Sari la conținut

Sweetgirls-masaj

Postări Recomandate

Postat

Nu pot comenta nimic in legatura cu locatia pentru ca nu stiu...

In seara asta voi merge pentru prima data!!!

Nu stiu de ce s a inchis Sweet.... dar s a inchis!!! :(

Postat

Buna Andreea te-am vizitat de mai multe ori si stiu ca ai ceva experienta cu saloanele de masaj. Pot sa-ti spun ca Attraction e una din cele mai proaste variante dintre cele cunoscute din Bucuresti, alaturi de Hotangels, Desiree si Exclusive sau Ador. Exclud pe cele la case cu mai multi tigani in bucatarie decat la receptie :)

Ca variante mai selecte ai putea incerca la Fantasy (cam infatuate fetele dar e civilizat) sau Artemis (cam plin de fite dar cu servicii decente). Mai e si Sweet Pleasure dar in locatia din Berceni sunt multe mitocance iar cea din Pipera e destul de departe.

Postat

E lasa ca o sa te convingi :) Atmosfera de la Sweetgirls nu e nici o sansa sa o gasesti acolo, probabil Fantasy ar fi cel mai apropiat din acest punct de vedere.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Hello :)

Da,chiar eu sunt! :)

Heey, ce mai faci?

Scuze că nu ne-am mai vazut din primavara.. chiar mi-e dor.. Dar să treacă Covidu si să ne vedem in siguranță

Te pup si ai grijă de tine oriunde te duci sau orice faci in continuare

:kiss3

Postat

Nu stiu :) probabil acelasi!!! Aflu diseara!

la cat te duci?vreau sa vin la tine. pe litoralului sau pe soimus? iti las mail sau whatsup ca sa mi zici?

Postat

Pai Andreea ... am vazut ca pe site nu e nici o Andreea... :)

eu am nr lor de whatsupp si mi au zis ca nu vine nimeni asta seara.de asta as vrea sa mi dai mesaj.sa nu nimeresc la altcineva.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...