Sari la conținut

Anna 0755314146

Postări Recomandate

• Telefon: 0787278895
  • Oras:br
Postat

eu zic cam nici una doar atat ar fi ca ana in blugi face dus dupa fiecare client si ca face anal raisa nu face anal

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat
La 26.07.2025 la 8:04, Lick88 a spus:

De 1 an e ff slaba

O fi urâtă comparația care o fac...dar na..si o masina dupa ceva timp daca nu bagi ceva bani in ea sa mai repari sau  nu ai faci revizia periodic ...nu mai duce,  se strica ...asa si in cazul ei...ar trebui sa mai investească in ea..pana la urma e corpul ei..nu poti "trage" de el la nesfârșit..are si el nevoie de un "refresh"...un update.. 🫣 asta legat de fizic..ca la capitolul psihic..nu sunt mari diferențe...comportamentul nu s-a schimbat foarte mult cu toate ca au legătură direct proporțional intre ele.. 

• Like 1
  • Oras:Brăila
  • Oras:Brăila
Postat

Salut! Cine a fost mai de curând la Ana? Cum mai arată? Eu ultima dată când am fost acum vreo 2 luni era slabă rău . Mulțumesc 

• Oras:USA
Postat

Aici este topicul Ana cu ochelari. Nu mai activeaza demult, din cate stiu, deci nu a mai fost nimeni la ea.

Acum 8 ore, valikand a spus:

Salut! Cine a fost mai de curând la Ana? Cum mai arată? Eu ultima dată când am fost acum vreo 2 luni era slabă rău . Mulțumesc 

Tu cand ai fost?

Copanele cred ca are Ana, fata in blugi.

Acum 3 ore, gecko1 a spus:

ehe...Ana are copanele acum....si.a revenit ....ai ce prinde in palme 😉

Nu cred ca s-a ingrasat in 2 luni.

• Like 1
Postat
La 26.08.2025 la 15:44, cretu_69 a spus:

Aici este topicul Ana cu ochelari. Nu mai activeaza demult, din cate stiu, deci nu a mai fost nimeni la ea.

Tu cand ai fost?

Copanele cred ca are Ana, fata in blugi.

Nu cred ca s-a ingrasat in 2 luni.

ba da...ba da...a facut copanele din nou....nu ca in trecut...dar e bine acum...ma vad des cu ea si stiu ce vorbesc

Postat

care anna cea veche sau ana in blugi 

Postat
Acum 55 minute, micusor a spus:

Salut se poate detalii, servicii.....etc...🤔

Acesta este topicul Anei cu ochelari, dupa cum se vede si in poze. Nu mai activeaza.

Colegul vorbeste despre alata Ana, fata in blugi. Ana 0750173885

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.