rigveda2009 Reputație: 13 Postat Noiembrie 19, 2018 Postat Noiembrie 19, 2018 Va salut. Vizitat in urma cu 20 min. Locatie 8 (cam greu de gasit dar domnisoara a fost foarte draguta si m-a ghidat prin telefon).Oral NP - 10 ...DT cu toate atentiile in jur.NP - 10 ...RCG cu o priveliste de vis, miscari deosebite / misionar la fel de placut (mangaieri, gemete usoare) / doggy pentru finalizare (preferatul meu) GFE - 10Recenzia si notele sunt pentru forum si pentru domnisoara, bineinteles sunt subiective pentru ca pentru mine a fost experienta perfecta. Recomand pentru cei care isi doresc compania unei fete frumoase, naturala, si cu un bagaj de cunostinte extra domeniu care bate mult ceea ce intalnim pe aici. Sper sa mai ramana prin Brasov pentru ca cu siguranta voi mai reveni la dansa. Alina, multumesc pentru o ora perfecta. 4
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 19, 2018 Va salut. Vizitat in urma cu 20 min. Locatie 8 (cam greu de gasit dar domnisoara a fost foarte draguta si m-a ghidat prin telefon).Oral NP - 10 ...DT cu toate atentiile in jur.NP - 10 ...RCG cu o priveliste de vis, miscari deosebite / misionar la fel de placut (mangaieri, gemete usoare) / doggy pentru finalizare (preferatul meu) GFE - 10Recenzia si notele sunt pentru forum si pentru domnisoara, bineinteles sunt subiective pentru ca pentru mine a fost experienta perfecta. Recomand pentru cei care isi doresc compania unei fete frumoase, naturala, si cu un bagaj de cunostinte extra domeniu care bate mult ceea ce intalnim pe aici. Sper sa mai ramana prin Brasov pentru ca cu siguranta voi mai reveni la dansa. Alina, multumesc pentru o ora perfecta.Te sarut si iti multumesc pentru vizita,si pentru recenzie.Te astept cu mare drag oricand vei dori sa ma vizitezi :-* 1
ioneliam Reputație: 7 Postat Noiembrie 19, 2018 Postat Noiembrie 19, 2018 Salutare. Vizitat D-ra astăzi. Din partea mea are nota 10 la toate capitolele. Foarte sociabila și de treaba.O seara placuta va doresc.
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 19, 2018 Salutare. Vizitat D-ra astăzi. Din partea mea are nota 10 la toate capitolele. Foarte sociabila și de treaba.O seara placuta va doresc.Iti multumesc pentru vizita si pentru recenzie dragalasule.Te sărut dulce 1
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 19, 2018 Dragii mei futaciosi,tin sa va anunt cu mare drag,ca voi mai ramane in orasul vostru minunat in urmatoarea perioada.Pentru ce perioada,nu stiu sa va spun mai exact,însă cand voi pleca spre alt oras,va voi anunta cu 1 zi 2 inainte.Va doresc o noapte placuta si linistita!Va pup acolo unde va place cel mai mult :-* 1
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 20, 2018 Hello tututror!Azi sunt disponibila incepand cu ora 12:00,pana tarziu in noapte.Mentionez ca mi-am schimbat locatia,mai exact pe str 13 Decembrie ,in spate la Elvila.Va sarut 1
rhaegar07 Reputație: 189 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Noiembrie 20, 2018 Elvila e pe Calea București. Nu le 13 decembrie. Deci locația e pe Calea București sau e în spatele altui magazin de mobilă? :)
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 20, 2018 Locatia este pe 13 Decembrie in spate la Carrefour Market.Scuzele mele,eu am inteles gresit de la proprietar cum ca ar fi fost Elvila aici.Mentionez ca am si colega acum,dar lucram individual,in camere separate. 1
pasiune Reputație: 38 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:brasov Oras:brasov Postat Noiembrie 20, 2018 Cine e colega? Inteleg ca nu exista varianta in 3... Pasiune 1
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 21, 2018 Buna dimineata dragilor.Azi ma gasiti disponibila pana la ora 23:00 !Va sarut si va astept :-*#pasiune,colega mea se numeste Marina!Nu,momentan varianta in 3 nu exista.Te pup 1
pepita71 Reputație: 9 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:brașov Oras:brașov Postat Noiembrie 21, 2018 Am ajuns și eu ieri la Alina.Locația ușor de găsit pe str. 13 Decembrie blocul cu mag. Carrefour, la ora la care am fost am gasit locuri libere de parcare.Fata este cea din fotografii, e brunetă slim, sâni micuți dar apetisanți , corp bine proporționat în raport cu înălțimea.Este o brunetă tânără și frumoasă, ok. din toate punctele de vedere La ce bine arată fiind genul meu slim am ales să rămân o oră.Accepta oral neprotejat, fara finalizare orala, 69 , CNN și normal. De anal nu am întrebat că nu sunt interesat.Una peste alta dau nota 10 pentru implicare și pentru entuziasmul de care dă dovada.Recomand cu încredere.Cu siguranță o să mai revin.Toate bune ! 1
