evastefania Reputație: 191 Postat Iunie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Iunie 2, 2019 Am revenit in bucuresti dragilorâ¤â¤â¤â¤â¤0730016104â¤â¤â¤â¤ Locatie Langa Intercontinental😘😘 1
lucianskypealex Reputație: 11 Postat Iunie 2, 2019 Postat Iunie 2, 2019 Te mai asteptam si la Timisoara! 😘🙈
evastefania Reputație: 191 Postat Iunie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Iunie 12, 2019 Buna dimineața dragilor. Sa aveți o zi frumoasă❤❤❤❤ astăzi disponibilă non-stop 2
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Postat Iunie 12, 2019 woow frumoasa mai esti 😘😘😘
lexrol Reputație: 0 Postat Iunie 12, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 12, 2019 Pe la timișoara ajungi ?
alexandruvasile Reputație: 7 Postat Iunie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Oradea Telefon: [email protected] Oras:Oradea Postat Iunie 12, 2019 Oradea? Nu e in plan?
evastefania Reputație: 191 Postat Iunie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Iunie 13, 2019 Oradea? Nu e in plan?Buna. Momentan bucuresti. Nu am in plan nimic deocamdată 🤷â€â™€ï¸â¤â¤ðŸ˜ 0730016104 va astept cu drag 🤗â¤â¤ va pupă Eva !🧚â€â™€ï¸ðŸ§šâ€â™€ï¸ðŸ§šâ€â™€ï¸ðŸ§šâ€â™€ï¸ 2
evastefania Reputație: 191 Postat Iunie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Iunie 16, 2019 Pana vineri in bucurești â¤â¤â¤ 0730016104 vă pup si va astept dragilor O seara minunată !â¤ðŸ¤—🤗â¤â¤â¤ðŸ§šâ€â™€ï¸ðŸ§šâ€â™€ï¸ðŸ§šâ€â™€ï¸ 1
evastefania Reputație: 191 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Iulie 8, 2019 ðŸ¤ðŸ¤ðŸ¤ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘ðŸŒâ¤ðŸ¤¤ 2
stefan03 Reputație: 10 Postat Iulie 9, 2019 Postat Iulie 9, 2019 Frumusica foc abia astept sa te vizitez 😘
hughes Reputație: 31 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2019 Cea mai frumoasă și cea mai dulce. :*Păcat ca nu ești si pasivă.
white_hammer2 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2019 Buna, ai revenit in Bucuresti?
catalin2015 Reputație: 1720 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Iulie 9, 2019 Cea mai frumoasă și cea mai dulce. :*Păcat ca nu ești si pasivă. Cum adica nu este ?
evastefania Reputație: 191 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Iulie 9, 2019 Cea mai frumoasă și cea mai dulce. :*Păcat ca nu ești si pasivă.Cine a zis ca nu sunt?😂😂😂😂😂😂
evastefania Reputație: 191 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Iulie 9, 2019 Sunt si activa si pasiva dragilor 😂 nu m-am intors in buc...când mă v-oi intoarce o sa va anunț😘😘â¤â¤ðŸŒ
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 9, 2019 Postat Iulie 9, 2019 Super draguta, sexy si cu charm ! :crazylove
hughes Reputație: 31 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2019 Cine a zis ca nu sunt?😂😂😂😂😂😂Atunci o sa te vizitez sa mi demonstrezi ca esti. :*
norbert1976us Reputație: 1436 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Postat Iulie 10, 2019 Cine a zis ca nu sunt?😂😂😂😂😂😂Recenziile au spus ca nu esti pasiva...toti cei care au facut recenzii au spus ca ai tefuzat sa fii pasiva invocand de fiecare data ca “o au prea mareâ€
hughes Reputație: 31 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2019 Recenziile au spus ca nu esti pasiva...toti cei care au facut recenzii au spus ca ai tefuzat sa fii pasiva invocand de fiecare data ca “o au prea mare”Pai la asta m am referit si eu. Ca n am gasit nimic de pasiva. Bine asta e o problema constanta la ts din ce am observat. Desi intrebi inainte faci pasiv, ti se raspund Da, cand ajungi acolo, pauza, nu se poate din cine stie ce motiv.
