Sari la conținut

ALEXANDRA 0738622652

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare! Acum câteva zile am facut o vizita Alexandrei am revăzut-o tot asa sexy si zâmbitoare . Am stat un pic la socializare , am glumit după care intru la reîmprospătare găsit tot in baie câteva Geluri de dushuri , prosop curat papuci , după care revin in camera romantica cu lumini ambientale si muzica , si începem ușor cu magaieri si sărutări de sus in jos si începe cu un oral , lins tot ce se poate linge , si începem pentru câteva minute in normal după care trecem la mult doritul anal care iti face plăcere sa o admiri cum se freacă si se vede ca ii place la fund , dupa câteva minute de anal si schimbat câteva poziții am dat tot ce era mai bun pentru o finalizare exploziva ..

apartament 10

Oral :9 protejat

Normal 9

Anal 10

200 leuți pentru o finalizare 😗😗

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Bai fratilor !

BAI FRATILOR ! ! !

Am reusit sa ajung la Alexandra !

Tocmai am iesit de la ea si acum merg pe strada cu un zimbet pina la urechi !

Asa ceva nu poate fi adevarat !

Ce am patit eu acolo e epic !

Imi cer scuze ca nu am cum sa vin acum cu o recenzie adevarata, promit sa o postez in 2 zile, dar nu m-am putut abtine !

Waaaw !

Felicitari Alexandrei !

Tot ceea ce am citit de bine despre ea este adevarat !

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Hello.Un fund si picioare lucrate la sala,tipa stiu ca a fost instructoare de aerobic in trecut,un corp foarte frumos.

Faza e ca fatza de vremurile cand era pe Vacaresti s-a schimbat,in trecut era mult mai docila,acum e

o dominatoare mica :))) ,face ce vrea cu barbatii,trebuie sa fie cum vrea ea. :)) Incercati sa o dominati(sa va impuneti),vedeti daca accepta. :)

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

1) Hello.Un fund si picioare lucrate la sala,tipa stiu ca a fost instructoare de aerobic in trecut,un corp foarte frumos.

2) Faza e ca fatza de vremurile cand era pe Vacaresti s-a schimbat,in trecut era mult mai docila,acum e

o dominatoare mica :))) ,face ce vrea cu barbatii,trebuie sa fie cum vrea ea. :))

3)Incercati sa o dominati(sa va impuneti),vedeti daca accepta. :)

1) E bună în plm.

2) De când umblă cu mine s-a mai șmekerit. ^_^

3) Statz cumintz, că numai pă mine mă acceptă. :chainsaw

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu

Cu mine n-are decat sa faca ce vrea, nu m-ar deranjeaza nimic din ce mi-ar face... Ultima data euforia a durat 2 zile, si nici macar nu am fost cine stie ce performant, ca la Alexandra ma pierd repede.

Daca ar trece si timpul mai incet cand sunt la ea, ar fi perfect... :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...