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 21, 2018 Am ajuns și eu ieri la Alina.Locația ușor de găsit pe str. 13 Decembrie blocul cu mag. Carrefour, la ora la care am fost am gasit locuri libere de parcare.Fata este cea din fotografii, e brunetă slim, sâni micuți dar apetisanți , corp bine proporționat în raport cu înălțimea.Este o brunetă tânără și frumoasă, ok. din toate punctele de vedere La ce bine arată fiind genul meu slim am ales să rămân o oră.Accepta oral neprotejat, fara finalizare orala, 69 , CNN și normal. De anal nu am întrebat că nu sunt interesat.Una peste alta dau nota 10 pentru implicare și pentru entuziasmul de care dă dovada.Recomand cu încredere.Cu siguranță o să mai revin.Toate bune !Iti multumesc pentru vizita si pentru recenzie,insa revin cu o mentiune si sper sa nu te superi.Eu finalizare orala fac,si asta o pot confirma cei care au fost la mine si am facut cu ei.Probabil nu mi-ai cerut,ori a fost o neintelegere din partea mea sau a ta.Oricum,eu te sarut si te mai astept cu mare drag sa revi :-* 2
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 22, 2018 Buna dimineata tuturor.Azi ma gasiti disponibila pana la ora 23:00.Va sarut si va astept cu drag :-* 2
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 23, 2018 Buna dimineata!Disponibilă pana la ora 22:00.Va pup si va doresc o zi minunata.Azi revin cu o poza noua din locatie. 1
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 23, 2018 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Noiembrie 23, 2018 O bruneta inalta, subtirica, draguta. Outcall la un hotel din Brasov . Normal - 9 ii place ceea ce faceOral N- 9 shaorma cu de toateAnal - Nu este cazul Aspect - 9 Igiena - 10 a facut dus inainte.GFE - 9 - lipicioasa si atenta la dorintele clientuluiPasarica - 9 Locatie - hotelPret - 450Recomandare - Da 6
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 23, 2018 O bruneta inalta, subtirica, draguta. Outcall la un hotel din Brasov . Normal - 9 ii place ceea ce face[/size]Oral N- 9 shaorma cu de toate[/size]Anal - Nu este cazul [/size]Aspect - 9 [/size]Igiena - 10 a facut dus inainte.[/size]GFE - 9 - lipicioasa si atenta la dorintele clientului[/size]Pasarica - 9 [/size]Locatie - hotel[/size]Pret - 450[/size]Recomandare - Da[/size]Iti multumesc mult pentru vizita si pentru recenzie.Te pup si te astept cu drag oricand doresti :-* 2
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 23, 2018 V-am atasat o poza asa cum am promis,si sa va fac si o scurtă recapitulare despre mine,preturi si servicii:Eu sunt Alina,o fata in varsta de 25 de ani(doar ce i-am implinit),am 1.72 înăltime,si 50 kg (aproximativ),iar prețurile mele sunt 150 fin (maxim 30 min) si 300 ora, care includ oral neprotejat adânc (specialitatea casei),finalizare orală ,faciala sau pe corp,normal in orice pozitie,69,masaj de relaxare,masaj erotic,dus impreuna,sex in dus.De azi includ si dominarea in meniu,dar doar dominare soft,ceea ce înseamnă:400 lei ora si include:-uro-penetrare-dirty talk-facesitting-foot fetish-palmuire-umilire-feminizare 6
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 24, 2018 Buna dimineata!Sunt disponibila pana la ora 23:00.Va astept cu drag :-* 1
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 24, 2018 Hello tuturor.Va anunt cu parere de rau,ca maine este ultima zi in Brasov,iar de urmatoarea destinatie este Craiova ! Va pup 1
rigveda2009 Reputație: 13 Postat Noiembrie 24, 2018 Postat Noiembrie 24, 2018 Sper sa mai ajungi pe la noi. Mult succes.
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 25, 2018 Buna dimineata.Azi e ultima zi la voi.Sunt disponibila pana la ora 23:00.Pupici si va astept cu programari #rigveda2009 Multumesc :-* Cu siguranta voi mai ajunge la voi,deoarece mi-a placut tare mult la voi. 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2018 Postat Noiembrie 25, 2018 Hello tuturor.Va anunt cu parere de rau,ca maine este ultima zi in Brasov,iar de urmatoarea destinatie este Craiova ! Va pupCat timp preconizezi ca vei sta in Craiova? :)
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 25, 2018 Cat timp preconizezi ca vei sta in Craiova? :)In principiu cateva zile,dar sederea se poate prelungi,in functie de cum ma voi simti acolo. 1
mister_claudiu Reputație: 30 Postat Noiembrie 25, 2018 Postat Noiembrie 25, 2018 Alta curvă care face naveta Brasov- Craiova...sunteti pline de pești, fetelor!!!
esralina Reputație: 690 Postat Noiembrie 25, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Noiembrie 25, 2018 Alta curvă care face naveta Brasov- Craiova...sunteti pline de pești, fetelor!!!Eu am facut naveta Constanta-Bacau ,Bacau-Timisoara,si tot asa.Cand afirmi ceva,ar trebui sa ai si probe!Tu ai??Vezi nenea ca s-au impartit pijamalutele deja !!!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum