Sari la conținut

0727245138 - bruneta picanta

Postări Recomandate

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Nimeni nu a observat ca pozele sunt trucate ? cel putin numarul de telefon e scris peste alt numar in poze ?

• Like 5
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pestele asta e mai prost ca cel mai prost om de pe planeta. Cum pula mea sa pui botul la pozele alea cu numarul scris asa barbar peste alt numar. Baaaa, vrem poze reale, nu facaturi. Vad numai poze dinastea manevrate sau la rezolutii de 200x200 de pixeli sau facute din unghiuri de unde nu se vede decat o buca.

Baaa, in ziua de azi si mamaie are telefon cu camera de minim 10mpx si stie sa faca poze. Voi daca nu reusiti sunt trei variante: ori sunteti tepari/tepare ori muma padurii ori sunteti mai prosti ca noaptea.

Si ultima varianta se aplica si pentru cei ce pun botul.

• Like 4
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

asa o sa tot aibe clienti

Pfff, ce-ai ratat-o ! Te-n gură de onanist !

• Minus 1
Postat

- zice pasarica: "ANUNTUL MEU NU ESTE PTR ORICINE , EL SE ADRESEAZA CELOR CARE STIU CE INSEAMNA CALITATEA" !!!

ee naaaa, stai sa vezi ce inspectie de zile mari ii fac eu...sa vedem cine plm se ascunde dupa usa, cine plm are tupeu asta infect sa isi bata joc.

Dragi colegi, puteti gasii anuntul fetei care are pozele? tipa din poze nu e asta din topic. daca il gasiti va rog sa il atasati aici pe topic. Multumesc.

Daca nu azi, maine sunt la ea sigur.

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

E Jasminne din TM, ai de plm... nici pestii u mai e ce-a fost.

Postat

ma scuzati, dar nu prea urmaresc piata prin alte orase, prin urmare nu aveam de unde sa stiu ca e de acolo tipa.

dar bine de stiut

si la pesti, multa multa multa muie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...