tzipiripi Reputație: 3047 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Decembrie 7, 2018 ai fluierat in biserica? lasa ca la noapte vine Mosul si te face Mov asa gest,deci ghetuteleAha, am pâsăit niște enoriașe cu fusta mulată pă cur si pulpele dezvelite la mătănii! Pfaaa, cred ca musai trebuie să-mi dea canon. Deși as prefera Nikon. :DHihiii, iete ca ma ingalbeni! Ce ti-e și cu marturisirea păcatului... 1 Link spre comentariu
tzipiripi Reputație: 3047 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Hihiii, iete ca ma ingalbeni! Ce ti-e și cu marturisirea păcatului...Liliii, fată, ca ma făcu halbastru. De metil. Dacă o țin asa o dau în violet de gențiana :D Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Decembrie 7, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Aha, am pâsăit niște enoriașe cu fusta mulată pă cur si pulpele dezvelite la mătănii! Pfaaa, cred ca musai trebuie să-mi dea canon. Deși as prefera Nikon. :D :snap :snap :snap :slap2 :slap2 :slap2 chiar asa ?? pss ,hāi'sa te-ai cam besit la pomana sau ceva de genu... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum