Sari la conținut

Natasha. 0764372130

Postări Recomandate

Postat

daca asta e din Russia eu sunt de pe Marte . oricum daca pozele sunt reale nu arata rau 

In orice caz nu stiu ce le place sa zica sunt din Russia ca nu ne intereseaza de unde e poate sa fie si din Kazahstan , pe noi ne intereseaza ce nu avem , Negrese si Chinezoaice 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

daca asta e din Russia eu sunt de pe Marte . oricum daca pozele sunt reale nu arata rau

In orice caz nu stiu ce le place sa zica sunt din Russia ca nu ne intereseaza de unde e poate sa fie si din Kazahstan , pe noi ne intereseaza ce nu avem , Negrese si Chinezoaice

Aș adăuga pe listă Brazilience & Columbience & Venezuelence 😂😂😂

• Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat eu. Are oferte pentru toate buzunarele: 15/30/60min = 100/200/300ron :)

Mall Vitan.

Postat

Daca era din Rusia nu vorbea romaneste. Este moldoveanca ori este ucrainianca ca astea vorbesc romaneste

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Ai intrebat-o unde are cuibusorul de nebunii?

Am sunat eu. Are oferte pentru toate buzunarele: 15/30/60min = 100/200/300ron :)

Mall Vitan.

Postat

Eu va zic asa: e reala si chiar mai bine decat in poze. Dar daca aveti neveste cu mirosul fin sfatul meu e sa nu va duceti. Nu mi-a iesit mirosul de parfum din haine nici dupa ce le-am spalat. Fata foloseste tone de parfum.

• Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

Eu va zic asa: e reala si chiar mai bine decat in poze. Dar daca aveti neveste cu mirosul fin sfatul meu e sa nu va duceti. Nu mi-a iesit mirosul de parfum din haine nici dupa ce le-am spalat. Fata foloseste tone de parfum.

pune si tu o recenzie sa ne facem o parere, mersi

Postat

La telefon nu pare nici măcar moldoveancă, darămite rusoaică. Poate răspunde peștoaica la telefon, oricum avea o voce groasă și destul de rutinată.

Vizitator alex_xx
Reputație: 0
Postat

Saracuta de ea, zici ca i-a spart pestele fata si apoi i-a dat 500 euro sa si-o repare.

Postat

O gramada dintre amaratele de peste prust se dau rusoaice,oricum e urata cu spume.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...