Sari la conținut

0746621947 - Miruna De Lux

Postări Recomandate

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Mai are cateva topice pe aici cplm nu ai postat si tu in unul din cele existente

Vizitator alex_xx
Postat

sora-sa e mai buna de pula.

Postat

Mai are cateva topice pe aici cplm nu ai postat si tu in unul din cele existente

Salut. La cautare dupa nr de tel nu aparea nimic. Si nici nu mi-am dat seama din prima ca ar fi cea de la acr sa o fi cautat dupa alte cuvinte cheie.

sora-sa e mai buna de pula.

cine e sorasa? are vreun topic pe aici, ai ceva anunt, date de contact?

Vizitator alex_xx
Postat

Nu are topic, posibil circuit inchis, aveau poze sculatoare de pula pe facebook ala

Vizitator alex_xx
Postat

Si-o fi pus silicoane? Sau doar a bagat in ea ca o vaca de sarbatofi si s-a ingrasat?

Vizitator alex_xx
Postat

Au vizitat-o mai multi si ziceau ca se poarta naspa. Mai are cateva postari pe aici. Acum ca si-a pus silicoane probabil basinile sunt si mai sus

Reputație: 1526
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fiind in zona si Miruna libera, am vizitat-o eu ieri.
Sunat si vorbit cu ea, mi s-a parut ok la telefon. Locatia foarte ok si usor de parcat/gasit. (Pe Glinka, intre Floreasca si Barbu Vacarescu)

Ajuns, urcat si intrat. Miruna arata bine pentru cine apreciaza o fata "tunata", sani mari, fermi, rotunzi, buze umflate, fund misto, bronzata.

Dupa ce am vb putin am zis sa incepem actiunea, mi-a zis sa ma dezbrac pana duce banii din camera, cand s-a intors ea era gata sa treaca la actiune. I-am zis elegant ca nu am nevoie de dus, am facut acum 10 minute. A zis ceva de genul ca a si uitat sa ma intrebe daca vreau.(clar nu intreaba in mod normal)

Actiunea foarte pe fuga, s-a asezat langa mine in pat pentru oral, a pus prezervativul, a inceput un oral mediocru, pur si simplu statea langa mine si sugea.

L-a un moment dat ma intreaba cum vreau, am mai amanat putin ca sa ma bucur de sanii ei, dupa care am trecut la actiune. 

Aici fata a fost super ok, o ajuta corpul si m-am excitat cum trebuie. Am schimbat o pozitie si apoi am finalizat.

Cum eram pe fuga, nu am mai stat la discutii si i-am cerut la dus de data asta. Ea mi-a spus ca nu mai are prosoape si mi-a dat o rola de hartie... Okkkk, ma spal local, ma intorc in camera si mai vorbim putin pana ma imbrac si plec.

Fata a fost ok ca si conversatie, pe fast fuck ca si sex.

Overall:

Corp - 10 pentru cine apreciaza fetele tunate gen cele din videoclipurile de pe taraf
         - 8 pt cine vrea tunat dar nu prea mult

- mai putin pt cine vrea narutal :)) 
Locatie - as fi spus 9 dar lipsa de prosoape in baie o scade la 7
Oral - 5

Normal - 8

Ca parere, nu pot sa o recomand dar probabil o sa o mai vizitez daca vreau un fast fuck si sunt prin zona. Faza cu dusul nu mi se pare ok, prosoape nu are si punct, am fost devreme si nu avea cum sa ramana fara prosoape ma gandesc eu. De lux nu este clar dar nici preturile nu sunt de lux, asa ca... o luati cum considerati.

Halat 150 lei lasati la inceput.

• Like 9
Postat

150 de lei fin, pe super mega graba, fara dush, totul protejat, fara finalizare de nici un fel decat in balon, fara prosoape, fara..fara..fara... vezi tu... pretu incepe sa fie cam de lux pentru ce ofera

eu nu le inteleg pe fetele astea, de ce plm nu isi pune 3-4 sute, dar conditii ok si de locatie si de futai si de timp, plm.. sa intelegi ceva din intalnirea aia... si cine isi permite bine, cine nu, aia e...

• Like 1
  • Oras:Oradea
Postat

Aspect fizic : 10.  1.80 fara tocuri, cca 60kg. Fara celulita, burta,bronzata la solar.

Servicii : 7 overall. Normal 7, Oral -

FK : NU

Atitudine : 7-8

GFE : 6

PSE : 5

Finalizare in prezervativ

Cadou : 300. 

Eu voi reveni pentru aspect.

• Like 4
Postat

Tot ea e, Miruna fata mai negricioasă dar nu etnică din Pitești, are 1.80 și arată bine, care stătea în blocul ACR de la Obor. Destul de rece și plictisită, deși altfel politicoasă, probabil că experiența variază mult in funcție de compatibilitate.

• Like 2
Postat

Nu te inseli, ea este. Recenziile din urma sunt pe negativ, dar eu consider ca in prezent fata merita o vizita.

Am impresia ca in cazul ei conteaza mult si atractia, compatibilitatea.

Asa cum am scris,eu revin pentru fizic, nu pentru GFE/PSE

• Like 2
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

150 de lei fin, pe super mega graba, fara dush, totul protejat, fara finalizare de nici un fel decat in balon, fara prosoape, fara..fara..fara... vezi tu... pretu incepe sa fie cam de lux pentru ce ofera

eu nu le inteleg pe fetele astea, de ce plm nu isi pune 3-4 sute, dar conditii ok si de locatie si de futai si de timp, plm.. sa intelegi ceva din intalnirea aia... si cine isi permite bine, cine nu, aia e...

Cere exagerat ptr ce ofera!

100 lei muia cred ca ar fi un pret corect.

Postat

pe mine mai putin ma intereseaza pretul, ci conditiile

prefer sa coste mai mult dar sa fie ok, decat sa fie o suta dar atitudine de centura..

parerea mea...

eu o sa o vizitez sigur, daca/cand o prind la telefon si mi se potriveste cu programul, tot pentru fizic, cum zice si code (si cam am incredere in gusturile lui), si poate o fi bine, nu stiu... vedem

• Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă
Postat

Citat din anunt

“Dacă te-ai saturat de fete grăbite sau de fotografiile lor false înseamnă ca sunt alegerea potrivită pentru tine

Sunt bruneta cu parul foarte lung, inalta, curpul meu este foarte fit.. fund PLOMBAT sânii mei sunt implanturi... te voi aștepta intr-o ținuta foarte sexy cu un machiaj impecabil

Te aștept la o cafea și de ce nu la mai mult de atat kiss“

Eu inteleg ca nu face anal, nu de alta, dar pentru ca si-a PLOMBAT gaura :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...