Sari la conținut

Alina super slim 0785670050

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Am vizitat si eu domnisoara, fiind pasionat de oral deep asta a fost ce am cerut. Nu a fost chiar cum mi-am dorit, au fost incercari deep dar destul de soft, fara sa intra toata, si nu o am mare, max 18 in zilele bune :) Am trecut la NP ca sa finalizez, unde m-a terminat destul de repede cu un reverse cow girl. Fata frumusica, draguta, vorbareata, o companie placuta. Locatia un apartament mai vechi, curat in baie, canapea okish. OP 8, NP 9, GGE 8, platit 150/fin

• Like 3
Postat

Neața bună tuturor.La multi ani celor ce isi serbeaza ziua de nume.Multa sanatate si tot ce va doriti.Disponibila pana la ora 15:00.Pupicei

• Like 2
Postat

Manat de curiozitatea mult laudatului oral, am zis sa merg si eu astazi la domnisoara. 

Modalitate de contact whatsapp, locatie Florilor. Domnisoara se prezinta slabuta, fund si sani mici. La chip este frumoasa. Are niste ochi foarte frumosi. Actiunea n-am s-o detaliez, dar ce pot spune este ca a fost peste asteptari. 

Note: 

corp 7, nu sunt fan slim, prefer femeile cu ceva mai mult carne pe ele

chip 9 

on 9, avand in vedere ca nu isi foloseste mainile dar face treaba foarte buna

np 9

De recomandat, da, in special pentru oral si pentru fanii slim

De revenit, da, pentru oral

• Like 3
Postat

Manat de curiozitatea mult laudatului oral, am zis sa merg si eu astazi la domnisoara. 

Modalitate de contact whatsapp, locatie Florilor. Domnisoara se prezinta slabuta, fund si sani mici. La chip este frumoasa. Are niste ochi foarte frumosi. Actiunea n-am s-o detaliez, dar ce pot spune este ca a fost peste asteptari. 

Note: 

corp 7, nu sunt fan slim, prefer femeile cu ceva mai mult carne pe ele

chip 9 

on 9, avand in vedere ca nu isi foloseste mainile dar face treaba foarte buna

np 9

De recomandat, da, in special pentru oral si pentru fanii slim

De revenit, da, pentru oral

Multumesc frumos esti un dulce.

Disponibila pana la ora 21:00,si tot cu oferta de 150/250.Va pup

• Like 1
  • Oras:Bv
Postat

Aveți grijă cu tarfa asta că va cheama până la ușă și nu va mai răspunde la telefon! Bafta!

Postat

Aveți grijă cu tarfa asta că va cheama până la ușă și nu va mai răspunde la telefon! Bafta!

Serios??Cand s-a intamplat asta??Poti sa faci un screen cu mesajele dintre noi?sau cu apelurile?Iti zic eu,NU poti sa faci asta,pentru ca dupa o țeapă care mi-am luat-o de la tine,ti-am salvat nr in telefon,si nu te mai primesc!
  • Like 1
Postat

Buna dimineata.Disponibila pana la ora 23:00.Oferta de azi 150 finalizarea si 200 pra,insa doar daca imi mentionati ca aveti numarul de pe acest site.pupici

• Like 1
Postat

Sí cand ajungem la tine nu mai ridici telefonul!!!bravo

Eu cred ca tu ai ceva probleme!Ai spus ca esti in zona,si ca suni.Ai sunat??Nu!Ai sunat cand ai avut tu chef?Ti se pare normal sa stau si sa astept dupa tine??Ti-am trimis si eu mesaj inapoi destul de clar.Daca tu iti bati joc,voi lua pe altcineva.E simplu!
  • Like 1
Postat

Nu mai abera că nu cred că ți-a făcut cineva vreun rău sau ți-a dat vreo teapa. Așa ești tu nesimțită și meriți să fi pedepsita!!! Se pare că nu sunt singurul care are reclamații așa că taci și înghite

Postat

Vorbesti mult si fara rost.Daca s-a inta.plat ceva neprevazut,am anuntat,insa la voi pot aparea situatii neprevazute,iar la noi,nu,insa nu este si cazul tau!Chiar vrei sa postez aici mesajele dintre noi doi si apelurile sa vedem cine are dreptate si cine nu??

• Like 1

Postat

Din cate observ,nu ai o recenzie sau vreun comentariu la punct de cand ai contul!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...