Sari la conținut

Postări Recomandate

Long time lurker here, m-am gandit ca ar fi frumos sa contribuit si eu cu ceva forumului.

Am fost la Dana pentru o sedinta de dominare (eu sub), trampling, foot fetish.

• + Am ajuns cu 10 minute mai devreme, ea era deja in locatie - m-a primit si am inceput cu 10 minute mai devreme.
  • + E o persoana deschisa, comunicativa, placuta. Am vorbit despre ce dorinte am, despre limite si despre alte lucruri mai marunte.
  • + Dana e foarte frumoasa, atat la corp cat si la fata. Are sanii mici, ceea ce pentru mine e un plus, pentru voi posibil sa fie un minus. Si parul albastru, sa para asa mai wild.
  • + Desi a spus ca nu are experienta cu dominarea, actiunea a decurs surprinzator de armonios: am inceput usor si totul a devenit hardcore treptat, astfel incat sa nu se intreaca vreo limita prea brusc.
  • - Sedinta de 60 de minute a durat cam 45 de minute. Eu eram destul de terminat si simteam oricum nevoia sa ne oprim, dar mi-a lasat un gust amar ca m-a invitat sa plec in loc sa mai stam la o tigara sau ceva.

Nu am vrut sex, nu pot sa va spun nimic legat de asta.

Locatia e curata, iluminarea cam lasa de dorit, imi place sa am cat mai multa lumina si as fi vrut niste leduri puternice; dar isi face treaba.

Daca e cineva interesat de alte detalii mai particulare poate intreba aici sau prin PM.

• Like 1
Link spre comentariu

^250 de lei pentru (teoretic) o ora, cum e si in anunt. Am platit la inceput, daca are vreo relevanta.

Se pare ca am uitat sa trag concluzia. :))

De revenit, categoric, cu prima ocazie. M-am simtit foarte bine la ea. Singurul minus a fost timpul, pe care il pot trece cu vederea.

Link spre comentariu

Long time lurker here, m-am gandit ca ar fi frumos sa contribuit si eu cu ceva forumului.

Am fost la Dana pentru o sedinta de dominare (eu sub), trampling, foot fetish.

• + Am ajuns cu 10 minute mai devreme, ea era deja in locatie - m-a primit si am inceput cu 10 minute mai devreme.
  • + E o persoana deschisa, comunicativa, placuta. Am vorbit despre ce dorinte am, despre limite si despre alte lucruri mai marunte.
  • + Dana e foarte frumoasa, atat la corp cat si la fata. Are sanii mici, ceea ce pentru mine e un plus, pentru voi posibil sa fie un minus. Si parul albastru, sa para asa mai wild.
  • + Desi a spus ca nu are experienta cu dominarea, actiunea a decurs surprinzator de armonios: am inceput usor si totul a devenit hardcore treptat, astfel incat sa nu se intreaca vreo limita prea brusc.
  • - Sedinta de 60 de minute a durat cam 45 de minute. Eu eram destul de terminat si simteam oricum nevoia sa ne oprim, dar mi-a lasat un gust amar ca m-a invitat sa plec in loc sa mai stam la o tigara sau ceva.

Nu am vrut sex, nu pot sa va spun nimic legat de asta.

Locatia e curata, iluminarea cam lasa de dorit, imi place sa am cat mai multa lumina si as fi vrut niste leduri puternice; dar isi face treaba.

Daca e cineva interesat de alte detalii mai particulare poate intreba aici sau prin PM.

Bunaaa ! Te pup și mulțumesc pentru recenzie și scuze pt neplăcerea creată dar eram pe ultima suta de metrii și știi foarte bine ca ți-am și explicat ca as dorii sa ajung acasă pe motivul copilului meu , dar nu este nicio problema data viitoare vom sta mai mult ! :*

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...