Sari la conținut

Cristina 19 ani - 0753822916

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Buna sunt cristina am 19 ani si sunt o fata jucausa. Daca vrei sa petreci clipe de neuitat cu o domnisoara sexi si senzuala contacteaza-ma. Te astept

post-172588-0-89977400-1541958890_thumb.jpg

post-172588-0-57808300-1541958891_thumb.jpg

post-172588-0-90180600-1541958891_thumb.jpg

post-172588-0-32320500-1541958892_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Tocmai am fost la ea. Este tipa din poze.

Am sunat si a raspuns o voce de pustoaica. Am facut o programare in 45 de minute.

Locatie langa geamie.. nu este lux dar se poate lucra...

M-a asteptat intr-un body negru... nimic de senzatie.

Este o tipa mititica si slabuta undeva la 1.60m si 45kg. Are un chip placut dar nu este o frumusete rara. In schimb are o gurita mititica si o limba jucausa.

Inceput cu ON si continuat la LOT si misionar unde am dat ca surdu'n clopot... dupa ce i-am cerut voie... se vedea ca o jena dar ii explicasem ca e fantezia mea cu fetele slabute sa se vada pula prin abdomen.

Finalizat si mers la baie... cum spuneam nu eate lux. Era ceva gel de dush si am primit prosop curat.

Al doilea oral a fost mai bun dar numai dupa ce i-am dat niste indicatii.. lins de oo ruperi de ritm si mici tentative de deep.

Continuat pe la spate si finalizat in LoT cu luatul pulii pana se simtea cervixul.

Are o pasarica ft mica si stramta

ON-8... are de invatat dar prinde ft repede daca ii dai indicatii. Nu face CIM

NP-8 pt ca e micuta si stramta... sta cum o pui dar nu are initiativa

Anal nu... cu toate ca cel care o va vraji sa i-o traga in cur va fi tare norocos.. are o rozeta mica si tare

Amenda-200 ron pt 2 numere. O ora dtd fara sa se uite pe ceas

De revenit? Maybe cand mai prinde exp.

• Like 9
  • Oras:Patagonia
Postat

sambata cand oameni stateau la rand sa culeaga lumina sfanta, am fost la fata asta am cautat de al dracu locatia este undeva in apropierea biserici dupa cismelei (serios un apartament oribil dar sunt defapt toate asa de distruse prin zona.) cristina foarte ajutatoare la telefon ma indrumat bine chiar daca eu am fost destul de dezorientat din cauza hormonilor si cantatul :pope (ce scenariu un curvar alergand dupa o iluzie sexuala prin gheto urmarit de vocea :pope  hehe). cum ziceam ajuns in apartament dau cu ochi de cristina care avea doua cozii ca o figura manga este slabuta, simpatica la fatza, si de virsta barely legal (a zis ca are 19 ani). sa fute cu drag are un corp foarte sexy si merita fiecare leu.

Locatie: ciresica este mai aproape decat suceava un apartament infect dar fata merita drumul :laugh2
Aspect- corp: 9,5 sanii cam 70A, naturali, pozele sunt reale si fata arata exact asa 160cm aprox 45kg.

Aspect- fatza: 9,5 ne-machiata frumoasa naturala nu am gasit absolut nimic ce sa nu ma atraga fizic.
Igiena: 10 proaspata si epilata, avea gel de dus, prosop proaspat, apa fiarta inexistenta dar nu este vina ei.

Preludiu: 9 am vorbit nitel sa aflu si eu mai multe despre fata este super prietenoasa si dulce, si asa de stramta :crazylove .

Oral: 9 in pozitia 69 unde am avut un view si tasting perfect ea tot asa era destul de vrenica fara maia dar nici prea deep oricum super ca are gurita mica, nu sa grabit deloc sigur 7 min de oral. :icecream
Normal: 9 calareste frumos si easy si este foarte lipicioasa (imi era cald si ea lipita de mine rau, who knows poate ii era frig :laugh2 ) pacat ca nu face saruturi chiar daca nu parea prea contra ideii, poate data vitoare.
GFE: 9,5 pentru inceputul frumos si ca mi a fost asa de aproape :kiss3  si ca sub nici o forma nu a vrut sa ma lase ne-terminat

Cristina este clar de vizitat chiar o am pe lista de prioritati sa vad ce sa mai intampla intre noi

100/200

• Like 5
Postat

rog pe vrun coleg sa posteze pe aici despre vizita lui ca eu am avut impresia inafara de apartament ca fata este destul de deosebit de buna. vreau sa stiu daca nu ma balamucit popa pe drum si chiar este asa de treaba fata.

• Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

rog pe vrun coleg sa posteze pe aici despre vizita lui ca eu am avut impresia inafara de apartament ca fata este destul de deosebit de buna. vreau sa stiu daca nu ma balamucit popa pe drum si chiar este asa de treaba fata.

Mister am vrut eu sa merg la ea in seara asta...dar sa mutat...in poarta 6 ...

• Like 1
Postat

mhh unde este poarta 6 aprox habar nu am

Mister am vrut eu sa merg la ea in seara asta...dar sa mutat...in poarta 6 ...

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Prin zona Dorally ... dar in stanga dupa calea ferata... exista google

• Like 1
Postat

este tot acolo cristina am vorbit astazi cu ea, este la ciresica pe langa blocul ala cu mansarda rosie.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...