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 10, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 10, 2019 Pai la asta m am referit si eu. Ca n am gasit nimic de pasiva. Bine asta e o problema constanta la ts din ce am observat. Desi intrebi inainte faci pasiv, ti se raspund Da, cand ajungi acolo, pauza, nu se poate din cine stie ce motiv.le-ai probat pe toate ? dar daca ai bile sau cine stie ce pe maciuca normal ca vei fi refuzat . sau daca te trezesti din senin sunt in zona normal ca va spune nu . si mai ales ca nu prea exista programari fixe , inainte de a o introduce in anus trebuie spalat . asa ca anunta din timp cand vrei sa mergi undeva 1
Vizitator picard91 Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Postat Iulie 10, 2019 Corect Andreea, si pe langa toate astea, sexul anal nu este ceva la fel de simplu ca alt gen de sex, mai ales daca este facut de catre o persoana cu care faci sex pentru prima oara, plus ca multi nu stiu cum anume sa actioneze. De aceea, nu doar fetele transgender refuza sa fie top (adica pasiva), sunt si multe fete CIS Gender (adica femei genetice) care refuza analul. Nici pentru barbati, nu cred ca primele zece minute de penetrare anala, (cu tot soiul de pregatire, lubrifiere, creme desenzitive pentru sfincter si mai stiu eu orice pregatire), sunt prea placute, mai ales daca dai de un "buzdugan" de vreo 21-22 cm si gros si daca fata mai este si pe segment hard & rough sex, nu prea cred ca urli de placere, ci mai degraba invers, de durere. =)) :laugh2 Dupa 10-15 minute se mai echilibreaza senzatiile si poti simti si placere, dar trebuie sa treci prin prima faza vrand-nevrand.
hughes Reputație: 31 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2019 le-ai probat pe toate ? dar daca ai bile sau cine stie ce pe maciuca normal ca vei fi refuzat . sau daca te trezesti din senin sunt in zona normal ca va spune nu . si mai ales ca nu prea exista programari fixe , inainte de a o introduce in anus trebuie spalat . asa ca anunta din timp cand vrei sa mergi undevaN am ma nici o bila. Si daca sunt in zona si zice Da, nu e vina mea. Sa zica, bahh daca ajungi in 10 min nu fac anal si punct, macar sa stiu la ce ma astept.
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 10, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 10, 2019 N am ma nici o bila. Si daca sunt in zona si zice Da, nu e vina mea. Sa zica, bahh daca ajungi in 10 min nu fac anal si punct, macar sa stiu la ce ma astept. si le-ai probat pe toate ? Ca ai spus de toate ( MAAA . Cand eu sunt o mare femeie MAA )
hughes Reputație: 31 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 10, 2019 si le-ai probat pe toate ? Ca ai spus de toate ( MAAA . Cand eu sunt o mare femeie MAA )Am zis ca i o problema constanta. E o diferenta, N am inteles de ce sari in sus. Mi am exprimat o parere. N am aratat cu degetul spre cineva anume. Am zis ca exista aceasta problema. Simplu,
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Iulie 10, 2019 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Iulie 10, 2019 Am zis ca i o problema constanta. E o diferenta, N am inteles de ce sari in sus. Mi am exprimat o parere. N am aratat cu degetul spre cineva anume. Am zis ca exista aceasta problema. Simplu, sti care e faza ca in Romania exista o problema . ca voii ne credeti exact ca pe niste masini , si tu ai spuns ca e o problema constanta la Ts . asa ca ai batut apropoul la toate . ia fatuca asta are 19-20 ani ce ai vrea sa se f...a ca una de 26-27 ani ? pe bune ( Jan 10th 2019+2 Tja, da kann man nix machen. Ist eben menschlich.Sind ja keine Maschinen. Nett und hübsch ist sie auf alle Fälle. Mühe gegeben hat sie sich auch. Aber wie das halt so ist im Leben, passt manchmal die Symphatie nicht so ganz.... Das muss man sportlich und mit einem lächeln nehmen pentru ca nu am putut fi activa cu el prea mul . dar aici oamenii stiu ce inseamna Munca in domeniul asta . ) O SEARA BUNA
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum