Sari la conținut

ALEXANDRA 0738622652

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Hey man, they don't work toghether anymore since last week but they are neighbors in Alba Iulia Plaza so a treesome is still very doable.  Frankly, I think you stress too much, just come to Romania and once you're here ask a friend who speaks romanian to call her and set up an appointment for you(that is if you're not emberessed about the purpose of your visit here lol :)) )

Plaza or Square? :)

Link spre comentariu
Acum lasand gluma la o parte, nu pot decat sa confirm pentru a nu stiu cata oara ca Alexandra se ridica la cele mai inalte standarde.

O schimbare binevenita este noua locatie. Printre cele in care s-a perindat in ultimii ani, cea din urma este chiar super OK. Baia este foarte curata, cu o vasta colectie de sampoane / geluri de dus. Camera de lucru spatioasa dar cu 2 dezavantaje pentru mine: geamurile foliate ca sa nu intre soarele si lumina albastra/difuza din tavan. Personal prefer mai multa lumina in timpul actiunii.

Nu stiu daca "oglinda pe perete" este marca ei inregistrata, dar cica e in plan.

O alta imbunatatire este noua frizura cu parul scurt la spate. Interesant si atragator :)

Note:

Oral: 10+

Normal: 10

Anal: 10+

CIM: ..... Ohhhhh

GFE: 10+

Halatul: cred ca este 300/h, Oricum eu las cam tot ce am la mine.

• Like 12
Link spre comentariu
Vizitator rebel_
Reputație: 0

Dupa cum am vorbit, am sunat si nimic. :)

Ca sa nu zici ca e de la mine!:)

Este o perioada neproductiva a lunii, si eu aveam in plan sa mai ajung la ea inca o data sapt asta dar nu se poate. Luni prinde cine se trezeste de dimineata :)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...