Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator huehuehuehue
Reputație: 0
Postat

Eu tocmai mi am luat teapa de la domnisoara, aveam pentru astazi la ora 13 cu confirmare la ora 12, dar de negasit pentru a confirma dameza.

Spor

Postat
Eu tocmai mi am luat teapa de la domnisoara, aveam pentru astazi la ora 13 cu confirmare la ora 12, dar de negasit pentru a confirma dameza.

Spor[/quote

Buna ! Mi-am cerut scuze și am reprogramat , iar înainte cu 5 min ai spus ca nu mai ajungi ! Suntem chit , am vrut sa îmi iau revanșa , și a rămas pe data viitoare ❤️ Îmi cer scuze încă odată ca nu am putut Răspunde dar ți-am explicat ce sa întâmplat !! Te pup ❤️ Sper sa ne auzim data viitoare și sa îmi pot lua revanșa ❤️

Vizitator huehuehuehue
Reputație: 0
Postat

Spor[/quote

Buna ! Mi-am cerut scuze și am reprogramat , iar înainte cu 5 min ai spus ca nu mai ajungi ! Suntem chit , am vrut sa îmi iau revanșa , și a rămas pe data viitoare ❤️ Îmi cer scuze încă odată ca nu am putut Răspunde dar ți-am explicat ce sa întâmplat !! Te pup ❤️ Sper sa ne auzim data viitoare și sa îmi pot lua revanșa ❤️

Da asta am scris fix cand nu ai raspuns prima data, dupa ce ai raspuns nu am putut sa sterg.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...