crsalyna Reputație: 257 Postat Martie 11, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 11, 2020 Disponibila pana la ora 21:00.Pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Martie 12, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 12, 2020 Buna dimineata!Disponibila pana la ora 21:00. In aceasta postare voi spune cate ceva despre mine,despre servicii si preturi.Eu sunt Alina,o fata in varsta de 26 de ani(doar ce i-am implinit),am 1.72 înăltime,si 50 kg (aproximativ),iar prețurile mele sunt 150 fin (maxim 30 min) si 300 ora, care includ oral neprotejat adânc (specialitatea casei),finalizare orală ,faciala sau pe corp,normal in orice pozitie,69,masaj de relaxare,masaj erotic,dus impreuna,sex in dus.Fac si dominare,dar doar dominare soft,ceea ce înseamnă:400 lei ora si include:-uro-penetrare-dirty talk-facesitting-foot fetish-palmuire-umilire-feminizare 5
crsalyna Reputație: 257 Postat Martie 13, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 13, 2020 Disponibila pentru programariOferta de azi 150 finalizarea si 200 ora 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Martie 14, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 14, 2020 Buna dimineata!Disponibila pana la ora 21.Oferta pana la ora 18:00 este 150 fin si 200 ora.pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Martie 15, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 15, 2020 Buna dimineata.Disponibila pana la ora 22:00.Pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Martie 17, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 17, 2020 Buna dimineata.Disponibila pana la ora 21:00.Pupicei 1
danny96 Reputație: 57 Postat Martie 17, 2020 Oras:B Oras:B Postat Martie 17, 2020 Am fost saptamana trecuta la Alina, programare pe WhatsApp in aceeasi zi. Discutat doar pe WhatsApp pana am ajuns la usa ei. Adresa exacta am primit-o in momentul in care i-am confirmat intalnirea, cu 30 de minute inainte. Am fost intampinat de Alina in lenjerie intima si dresuri. La prima vedere, Alina este o fata simpla, naturala, destul de inalta, slim, sanii destul de mici, destul de draguta la fata dar nimic special cu care sa te dea pe spate. In schimb exceleaza la capitolul atitudine, stie sa te faca sa te simti bine, chiar inteligenta, am abordat cu ea niste subiecte de actualitate unde are un punct de vedere chiar foarte sustinut. Am fost invitat la dus, intr-adevar locatia nu este una foarte stralucita dar avand in vedere motivul pentru care mergi acolo este chiar foarte ok. Baie dotata cu geluri de dus, am primit prosop curat. Intors in camera de actiune am inceput cu ON care a fost cu de toate asa cum se promite, deep, umed , cu atentie la anexe, destul de lung. De apreciat ca te intreaba daca e totul in regula, daca vrei sa mai continue sau sa treceti la normal. Trecut la NP, reverse cowgirl unde Alina efectiv sare in pula, ceea ce este foarte placut, motiv pentru care am si terminat in aceasta pozitie. Repiza a doua a inceput dupa o perioada destul de lunga in care am stat de vorba. A zis ca prefera sa ai timp sa te recuperezi pentru ca nu tine seama foarte mult de timp atat timp cat totul este de bun simt si nu este deranjata daca se dapaseste putin timpul alocat intalnirii. Aici un punct in plus la atitudine pentru ca nu se uita deloc la ceas. Am inceput din nou cu un oral, trecut dupa la 69 unde am observat ca igiena ei este una impecabila. Trecut la NP unde am schimbat cateva pozitii dupa care am ajuns din nou la oral unde am finalizat CIM. Am mai stat putin de vorba dupa care am plecat. Locatie: 8 bloc vechi dar asezat intr-o locatie discreta. Pentru destinatia acestuia eu zic ca nu reprezinta vreun impediment in a face o vizita Alinei Aspect: 7.5 destul de simpatica dar nimic wow, nota ar fi mai mare daca ar fi avut manichiura si pedichiura facuta cu oja, dar aici este strict parea mea, poate o sa tina cont de asta pe viitor Atitudine: 10 te intreaba mereu daca totul este in regula, poti purta o discutie serioasa cu ea, nu face pretentii la dorintele tale Igiena: 10 nimic de obiectat ON: 10 all-inclusive, nu da semne de oboseala/plictiseala, ii face placere, priviri, tot tacamul NP: 9 de apreciat ca la pozitiile unde a fost ea deasupra a dat dovada de rezistenta si implicare maxima, chiar nu a capitulat repede la LOT ceea ce este de apreciat. Am dat 9 pentru lipsa gemetelor, dar pluseaza la implicarea fizica GFE: 8 Nu am incercat FK desi am inteles ca ofera (poate data viitoare), in rest mici imbratisari si mangaieri in timpul actiunii Tarif: 200/h (oferta) Timp DtD: 1h10m In concluzie consider ca intalnirea a fost una reusita, iar Alina a facut tot posibilul sa fie asa. Recomand cu incredere pentru atitudinea ei. Eu cu siguranta o sa mai revin cand o sa am ocazia. Pentru cei care considera cu preturile nu sunt proportionale cu serviciile oferite, eu consider ca are preturi corecte avand in vedere faptul ca face CIM/COF fara tarife extra. 4
