mult așteptam. :snap :bow
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 14, 2019 Bună! Ești în Ploiești? Câte zile stai? Vreau să te vizitez, de mult timp aștept să vină în orașul meu o TS frumoasă ca tine, timpul nu îmi permite să mă deplasez des în alte orașe și de mult așteptam. :snap :bowDa drăgutule😠imi poti scrie pe whatsapp pt mai multe detalii 0730016104 😘😘 2
radu92 Reputație: 85 Postat Mai 14, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 14, 2019 Ți-am scris pe whatsapp, scuze că așa târziu, dar am fost ocupat toată ziua. :hihat
amaru_leon21 Reputație: 0 Postat Mai 14, 2019 Postat Mai 14, 2019 Buna Eva,Sunt Alex..prima data pe forum Pe la sfarsitul lui Iunie esti in Bucuresti?atunci ajung in taraM-ai facut curios.. 🙃🙃 ms
justforfun89 Reputație: 8 Postat Mai 14, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Mai 14, 2019 A venit și momentul sa dau și eu note domnișoarei Eva, Pierdut puțin pe drum , ajung in locație ,Deschide , pitită după ușă dar când am văzut-o am obs că este exact ca in poze , nu m-am speriam, am fost plăcut uimit ,Comportament foarte ok, dar uite vin minusurile Fiind distras de gânduri că tocmai îmi dădusem seama că uitasem actele acasă - permis buletin etc .. am fost întrebat cât vreau sa stau și zic o oră - zăpăcit întreb 300 nu ? - răspunsul fiind da (primul minus) am lăsat 300Apoi decurs totul foarte ok , când vine vorba de anal , nu poate că cică sunt prea mare pentru ea ( nu sunt chiar așa mare - am trecut peste ) finalizat pe funduletul ăla frumos - îmbrăcat și plecat Culpa mea și la amenda , culpa mea și la plecat după; D2d cam 25 min mai mult nu cred Pret pentru 20 min era de 150 lei , am platit dublu , aia e Note : Gfe - 8- nu a făcut fkOral - 9 încercat Deep, puțin gag ,putina atenție și la băieți, făcut cum trebuie Locație - 7 ( e cam cuib, cel puțin 3 "domnișoare" )Anal- nu s-a putut Per total am dat 300 lei pe un oral scurt Ea este foarte ok, dar nu ar fi zis nicio secunda că e 250 ora(cum a spus pe wapp) ,nu 300-aici eu sunt de vina ,Ochii pe ceas nu i-au stat dar la început a citit puțin wapp-ul De revenit ? Eu personal nu pentru că , nu că ar fi o avere , dar am platit( din vina mea)dublu cat trebuia , si repet din culpa mea O recomand ? Da, daca vreți anal și nu sunteți mari , meritaDaca nu știți ce vreți și cât vreți , cum am fost eu , rămâneți acasă :)) 1
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 14, 2019 De ce nu ai menționat ca ti-am propus sa vezi/incerci.. sa facen anal. Si ai refuzat am spus " hai sa incercam nu vreau sa pleci dezapagit " pentru ca aveai o fată super plouată si ma simțeam super naspa. Si.. daca verifici mai binisor prin topicul meu preturile sunt de 150/300 :)) posibil m-am incurcat la telefon . Imi pare rau daca ai fost putin dezamagit de mine, sau de tine ...dar fi mai atent pe viitor . In ori ce caz iti multumesc pebtru vizită ( specific in totdeauna ma asigur ca clientul sa fie multumit. Intreb din 5 in 5 minute ce vrei sa facem sa te simt si tu ok. Parca plangeai cand faceam oral...fara suparare.. pupici😘😘😘))) 1
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 14, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 14, 2019 Si nu ai stat 25 de minute ai stat cam 40 min. Oralul scurt este 20 min !! Atenție ( intreb. Pebtru persoa ele care nu stiu pebtru ce vin. Si ce vor si ce sa faca si ce sa zică.. sa spună de la început xe isi doresc sa facă..ținand cont ca mancarea imi venise de 10 minute si el deja il sugeam de 20-30 min.. 69 etc... am lasat mancarea si am stat pana el s-a finalizat. Pe scurt aș putea spune si eu ca nu recomand😂😂😂 gen.. va doresc tuturor numai bine. Si imi cer scuze daca am greșind spunandu-mi parerea..fata de greselile incepătorului nespus 🤪😂😂😂ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’–💖pup EVA 💓💓 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum