Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 S-a săturat lumea de bine !!?!!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :) Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ...Nici nu vă salut :)Spaga cui o lasi? :) 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Stai calma ca nu se spovedeste Marean la prostituatele de duzina. Ti-o cauti iar ipotentule =))))
skaramooshthunderboltsoflighning Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Tingan alcoolic, daca tot deschizi topicuri lacrimogene, iti stersi si contul ala?
skaramooshthunderboltsoflighning Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Ti-o cauti iar ipotentule =)))) L-ai confundat cu Toma necredinciosu
skaramooshthunderboltsoflighning Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Ia ba tigan borat infect si betiv ca nu le ai cu calculatoarele, te ajut eu sa ati stergi contul https://i.imgur.com/I0buoiH.jpg
vali640 Reputație: 788 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Vitan Oras:Vitan Postat Noiembrie 11, 2018 Tingan alcoolic, daca tot deschizi topicuri lacrimogene, iti stersi si contul ala?. Auzi bai coaie fripte, dece plm nu postezi după contul tău? Nu ai tupeu infectule care ești , îți trebuie clona manca-i-ai pl sa mănânci diseara la cina 2
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Mareane, tu sa fii sănătos :)Știi vorbaea, cu ce te alegi în viață, cu ce bagi în gură și cu ce tragi pă pulă.:) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 . Auzi bai coaie fripte, dece plm nu postezi după contul tău? Nu ai tupeu infectule care ești , îți trebuie clona manca-i-ai pl sa mănânci diseara la cinaLasă-l am zis =))E supărat pă veața =)) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Spaga cui o lasi? :)La receptie :)
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 da-l draq da forum ca centru vechi e deschis 24/7e acolo femei, bautura, droguri, tot ce vreifara slugi si fraieri de weekend 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 skaramooshthunderboltsoflighning... Oare la ce i-a folosit ditamai skaramo...... că mă doare ÅŸi limba să zic ÅŸi degetele să dau copy/paste dacă ÅŸtia că-l aÅŸteaptă expulzarea ??? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 da-l draq da forum ca centru vechi e deschis 24/7e acolo femei, bautura, droguri, tot ce vreifara slugi si fraieri de weekendUnii sunt așa de urâți că au interzis acolo =))Si mai fut si ei cu bani pe forumuri =)) 3
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 11, 2018 Ti-o cauti iar ipotentule =))))Dispari fa batoza analfabeta,nu te mai baga in seama cu noi ca nu dam un muc pe tine.
gicanul Reputație: -132 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Noiembrie 11, 2018 Mă bucur că am fost anii ăștia alături de unii dintre voi ( procentul este foarte mic ) , dintre băieții si fetele care au numărul meu de telefon actual au însemnat ceva pentru mine , eu posibil sa mai vizitez anumite fete , la mine acasă povestea a luat sfârșit :) Mai las contul activ pana maxim vinerea viitoare, daca are cineva să-mi transmită ceva , ( nu va rețineți sa mă injurati :) ) astept mesaje ... Nici nu vă salut :) Bahh primare, vezi ca mi-a crapt telefonul si am pierdut toate numerilii ... da un semn pe oatape sau suna. 1
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Dispari fa batoza analfabeta,nu te mai baga in seama cu noi ca nu dam un muc pe tine. Bă jeg flasusat tu se pare ca mă sugi mereu ca vad ca tu te bagi cu gura in p---a!
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 11, 2018 Bă jeg flasusat tu se pare ca mă sugi mereu ca vad ca tu te bagi cu gura in p---a!Dispari fa batoza "flasusata"
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Bahh primare, vezi ca mi-a crapt telefonul si am pierdut toate numerilii ... da un semn pe oatape sau suna.Done
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Dispari fa batoza "flasusata"Dispari fa batoza "flasusata" Vai de steaua ta !!!
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 11, 2018 a dat carla in s-o pisi in cur pe balena aia esuata.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 a dat carla in s-o pisi in cur pe balena aia esuata. sincer nu meriti nici sa ma piș pe nasul tau ala carn !
avpop Reputație: 40328 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 11, 2018 sincer nu meriti nici sa ma piș pe nasul tau ala carn !Besi fa ca ne provoci scarba cu suncile tale ca la scroafele gestante.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Besi fa ca ne provoci scarba cu suncile tale ca la scroafele gestante. Ieși ma , oi fi eu grasa dar pizda mea produce tu stai ca prostu in spatele pc-ului/telefonului si mori de foame !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum