daefox Reputație: 5 Postat Aprilie 12, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 12, 2013 RAISA si Alexandra. Blonda si bruneta, oferim servicii domnilor discreti care stiu ce vor, sex oral de vis, normal, masaj erotic, dus impreuna si alte fantezii daca ai, intr-o zona centrala. Va salut , mi-am facut cont special pentru a va aduce la cunostinta aceste doua domnisoare dupa cum urmeaza : Raisa este cea bruneta si Alexandra cea blonda . Le-am testat pe amanoua intr-o seara . Ajung in locatie , apartament curat , cearceafuri curate , nu aveai unde sa-ti pui hainele din pacate si camera nu avea nimic care sa-ti ofere o atmosfera placuta . Nu am testat baia pentru ca imi facusem dus acasa. Pozele din anunt sunt reale . Va spun de pe acum ca nu exista oral de vis si nici fantezii Am inceput cu Raisa , tanara de 18 ani , frumoasa la fata dar cam slabuta la corp , sani micuti si un vagin uratel . Fetele fac totul protejat si fara FK sau alte tandreturi . Am inceput sa ma dezbrac , la fel si ea apoi am trecut in pat la actiune . Primul lucru care il face este sa ia telefonul in mana si sa-mi spuna ca din jumatatea de ora disponibila au trecut deja 5 minute . Apoi in timpul actului se uita pe pereti si cand se uita la mine avea o expresie faciala de numai chef de sex nu mai aveam . Incerc mai multe pozitii dar intr-un final ma las pagubas, nu mai aveam niciun chef . Domnisoara practica meseria pe directia fast fuck fara niciun fel de implicare . Acum am trecut la Alexandra , 20 de ani , draguta la fata si un corp frumos de miniona , sani micuti dar jucausi . Aceeasi poveste, totul protejat dar macar ea accepta FK . In schimb atitudine pro client , schimbare de pozitii , un FK reusit si finalizare cu succes in caciulita . NOTE : Oral : pentru ambele nota 4 pentru ca nu simti absolut nimic si nici nu au grija de zonele adiacenteNormal : pentru Raisa 4 si pentru Alexandra 8Anal : nu practicaGFE : Raisa 2 si Alexandra 8Locatie : in zona Nerva Traian 7 Halatul este 60 RON numarul si 120 RON ora pentru amandoua . Calitate/pret : bruneta nu merita , blonda merita . 5 Link spre comentariu
syd Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2013 un nr. de telefon? 2 Link spre comentariu
Afriq Reputație: 1265 Postat Aprilie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Daca te uiti bine... o sa il vezi in TITLU! INTREBARILE STUPIDE SE PENALIZEAZA... FII MAI ATENT! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum