Sari la conținut

0767477185 - ucigasa de iepuri de la budapesta

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Am vazut anuntul,am sunat si in 30 de minute eram in fata blocului ei.
Mi-a deschis usa tipa,am intrat si am observat din prima ca 100% nu e tipa din pozele postate in anunt dar era draguta la fata si avea un fund maricel si cum l-am vazut cum am inceput sa ma gandesc cum ar fi sa o pun capra si sa dau ca un nebun din pozitia aia, asa ca am decis sa raman si i-am platit pt 1 finalizare. Am inceput sa ma dezbrac si in timp ce renuntam la hainele dp mine am intrebat-o ce s-a intamplat cu iepurele din poza,mi-a zis ca a murit,am intrebat ce s-a intamplat de a murit ca parea sanatos in poza,a invocat o moarte subita al carei motiv nu-l stie.Intr-un final ma dezbrac de toate hainele,ma intind pe pat si tipa se aseaza intre picioarele mele si a inceput sa se frece cu sanii de penisul meu pana s-a facut tare,dupa a montat un prezervativ si a inceput un sex oral anemic si ajutandu-se de mana f mult,dupa i-am zis sa vina peste unde a inceput sa se miste de parca doar statea si atunci s-a declansat si un cutremur care sa o miste iar dupa 2 min m-a intrebat daca nu vreau sa schimbam,am acceptat cu entuziasm si am schimbat intr-un umeri-craci unde am dat un pic mai tare pana mi-am amintit gandul initial in legatura cu fundul ei si asa ca i-am zis sa se puna capra si am inceput sa dau din ce in ce mai tare pana intr-un final fericit mi-am dat drumul dar fix in secundele alea de la final in care te simti si tu mai bine ca barbat in timp ce iti dai drumul si mai pompezi de cateva ori fix atunci s-a tras si ea insant.Dupa m-am cerut la dus unde am gasit un prosop care era deja ud,dupa m-am intors in camera si in timp ce ma imbracam ea pur si simplu statea in usa ca un jandarm cu privirea in jos si mainile la spate in timp ce imi oferea raspunsuri monosilabice cam la tot ce ii comunicam.Dupa ce m-am imbracat,in timp ce ma indreptam spre usa,am intrebat-o daca nu are cumva si o colega si mi-a zis ca nu are,asa ca am intrebat "pei cine e fata aia din poze? deoarece cu siguranta tu nu esti",a coborat privirea chiar mai mult in momentul ala si mi-a deschis usa zicandu-mi la revedere,i-am zis si eu "pa" si dus am fost.door2door 18 min.
locatie : 8, calea serban voda nr43,locatia intr-un bloc vechi dar ok,inafara de faza cu prosopul chiar era curat pe acolo.
aspect : 6,nu arata rau,avea un fund mare,plinuta dar nu vacutza,undeva pana in 25 de ani,singura legatura cu fata din poza e ca e f posibil sa o fi mancat impreuna cu iepurele.
igiena : 8,nu am sesizat ceva care sa ma deranjeze.
sex oral : 6,laba-n gura cu prezervativ pe pwla.
sex normal : 7,ceva mai receptiva la pozitii dar 0 implicare.
gfe : 5,politicoasa dar genereaza o stare de graba chiar daca nu zice nimic in sensul asta.
pret : 100fin/200h

post-65963-0-35507400-1541423194_thumb.jpg

post-65963-0-95257700-1541423202_thumb.jpg

post-65963-0-67860000-1541423213_thumb.jpg

post-65963-0-27355800-1541423227_thumb.jpg

• Like 9
Postat

Din poze pare cam tuciurie, e conlocuitoare ? Ești sigur in legătură cu locația ?

Pei tipa la care am fost e româncă, tipa din poze pare a avea bronz natural(ceea ce pe mine nu mă deranjează, am sunat în ideea că voi face sex cu o țigancușă mai tânără). În apartament era singură și mi-a zis că nici în alte momente ale zilei nu apare vreo colegă. În legătură cu locația sunt sigur 100% deoarece încă mai am coordonatele în comanda de la uber.
  • Like 1
Postat

Am sunat mai devreme, "singură în locație" dar pe fundal se auzeau zgomote, program până dimineața, poze false adică băieții au avut mai demult o fată de culoare și le-a fost lene sa le schimbe, tu zici că te grăbește și n-are chef, in concluzie încă o descoperire de senzație sau "de ce iubim publi" :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...