Vizitator gigikutzu Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 10 minutes ago, gigikutzu said: Din partea mea n-aveți decât să le spălați și vasele din chiuvetă,de asta fac petardele astea atâtea figuri,din cauza celor care abia așteaptă să le sugă tampoanele foloste.Luați-le de nevastă,proștilor.Vă credeți în ,,Dama cu camelii"!?(mă scuzați,nu cred că știți despre ce-i vorba) 10 minutes ago, gigikutzu said: Din partea mea n-aveți decât să le spălați și vasele din chiuvetă,de asta fac petardele astea atâtea figuri,din cauza celor care abia așteaptă să le sugă tampoanele foloste.Luați-le de nevastă,proștilor.Vă credeți în ,,Dama cu camelii"!?(mă scuzați,nu cred că știți despre ce-i vorba) Mi-a dat unul ,,minus.Cartonaș roșu deci. Crețu_69 parcă.Mi-l și închpui,cum s-a simțit nebunul de el,ca arbitrul ăla de prin județeană,care s-a căcat pe el în timpul meciului și l-au dat și la Pro Tv.Săracu' labă tristă!😁
cretu_69 Reputație: 223 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:USA Oras:USA Postat Aprilie 24, 2021 Acum 4 ore, gigikutzu a spus: Mi-a dat unul ,,minus.Cartonaș roșu deci. Crețu_69 parcă.Mi-l și închpui,cum s-a simțit nebunul de el,ca arbitrul ăla de prin județeană,care s-a căcat pe el în timpul meciului și l-au dat și la Pro Tv.Săracu' labă tristă!😁 Mai spanacule, ca sa fii om este lucru mare, tu esti doar un rahat cu mot. Nu stii decat sa jignesti, ca la altceva nu te duce capul.
Vizitator gigikutzu Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 19 minutes ago, cretu_69 said: Mai spanacule, ca sa fii om este lucru mare, tu esti doar un rahat cu mot. Nu stii decat sa jignesti, ca la altceva nu te duce capul. Pe bune fii sincer.Ești peștele la vreo cotoarbă de asta de pe aici sau chiar vreuna din ele?
bugsbunny 22 Reputație: 14 Postat Aprilie 24, 2021 Postat Aprilie 24, 2021 Acum 19 minute, gigikutzu a spus: Pe bune fii sincer.Ești peștele la vreo cotoarbă de asta de pe aici sau chiar vreuna din ele? Nu trebuie să fii peștele nimănui ca sa vorbești civilizat cu o persoană... Dar se pare ca tu ești un cocalar obosit,care caută să se bage în seamă pe aici.
anna188 Reputație: 52 Postat Aprilie 25, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 25, 2021 Buna seara!vroiam sa va anunt ca de maine o sa-mi reiau activitatea. Si am o rugaminte :daca vreti sa va certati sau sa va jigniti va rog frumos sa nu o faceti pe topicul meu,cautati altul sau administratorii forumului sa deschida o sectiune special pentru asta. Imi doresc ca pe topicul meu sa scrie doar cei ce m-au vizitat si cei care vor sa ma viziteze pentru detalii . O seara buna!Pupici. 1
danicuceritorul Reputație: 27 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:braila Oras:braila Postat Aprilie 26, 2021 Bună dimineața. Când începi munca?
vampir2 Reputație: 50 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:Constants Oras:Constants Postat Aprilie 26, 2021 Nu vreau sa fiu rautacios dar sunt mai batrane pozele astea ca internetul.
anna188 Reputație: 52 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 26, 2021 Acum 3 ore, vampir2 a spus: Nu vreau sa fiu rautacios dar sunt mai batrane pozele astea ca internetul. Chiar vrei sa fii rautacios,daca mi-ai fi trecut vreodata pragul casei ai fi bagat de seama ca pozele sunt facute in locatia pe care o am din ianuarie 2021. O seara buna! 2
robert_br Reputație: 23 Postat Aprilie 26, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 26, 2021 Acum 4 ore, vampir2 a spus: Nu vreau sa fiu rautacios dar sunt mai batrane pozele astea ca internetul. Tu ești mai tânăr... Ca internetul?
spiderman69 Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2021 Postat Aprilie 27, 2021 Buna, poți face te rog o actualizare la servicii?
anna188 Reputație: 52 Postat Aprilie 27, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Aprilie 27, 2021 Acum 1 oră, spiderman69 a spus: Buna, poți face te rog o actualizare la servicii? 100 lei finalizarea 200 lei h(2 nr) 150 lei total Finalizare orala extra 50 lei,faciala sau corporala incluse in pret. Oralul nep sau prot in functie de igiena,normal si anal doar protejat. 1
wagabondu2290 Reputație: 169 Postat Mai 26, 2021 Telefon: 0843473808 Oras:Galați Telefon: 0843473808 Oras:Galați Postat Mai 26, 2021 Am vizitat-o mai demult pe Ana, programare telefonica, garsonierele de pe Mioritei. Baia înghesuita dar are tot ce trebuie! - 7 Nu este foarte frumoasa dar face un oral de 10 Normal 8-9 se implica ANAL - Nu am întrebat , halat 150 cu decartarea în gurita! Tarife 100/200 ora 50 lei extra pentru finalizare în gura De revenit 3 1
anna188 Reputație: 52 Postat Mai 26, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 26, 2021 Acum 6 ore, wagabondu2290 a spus: Am vizitat-o mai demult pe Ana, programare telefonica, garsonierele de pe Mioritei. Baia înghesuita dar are tot ce trebuie! - 7 Nu este foarte frumoasa dar face un oral de 10 Normal 8-9 se implica ANAL - Nu am întrebat , halat 150 cu decartarea în gurita! Tarife 100/200 ora 50 lei extra pentru finalizare în gura De revenit Multumesc pentru recenzie cu toate ca vizita a fost anul trecut. Intre timp mi-am schimbat locatia pe strada Hipodrom.
dolce77 Reputație: 16 Postat Mai 27, 2021 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 27, 2021 Buna ana , crezi ca poti sa faci ceva cu privire la tinute sexy, gen dresuri, tocuri, costumatii, etc
alexdelabr30 Reputație: 4 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 2, 2021 Am vizitat-o pe Ana acum ceva timp. O fata foarte de treaba. Are bun simt stie sa se faca placuta. Ca si prestanta eu zic ca le bate lla fundulet 90% din fetitele de pe pub24 1
adrian_1988 Reputație: 189 Postat Iunie 2, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 2, 2021 Eu acum doi ani, activa in bariera, mi a placut, sani fund, pe la spate dădea niste contre de ma rupt, al mic tremura tot. Cu acei ochelari este sexi rau.
adelin88 Reputație: 102 Postat Iunie 3, 2021 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Postat Iunie 3, 2021 Eu nu am reusit sa o prind..vreo 6 luni mam chinuit(nu ne intersectam cu programul)..mi a raspuns acum ceva timp cand avea locatia pe mioritei..am stabilit ora..am ajuns cu vreo 10 min inainte..mi a zis de bloc..si de masina parcata in fata ca punct de reper..si pe urma nu a mai raspuns la telefon..si de atunci nu am mai contactato.
bobgeo Reputație: 19 Postat Iunie 17, 2021 Postat Iunie 17, 2021 Salutare! Știe cineva daca Anna și a schimbat numărul, sau nu mai activează? De vreo câteva zile incerc sa dau de ea și nimic.
haznaf Reputație: 160 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 17, 2021 Are pauze destul de lungi. Asteptam 😶
rake2000 Reputație: 125 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Brăila Oras:Brăila Postat Iunie 17, 2021 Acum 1 oră, haznaf a spus: Are pauze destul de lungi. Asteptam 😶 Frate cam asta e rutina ei muncește o perioada apoi pauza, de fiecare dată când iese pe piață anunță prin ms aici sau pe public. Cred ca o face intenționat ca să se facă un pic de coadă la ușa ei, de aici și imbulzeala de fiecare dată când apare de nu mai poți da de ea la tel. Din câte am văzut nu răspunde la tel când ești cu ea așa că dacă nu-ți mai răspunde înseamnă că ți-a luat-o altcineva înainte.
anna188 Reputație: 52 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 17, 2021 Buna seara baieti! Stiu ca in ultima perioada am lipsit cam mult dar am avut probleme care nu mi-au permis sa o fac,multora dintre voi le-am explicat despre ce e vorba. Saptamana aceasta nu pot lucra din cauza"perioadei",pe care ar trebui sa o luati in calcul in fiecare luna. Nu fac nimic in mod special,din contra mi-as dori sa pot munci mai mult timp. Imi pare rau pentru cei carora nu le-am putut raspunde la telefon.Va pup si astept de luni. Oseara buna sa aveti! 2
haznaf Reputație: 160 Postat Iunie 17, 2021 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iunie 17, 2021 Acum 2 ore, anna188 a spus: Buna seara baieti! Stiu ca in ultima perioada am lipsit cam mult dar am avut probleme care nu mi-au permis sa o fac,multora dintre voi le-am explicat despre ce e vorba. Saptamana aceasta nu pot lucra din cauza"perioadei",pe care ar trebui sa o luati in calcul in fiecare luna. Nu fac nimic in mod special,din contra mi-as dori sa pot munci mai mult timp. Imi pare rau pentru cei carora nu le-am putut raspunde la telefon.Va pup si astept de luni. Oseara buna sa aveti! Nici o problema Ana, toate cele bune! 🙏
wagabondu2290 Reputație: 169 Postat Iunie 30, 2021 Telefon: 0843473808 Oras:Galați Telefon: 0843473808 Oras:Galați Postat Iunie 30, 2021 Am încercat sa o revizitez pe Ana, am mai fost la ea de câteva ori;am rămas surprins când a zis ca avea numărul meu... la telefon comunicarea a fost ok ca de obicei când am ajuns la ușa nu a mai răspuns.... Mare surpriza, nu înțeleg nimic...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum