Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat
Postat

Aspect: 8-9 (e slim cu tate mici ðŸ˜)

Sex: 10 (am ales sex normal si mi-a placut)

GFE: 9

Vorbeste cu tine la inceput, nu te baga direct in pat la treaba si dupa pa. Problema e ca vorbeste prea mult.

• Like 1
Postat

Aspect: 8-9 (e slim cu tate mici ðŸ˜)

Sex: 10 (am ales sex normal si mi-a placut)

GFE: 9

Vorbeste cu tine la inceput, nu te baga direct in pat la treaba si dupa pa. Problema e ca vorbeste prea mult.

Iti multumesc pentru recenzie , sper ca ti-a facut placere compania mea , nu sunt perfecta , "roșul e baza " ... hahah

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Martisor cu drag si dor! Iti doresc un 1 Martie fericit si o primavara care sa iti infloreasca intregul an.

• Like 1
Postat

Programat azi pentru 20:30 telefonic, confirmat cam cu o ora inainte, tot telefonic.

Totul ok. Ajung la fata locului, nu mai raspunde la telefon si nici la mesaje. E deja 20:45 aproape si niciun semn.

Postat

Programat azi pentru 20:30 telefonic, confirmat cam cu o ora inainte, tot telefonic.

Totul ok. Ajung la fata locului, nu mai raspunde la telefon si nici la mesaje. E deja 20:45 aproape si niciun semn.

Buna , imi cer scuze pt neplăcere creată, stiu ca nu am procedat corect fiindca nu am mai dat niciun semn dar am avut o mica problema si a trebuit să las totul balta , imi cer mii de scuze si sper sa imi pot repara greseala !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...