Sari la conținut

Un nou GangBang vineri

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Buna GT007,pai ce sa zic ,ma bucur ca iti surade ideea,pentru mine nu este problema ora,daca tu mai ai 1-2-3 prieteni sau daca mai apare cineva interesat de asta pana in ora la care tu poti este ok,stabilim o ora convenabila pentru toti,sunt sigura ca mai sunt si alte persoane care le este prielnica ora la care tu poti.trebuie doar sa ma anunti,mai sunt 2 persoane de pe acest forum care tot ca si tine pot pana in ora 18,asa ca daca te hotarasti ma anunti.Te pupic :69

Vizitator gaby20081975
Reputație: 0
Postat

Buna GT007,pai ce sa zic ,ma bucur ca iti surade ideea,pentru mine nu este problema ora,daca tu mai ai 1-2-3 prieteni sau daca mai apare cineva interesat de asta pana in ora la care tu poti este ok,stabilim o ora convenabila pentru toti,sunt sigura ca mai sunt si alte persoane care le este prielnica ora la care tu poti.trebuie doar sa ma anunti,mai sunt 2 persoane de pe acest forum care tot ca si tine pot pana in ora 18,asa ca daca te hotarasti ma anunti.Te pupic :69

Si eu as fii dispus insa tot pana in 18..Accepeti si dubla penetrare?

Postat

Buna gaby20081975 ,da accept si dubla penetrare,tocmai de aceea am zis 4 sau 5 barbati,sa pot face face la toti odata,sa nu se stea la coada :P.Si daca vrei azi pana in ora 18 trebuie sa ma anunti si sa imi lasi  un PM cu o modalitate de contact si dupa ce vorbesc cu altcineva care este disponibil pana in ora 18 te anunt.Pupici  :atm

Postat

Cu siguranta vor fi si atunci pretendenti :P ,va rog pe toti cei interesati sa lase cate un PM cu o modalitate de contact si orele intre care poate fiecare si zilele aferente.

Postat

CRAZYBOOM noi ne cunoastem deja,iti mai aduci aminte? vorbeste si cu gt007 si mai am un pm de la 2 membri de pe acest forum  si cand va hotarati  doar ma anunti.Te pupic :atm :69

Postat

Buna idee,dar sa va aduceti lopata si cos de gunoi ,sa nu uitati de maturi sa ma adunati de pe jos pe bucati :serenade

Acum te rog...fa si tu un calcul,eu am anuntul cu 250 lei,daca vin 5 persoane sa se stranga 250 lei ,poate 200 lei cheltuiesc pe suc  si sampanie ,si sexul cu 5 simultan o fi el placut dar nici usor nu este....sper din suflet sa fi fost doar o gluma.....app ,sper ca asa sa cunosc majoritatea membrilor ,mi-ar face placere. :boob :bow :feet

Postat

Pai de ce nu aduni tu cativa prieteni si daca au lopeti si maturi pregatitte,imi faceti o invitatie,si cine stie,.....poate accept. :slap2 :hug1

Postat

Corect spus,hai sa il numim asa....TeamBuilding,imi place ,dar vreau exclusivitate  pentru nume,marca inregistrata TeamBuilding Nimfomane :atm :hug1

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

esti tare! daca eram din Bucuresti veneam si eu deseara la aceasta activitate :atm care mi se pare inca de acum tare interesanta :laugh2

Postat

Buna JUNIORMORAIS,stai linistit,cand vei trece prin bucuresti ma poti suna si organizam in functie de disponibilitatea ta cat si a altor utilizatori,ceva de genul,cred ca vor fi cu o medie de 1-2 ori pe saptamana sau ori de cate ori se strang 3-4-5 persoane interesate.

Postat

Deci .. s a stabilit data si ora pimei "orgii" - azi , 26.02. , la ora 19:00 . va astept cu bratele deschise si nu numai :icecream :hi3

"Intrarea" - 150 lei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...