Sari la conținut

ALEXANDRA 0738622652

Postări Recomandate

Postat

Deci Iti spune fratele tău te bucuri fac de te pisi pe tine , drogalau infect ,stiu tot dosarul despre tine , sa moară băiatul meu dacă nu am deranjat lume după Anton pan pentru tine,dar te fac sa regreți fiecare vb crede-mă

• Oras:Èšara lui Moș Crăciun
Postat

ce-o mai face fosta iuby? mai stiti ceva de ea? era fata foarte faina si corecta in meserie.

am avut niste futaiuri pa cinste cu ea. si era si draguta cu mine, chiar si daca eram arogant. ^_^

Postat

ce-o mai face fosta iuby? mai stiti ceva de ea? era fata foarte faina si corecta in meserie.

am avut niste futaiuri pa cinste cu ea. si era si draguta cu mine, chiar si daca eram arogant. ^_^

asa-s vagaboandele versate, teatrul le aduce banii

Postat

teatru, neteatru, era mai mult decat ok... si printre putinele care merita marcata.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

teatru, neteatru, era mai mult decat ok... si printre putinele care merita marcata.

ziceam asta ca sa nu ramai indragostit de ea

Postat

ziceam asta ca sa nu ramai indragostit de ea

nu e panica... imi trece

Postat

Este in arest la domiciliu...:)
Postat

Sincer îmi pare rau de situația in care a ajuns, insa cred ca nu a stiut sa gestioneze situatia de la început, s-a complăcut intr-o situatie in care era clar ca o dezavantaja pe ea personal....profitul este in cu totul alta parte ...doar trebuie sa stai sa gândești si sa analizezi...in rest suntem aici si așteptăm :)

Postat

Sincer îmi pare rau de situația in care a ajuns, insa cred ca nu a stiut sa gestioneze situatia de la început, s-a complăcut intr-o situatie in care era clar ca o dezavantaja pe ea personal....profitul este in cu totul alta parte ...doar trebuie sa stai sa gândești si sa analizezi...in rest suntem aici si așteptăm :)

ce pula mea zici acolo ba?

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Alexandra face videochat acum. E pe MFC de cateva saptamani

Ali videochat  :laugh2 :laugh2 :laugh2, ai de plm.   Ce nume de scena are?  

Postat

Ali videochat  :laugh2 :laugh2 :laugh2, ai de plm.   Ce nume de scena are?

Are datorii mari ...sunt atatea de platit ...:)
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Daca s-a lasat de futai inseamna ca merge bine bisnisu.

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Alexandra face videochat acum. E pe MFC de cateva saptamani

nu cred, ce nume are ? ea oricum arata mai bine decat orice instructoare de sala, dar nu cred ca s-a apucat de cam.

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...