crsalyna Reputație: 257 Postat Martie 17, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Martie 17, 2020 Iti multumesc pentru vizita si recenzie si te mai astept.pupici 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Aprilie 8, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 8, 2020 Buna muncesti ???Buna.Pentru siguranta mea,a familiei mele si a voastra,nu lucrez!Voi anunta cand voi reveni. 5
chupacabra2k Reputație: 173 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:La Lidia acasă :))) Oras:La Lidia acasă :))) Postat Aprilie 27, 2020 Hello,Am trecut și eu pe la Alina acum ceva vreme... Un bloc și apartament mai comunistoid dar eu nu ma duc la fete sa le admir penthouse - urile. Nici nu sunt de acord cu regimul hotelier doar ca să zică, ca vai doamne ce servicii super iar bietele fete sa plătească cel puțin dublu. Fata e cum scrie mai sus dar la mine au fost câteva aspecte un pic mai nașpa. După un reverse cow m-a întrebat dacă schimbam și apoi a butonat telefonul vreo 10 secunde în timp ce eu incercam sa țin stindardul cât mai sus. Și-a cerut scuze. Mi-a atras atenția sa termin ca ea are un program. Nu ma pot termina chiar la comanda ðŸ˜Când m-a invitat la un 'pe la spate' am încercat sa întru mai cu grija și am bătut la ușa în sensul că am încercat sa ii dau porțile la o parte cu o mana. A zis ca să nu o ating, ceea ce este normal, dar atunci m-a enervat.Am întârziat 2 min din prețiosul ei program.Per ansamblu e ok fata dar aceste mici chestii m-au enervat. Un mare plus pentru Alina este faza asta. Citind recenziile voastre (golanilor ðŸ˜), i-am spus ca ai mei colegi de breaslă o lauda... Mi-a răspuns ceva de genul : eu sunt de părere ca un învățător trebuie să-și facă treaba cum trebuie, un muncitor trebuie să-și facă treaba asa cum știe el mai bine iar o curva trebuie să-și facă treaba ca lumea! Aici are cel mai mare big like din partea mea! 1
kic315 Reputație: 5 Postat Aprilie 27, 2020 Postat Aprilie 27, 2020 Am fost și eu la ea parcă acum 1 an , era de atunci pe repede inainte cu mulți kilometri la bord totul mecanic într-un cuvânt era varză,nici nu vreau să mă gândesc cum este acum ??
cucucugool Reputație: 0 Postat Aprilie 28, 2020 Postat Aprilie 28, 2020 Este una dintre putinele fete care se comporta exemplar, care oferă servicii chiar la nivelul așteptărilor și care se gândește la sănătatea ei și a voastră.E geniala tipa asta 1
crsalyna Reputație: 257 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 28, 2020 Eu va multumesc tuturor pentru recenziile voastre,fie ele bune,sau mai putin bune.Oricand este loc de mai bine. pup si va mai astept la mine 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Aprilie 29, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 29, 2020 Neața faină!Am revenit in orașul vostru.Pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Aprilie 29, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 29, 2020 Disponibilă pana la ora 21:00.Oferta de azi 150 finalizarea si 200 ora 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Aprilie 30, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 30, 2020 Buna dimineata.Disponibila pana la ora 21:00.Oferta va ramane aceeasi si azi si in urmatoarele zile 150 finalizarea si 200 ora.Pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Mai 1, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 1, 2020 Buna dimineata.Disponibila pana la ora 20:00.pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Mai 2, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 2, 2020 Neața.Disponibila pana la ora 20.00.Pupicei dulci 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Mai 3, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 3, 2020 Neața.Disponibila pana la ora 21:00.Pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Mai 4, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 4, 2020 Neața faină. Disponibilă pupicei 2
crsalyna Reputație: 257 Postat Mai 5, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Mai 5, 2020 Neața bună!Disponibila pana la ora 21:00.Nu uitati de oferă 150 fin si 300 ora.Pupicei 1
emihai Reputație: 143 Postat Mai 5, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 5, 2020 Buna. Anilingus activ oferi ? Mersi 1
locdog Reputație: 1912 Postat Mai 5, 2020 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Mai 5, 2020 Neața bună!Disponibila pana la ora 21:00.Nu uitati de oferă 150 fin si 300 ora.Pupicei Hey. Nu ai gresit cumva? Oferta parca era 150/200. 1
altadata Reputație: 4456 Postat Mai 5, 2020 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Mai 5, 2020 Hey. Nu ai gresit cumva? Oferta parca era 150/200.De data asta este în ....sus, oferta!ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum