Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Diverse
  • Oras:Diverse
Postat

Am fost la Dana vineri seara, recenzia am notat-o atunci deci e fresh) Programat prin whatsapp, confirmat 1h înainte.

Locația central la Unirii, standard, curat, caldura mare in apartament mai ales vineri cum daduse frigul afara.

Fata m-a așteptat îmbrăcată așa cum i-am cerut. Gen slim, tatuci micuțe dar compensează cu posteriorul și atitudinea. Am stat puțin de vorba, fără graba, o tigara, tatuaje finute și la discuție foarte relaxata m-a făcut sa ma simt comod, m-a întrebat daca vreau lumina mai jos etc.

Duș și la acțiune:

Puțin GFE la început să o strâng de cărnița și sa se umezeasca.

ON foarte mișto s-a lăsat in genunchi și a lucrat bine, s-a lăsat împinsă la deep.

LoT pe canapea cu energie, contre; continuat cu NP doggy la capătul patului, strâmtă, cu gemete, terminat in forța.

Note 8.5, cadou 150lei o fin.

Mersi Dana te pup, bafta de sărbători.

• Like 3
Postat

RECENZIE:

locatie: 8 - apartament curat, central, baia are dotari, singura in locatie
aspect: 8 - subtire, miniona, draguta la chip, blonda tunsa scurt, sani mici, ceva tatuaje, curata.
oral: 7 - are tehnica buna, dar nu linge 00, se ajuta putin de mana, face si 69
normal:  - nu am facut
gfe: 8 - te trateaza ok, nu e super lipicioasa, accepta mangaieri si FK, se poate si mai bine
atitudine: 9 - simpatica, dulce, vorbareata, dezinvolta, deschisa, ascultatoare
igiena: 8 - curata, epilata, fara mirosuri,
contact: prin apel telefonic si sms, raspunde destul de repede. programare facila in aceeasi zi
program de lucru: dupa pranz, pana tarziu in noapte.
biletul: 400L / 1h / 2 fin (100 extra pt anal)

per total nota 8

o recomand daca va place genul miniona subtire si ascultatoare.

acum ceva vreme am fost la domnishoara Dana, stiu scriu cu intarziere, sry

am ajuns la ea pe la 22:30, am sunat si primit adresa exacta, ma asteptat dupa usa in ceva haine sumare, am stat de vorba cateva minute bune, discutat chestii si apoi am trecut la fapte
actiunea a constat in dush, apoi cunni, urmat de anal, dupa care FK si ceva oral din partea ei.
mi-au tremurat 00 de emotii langa ea, asteptam intalnirea de ceva vreme, si nu imi venea sa cred ca chiar o am in fatza mea.

am plecat relativ multumit

alte detalii

nu cred ca am facut clic, ori nu am fost chiar genul ei, fiind si o diferenta de varsta intre noi,  dar sa comportat ok

este fumatoare, ma servit cu suc,

tipa arata bine, e mai subtirica si miniona. decat o vezi in poze.

are sansa sa ajunga la top, mai e de lucrat pe alocuri, la gfe si atentia acordata clientului, si poate la sani (daca isi pune implanturi), care pe mine sincer nu m-au deranjat

cumva timpul a fost o problema, si m-am simtit grabit un pic, trecuse ora, stiu e si vina mea, ca ne-am luat cu altele.

pare distanta si rece pe alocuri, mecanica, ori era obosita, fiind la ea dupa ora 10 seara

pe alocuri tel a sunat, si a stat un pic pe tel. dar nu am zis nimic

face ce i se cere fara comentarii, ceea ce o face si mai atractiva, accepta multe lucruri

sper sa revina in capitala la birou
pupic

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...