Sari la conținut

0738. 795. 990 de evitat.

Postări Recomandate

Postat

Astăzi am vizitat o domnișoară circa 24-25ani,zona Piața Romana,ea miniona,tatuaj piciorul drept pulpă, cred peruca pe cap.locatia gangul de langa KFC Romana cel cu anunțul telefonic. Ca prestație ok oarecum.. Am plătit 2 finalizări, a refuzat o pe a doua.. Mai er au circa 20 min.locatia apartament 2 camere.. Am auzit clar voce de bărbat în cealaltă camera și ia bătut în ușă chiar în apartament după 20-30min.gen sa termine sa ma dea afara.. Mizerie pe jos mirosuri urate.. În camera și baie.. Iar când am întrat în locație am văzut un băiețel circa 10-12ani care ma urmarea pe scara blocului.. Respectiv etajul 5.parea cred drogata, ea în camera de primire, pe tot timpul staționar mele la ea am auzit acea voce de bărbat.. Iar la plecare iarăși acel băiețel.0738795990

• Like 2
  • Oras:🖕
  • Oras:🖕
Postat

Astăzi am vizitat o domnișoară circa 24-25ani,zona Piața Romana,ea miniona,tatuaj piciorul drept pulpă, cred peruca pe cap.locatia gangul de langa KFC Romana cel cu anunțul telefonic. Ca prestație ok oarecum.. Am plătit 2 finalizări, a refuzat o pe a doua.. Mai er au circa 20 min.locatia apartament 2 camere.. Am auzit clar voce de bărbat în cealaltă camera și ia bătut în ușă chiar în apartament după 20-30min.gen sa termine sa ma dea afara.. Mizerie pe jos mirosuri urate.. În camera și baie.. Iar când am întrat în locație am văzut un băiețel circa 10-12ani care ma urmarea pe scara blocului.. Respectiv etajul 5.parea cred drogata, ea în camera de primire, pe tot timpul staționar mele la ea am auzit acea voce de bărbat.. Iar la plecare iarăși acel băiețel.0738795990

si te ai înscris azi

Postat

Da astăzi m am înscris,special ptr. A scrie ce s a întâmplat.am urmărit acum câteva minute celalalt topic ce la postat colegul.. Este vb. Despre aceeași... Doar ca are poze false.. Locație murdara, ea la fel neîngrijita,miros urat în casa.. Si peste asta verificați când mergeți la ea, locația din spate KFC.. Scara de pe gang anunțul telefonic, verificați cealaltă camera!! Cea de lângă baie..este domnul ei..asteapta sa între dacă vrei sa ți se respecte programul. Consider ca e de evitat.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...