xxxnickxxx Reputație: 300 Postat Februarie 4, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 4, 2019 Ai rezolvat cu sanii ? Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Ai rezolvat cu sanii ?Nu , momentan sunt tot pe natural Link spre comentariu
plm1127 Reputație: -110 Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 Sunt mai frumoși naturali ;) 1 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Sunt mai frumoși naturali ;)Știu te pup Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 5, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5, 2019 Disponibilă ❤️ 5 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Disponibila Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Disponibilă ❤️ 5 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 6, 2019 Disponibila Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2019 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Disponibilă ❤️ 6 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Up Link spre comentariu
jean83 Reputație: 89 Postat Februarie 8, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Am fost la Dana intro noapte prin noiembrie. Una dintre putinele oferte la ora aia. Lucra pe langa Mall vitan atunci si mai era si cu o colega in apartament. Zicea ca are si ea topic pe aici, dar nu mai stiu cum o cheama. Oricum, colega nu mi-a placut, avea un marketing agresiv, ma tot invita sa intru la dublu Dana, foarte deschisa, vorbareata. Prea vorbareata pentru gustul meu la o prima vizita. Altfel foarte sexy, desi are vreo 45 de kg uda. Draguta la fata, fizic frumos definit (n-are niciun pic de tesut adipos.) si are ceva sexy. E curata si mirosea bine. Sanii sunt de turn-off, m-a intrebat daca chiar vreau sa-i "elibereze" :D I-am vazut, m-am jucat cu ei si am supravietuit. In dormitor e jucausa, m-am simtit foate bine cu ea. O finalizare intr-o ora (normal protejat) cu un preludiu lung la alegerea mea. Ii place sa conduca ostilitatile si tre' s-o temperezi din cand in cand. E ok cu 69, iar pe parcursul preludiului am avut parte de reprize de FK bunicel. Nu DFK, dar nici doar pupici pe buze. Cu tot cu FK si preludiu lung, nu e f lipicioasa si experienta e mai degraba spre PSE decat spre GFE. Concluzia: o fata misto pe care odata ce o vezi iti doresti s-o futi. Am dat 250/h pentru o ora. @Dana: e obositoare semnatura ta cu toate detaliile bolduite si cu fontul ala mare. Poate e mai bine sa-ti pui o semnatura discreta si sa lasi pozele sa iasa in evidenta. 1 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2019 Am fost la Dana intro noapte prin noiembrie. Una dintre putinele oferte la ora aia. Lucra pe langa Mall vitan atunci si mai era si cu o colega in apartament. Zicea ca are si ea topic pe aici, dar nu mai stiu cum o cheama. Oricum, colega nu mi-a placut, avea un marketing agresiv, ma tot invita sa intru la dublu Dana, foarte deschisa, vorbareata. Prea vorbareata pentru gustul meu la o prima vizita. Altfel foarte sexy, desi are vreo 45 de kg uda. Draguta la fata, fizic frumos definit (n-are niciun pic de tesut adipos.) si are ceva sexy. E curata si mirosea bine. Sanii sunt de turn-off, m-a intrebat daca chiar vreau sa-i "elibereze" :D I-am vazut, m-am jucat cu ei si am supravietuit. In dormitor e jucausa, m-am simtit foate bine cu ea. O finalizare intr-o ora (normal protejat) cu un preludiu lung la alegerea mea. Ii place sa conduca ostilitatile si tre' s-o temperezi din cand in cand. E ok cu 69, iar pe parcursul preludiului am avut parte de reprize de FK bunicel. Nu DFK, dar nici doar pupici pe buze. Cu tot cu FK si preludiu lung, nu e f lipicioasa si experienta e mai degraba spre PSE decat spre GFE. Concluzia: o fata misto pe care odata ce o vezi iti doresti s-o futi. Am dat 250/h pentru o ora. @Dana: e obositoare semnatura ta cu toate detaliile bolduite si cu fontul ala mare. Poate e mai bine sa-ti pui o semnatura discreta si sa lasi pozele sa iasa in evidenta.Îți mulțumesc pentru recenzia făcută , și apreciez sfaturile date ! Te pup și te mai astept la mine , între timp am mai prins ceva experiența ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2019 Disponibilă ❤️ 7 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2019 Disponibilă începând cu ora 19:30 ! Pentru programări va astept la telefon sau wapp ❤️ 7 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum