Sari la conținut

Hei dragii mei ! Briana 0739697140

briana25

Postări Recomandate

Postat

Dragii mei,pana maine la 17 voi mai fi disponibilă .astăzi începând cu ora 13 sunt .va pupăcesc :*

Reputație: 1131
  • Oras:Baia Mare
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De la 15 la 22 sunt disponibilă. Până pe data de 10 la ora 17 sunt .voi fi plecată putin .vă pupăcesc

Baia Mare? :rax2  :rax2  :rax2

Reputație: 1131
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu,voi fi plecată putin. Nu voi lucra nicăieri

Reao!!!! ;)

• Like 1
  • Minus 9
  • Membru Premium
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
Postat

Bună seara,revin cu o scurtă recenzie despre Briana la care am ajuns și eu weekend-ul îndrumat de recenziile colegilor de pe forum.

ÃŽn primul rând cred că este prima în Topul din Cluj în acest moment din toate punctele de vedere !!!

Programare prin sms,a răspuns repede.

Locație, curată în bloc nou construit într-o zonă bună a Clujului. Prosoape de unică folosință,gel de duș,apă de gură.Nota 10

Despre Briana pot spune că pentru mine este o fată frumoasă, fizic atletic cu sâni medii spre mari (silicoane cred eu),cu siguranță aș întoarce capul după ea pe stradă sau în Club după ea.Nota 10 *

Achitat 450 lei/h la început că așa a cerut mai ales că eram la prima întâlnire.

Mi-a plăcut că a început cu FK apoi a continuat cu sărutări pe tot corpul și a coborât spre soldățel unde a început un oral protejat (așa am cerut eu)foarte bine executat cu atenție sporită și la zonele adiacnte. Nota 10

Am trecut la normal protejat unde am schimbat 2 poziții și ea geme cred natural (este o profesionistă) și am finalizat în prezervativ. Nota 10*

A urmat apoi un dialog plăcut cu Briana și observând că timpul trecuse am spus să lăsăm următoarea finalizare pentru întâlnirea viitoare (la solicitarea mea ).

Atitudine proclient,servicii de Top și mi se pare cea mai profesionistă din Cluj în acest moment. Nota 10 *

O recomand cu căldură și cu siguranță voi revenii.

P.S. Sper să mai rămână în Cluj că ar fi un mare câștig pentru noi clienții !!!

Te pup,Adi.😘😘😘

• Like 5
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Ar cam trebui sa mai vii in Timisoara, ca ni se cam face dor de pasarica ta.

• Minus 1
Vizitator romanu10
Reputație: 0
Postat

Ai revenit ? :D

• Like 1
Vizitator crazy21
Reputație: 0
Postat

La Oradea cand revii?

• Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Dedicatie speciala pentru o fata frumoasa si iubareata care iubeste petrecerile:

• Like 3
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth
Postat

Tot deosebita a ramas Briana....am avut o deosebita placere vizuala dar si trupeasca sa o revad!

Te pup sexoaso... ;)

• Like 2
Postat

Tot deosebita a ramas Briana....am avut o deosebit placere vizuala cat si trupeasca sa o revad!

Te pup sexoaso...;)

același lucru pot spune Si despre tine :* te pupăcesc si abia aștept să te revăd
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...