quattrorunner Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Oras:Giurgiu Oras:Giurgiu Postat Mai 23, 2019 Hai ca ma luase inima
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 Zicea cineva ca o arde pe videochat mai nou, poate da un link sa vaza si ochiul nostru.
serbancl16 Reputație: -8 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 Lasa ca tu ai vazut prea multe de la ea.... si in padure si acasaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ oricum nr 1 ptr mn
Vizitator pripasul Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 nu a mai pastrat nimeni legatura cu ea, sa ne spuna care ii mai este pulsul?poate mai revine, ca nu cred ca nu stia iuby ce a facut cu noi. :))))abia isi ia jante noi la bmw. :P 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 De ce nu inchideti topiculSuperpizda asta s-a retras
Vizitator pripasul Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 ai vorbit tu personal cu ea sau doar ai dedus prin faptul ca nu se mai posteaza aici?super pizda asta sa isi aminteasca ca imi zicea iub' :)))))
aristidemsc Reputație: -56 Postat Mai 23, 2019 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Mai 23, 2019 super pizda asta sa isi aminteasca ca imi zicea iub' :))))) Ție si altor câtorva zeci ;) 2
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 Alexandra este maritata si foarte posibil retrasa permanent asa ca move on. P.S: Mie toate imi zic iub si baby in pula mea.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 ai vorbit tu personal cu ea sau doar ai dedus prin faptul ca nu se mai posteaza aici?super pizda asta sa isi aminteasca ca imi zicea iub' :)))))Esti obsedat de ea?Stai la coada :)))
Vizitator pripasul Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 dintre toti iub', eu eram iuby69 :))))) stie ea. 1
Vizitator pripasul Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 nu merg pe posibilitati, probabilitati si deduceri.ceva concret. :) ca e maritata stim si nu e de ajuns. :)))))
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 nu merg pe posibilitati, probabilitati si deduceri.ceva concret. :) ca e maritata stim si nu e de ajuns. :)))))Eu am fost unul dintre cei care au incurajat-o sa iasa din mizeria asta si sa se apuce de videochat sau alte chestii mai safe asa ca stiu ce vb. P.S. e clar ca esti obsedat de ea, toti am fost la un moment dat dar nu avem ce sa facem asa ca move on.
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 Eu am fost unul dintre cei care au incurajat-o sa iasa din mizeria asta si sa se apuce de videochat sau alte chestii mai safe asa ca stiu ce vb. P.S. e clar ca esti obsedat de ea, toti am fost la un moment dat dar nu avem ce sa facem asa ca move on.Deci sa ne asteptam la poze, nume, conturi de fb, adrese. Ca asa a fost ultima data. Pisic, fii pe faza
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 Deci sa ne asteptam la poze, nume, conturi de fb, adrese. Ca asa a fost ultima data. Pisic, fii pe faza Nu mai are poze pe fb asa ca nu prea mai are nimic de pierdut. Din cauza problemelor care au fost a sters toate pozele mai putin poza de profil. E posibil ca sa si asta sa fie un motiv pt care nu revine.
coaiemaster Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Mai 23, 2019 voi realizati ca daca nu intrebam eu de ea , toate conversatiile astea nu mai existau acum aici? :))))
tata bandit Reputație: 1 Postat Mai 23, 2019 Oras:Pe pamant Oras:Pe pamant Postat Mai 23, 2019 bla bla bla .,,
Vizitator pripasul Reputație: 0 Postat Mai 23, 2019 Postat Mai 23, 2019 Eu am fost unul dintre cei care au incurajat-o sa iasa din mizeria asta si sa se apuce de videochat sau alte chestii mai safe asa ca stiu ce vb. P.S. e clar ca esti obsedat de ea, toti am fost la un moment dat dar nu avem ce sa facem asa ca move on.poate mi-o mut in ma-ta. =)))ma doare in pula ce ai incurajat-o tu. eu am intrebat scurt si la obiect daca sambotica o mai suge pe bani sau nu. ;) 1
oachii Reputație: 20 Postat Mai 24, 2019 Postat Mai 24, 2019 Nu mai revine din cate știu eu, referitor la ce face si cum este , vânzătoarea la mega sotul trebuie să plătească rata la BMW
oachii Reputație: 20 Postat Mai 24, 2019 Postat Mai 24, 2019 Tu ești cam curios mai Rebel,eu zic sa ti vezi de treaba ta asa încet sa nu deranjezi mai mult decât consideri tu. Dacă vrei detalii vb cu ea ca tot ești îndrumătorul ei. Nu te mai agita ca o catea în călduri ca s-ar putea sa te lingi pe pula ca Max....pricepi . De revenit nu mai revine si tu sti asta, si sti si de ce ... Lasă deoparte afinitățile si vezi ti de treaba ta
curvaru2 Reputație: 2 Postat Mai 29, 2019 Oras:... Oras:... Postat Mai 29, 2019 oare mai verifica si ea topicul? :))
brett407 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Postat Mai 29, 2019 poate mi-o mut in ma-ta. =)))ma doare in pula ce ai incurajat-o tu. eu am intrebat scurt si la obiect daca sambotica o mai suge pe bani sau nu. ;) e mai bine, acum Alexandra o suge mai mult pe gratis
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 30, 2019 Postat Mai 30, 2019 e mai bine, acum Alexandra o suge mai mult pe gratisCa si tine 6
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum