danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9, 2019 Up Link spre comentariu
marian gheorghe Reputație: 24 Postat Februarie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2019 La anal te-ai gandit sa il introduci in meniu? Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2019 La anal te-ai gandit sa il introduci in meniu?E deja introdus Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2019 Up Link spre comentariu
eugen_extreme Reputație: 269 Postat Februarie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2019 Hai salutare, din nou! Zic sa mai fac o recenzie nimfomanei din acest topic, Dana. Am gasit si locul de recenzii printre atatea anunturi si topice , dar nah asa e forumul asta, obositor de multe ori, greu sa gasesti o informatie de unul singur daca nu pui o intrebare si astepti raspuns, Sa revin la ce trebuie, dupa ceva timp am mai iesit la futai de nimfomane, Am urmarit, contactat, nu am reusit la ce voiam si cand sa abandonez am vazut anuntul, am suant fata (eram deja in drum spre bar) sa o intreb daca e disponibila atunci si sa ii zic ca 15 min ajungeam, eram prin apropiere.A zis ca da, scurtez, am ajuns la locatie - apartament Piata Romana. Era acum cateva zile intr-o zi cu un meci :) Primul contac, placut, buna zic, imbracata lejer blugi si cu un tricou. Ea este cea din poze din majoritatea , desi am impresia ca unele sunt mai vechi. O recunosti f usor dupa tatuaje, cel de pe mana stanga, pe gat, pe undem ia are si cel de pe fesa dreapta cu inima cu sageata. Eu asa imi aduc aminte, cred ca isi face poze cu modul mirror si se vad invers. E blondutza la 1.55 - 60, slabutza, dragutza la fata, mie mi-a placut. Nu discut de sani, am vazut ceva prin tricou, revin mai jos Am mai spicuit putin sa vad ce mai zic si altii inainte sa scriu aceste randuri. Asa cum se mai zicea este vorbareata, poate prea, dar este ok. Dupa cateva minute de destindere merg la dus, - apartament lasa de dorit mult cu tot cu baie, usi si geamuri vechi de tot, etc - i-am zis si ei, dar nu stiu cat vrea sa mai stea acolo. Revin la domnisoara stabilisem pentru o ora (fara anal desi la un moment dat ma gandeam), se duce si ea la dus. Dupa ce a revenit ii zic si ei ca si altora ca eu ma incing mai greu, na, fiecare cu ale lui, cum mai zicea, Zic sa ma relaxez, Si-a pastrat maieul/tricoul fara umeri pe ea, sanii nu o sa ii notez, e clar ca are un mic complex aici si nu are rost... Am preferat si oral protejat de la incepiut i-am zis. Pune prezervativ si incepe si il trezeste pe junior. Un oral bun spre foarte bun, adanc chiar. mi-a placut, am tinut-o si de par si tras-o. Am stat ceva asa pana cand era juniorul tare si multumit si i-am zis sa se urce pe mine. A zis ca vrea sa imi arate o pozitie - cowgirl reverse dar cu barbatul cu picioarele desfacute - asa ca in video de pe link mai explicit :) - https://bestsexpositions.com/betty-rocker/ . Dupa ceva timp i-am zis ca vreau sa o fut pe la spate , am mai mangaiat pizda de la spate ca se vedea misto apoi am trecut la treaba. Are un fund misto, pizda nu e chiar stramta dar nici larga cum am vazut ca zicea cineva . Am futut-o un timp pe la spate cu ceva palme , pana cand nu am mai putut si il fericesc pe asta mic in prezervativ. Per total multumit de fata. Notele. Poate stiti, nu imi palce sa dau 10 in niciun caz cum mai ziceam, ma repet. Locatie: 6 , noroc ca ultra central, foarte usor accesibil , in rest e nevoie de mai mult la baie, poate niste prosoape mai mari , mai multe geluri de dus. Dormitor de actiune e ok dar pat scartie ceva :D Aspect per total 8-8.5. Fata frumusica, slabutza, sanii nu notez si un fund misto. Igiena: 8.5-9 , nimic suspect Oral: bun spre foarte bun, cu deep si implicare deci un - 9 Normal: la fel, bun si spre foarte bun - 8.5 - 9, geme un pic mai mult , dar misto cu tras de par de palme la fund si are si initiativa. GFE - implicare buna, nu am facut FK. Anal - N/A, nu am dorit, poate alta data daca o mai fi Halatul 250 Eu unul as recomanda, vad ca e noua de cateva luni, e tanara, cred ca are potential. Sanatate 1 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2019 Hai salutare, din nou!Zic sa mai fac o recenzie nimfomanei din acest topic, Dana. Am gasit si locul de recenzii printre atatea anunturi si topice , dar nah asa e forumul asta, obositor de multe ori, greu sa gasesti o informatie de unul singur daca nu pui o intrebare si astepti raspuns,Sa revin la ce trebuie, dupa ceva timp am mai iesit la futai de nimfomane, Am urmarit, contactat, nu am reusit la ce voiam si cand sa abandonez am vazut anuntul, am suant fata (eram deja in drum spre bar) sa o intreb daca e disponibila atunci si sa ii zic ca 15 min ajungeam, eram prin apropiere.A zis ca da, scurtez, am ajuns la locatie - apartament Piata Romana. Era acum cateva zile intr-o zi cu un meci :) Primul contac, placut, buna zic, imbracata lejer blugi si cu un tricou. Ea este cea din poze din majoritatea , desi am impresia ca unele sunt mai vechi. O recunosti f usor dupa tatuaje, cel de pe mana stanga, pe gat, pe undem ia are si cel de pe fesa dreapta cu inima cu sageata. Eu asa imi aduc aminte, cred ca isi face poze cu modul mirror si se vad invers. E blondutza la 1.55 - 60, slabutza, dragutza la fata, mie mi-a placut. Nu discut de sani, am vazut ceva prin tricou, revin mai jos Am mai spicuit putin sa vad ce mai zic si altii inainte sa scriu aceste randuri. Asa cum se mai zicea este vorbareata, poate prea, dar este ok. Dupa cateva minute de destindere merg la dus, - apartament lasa de dorit mult cu tot cu baie, usi si geamuri vechi de tot, etc - i-am zis si ei, dar nu stiu cat vrea sa mai stea acolo.Revin la domnisoara stabilisem pentru o ora (fara anal desi la un moment dat ma gandeam), se duce si ea la dus. Dupa ce a revenit ii zic si ei ca si altora ca eu ma incing mai greu, na, fiecare cu ale lui, cum mai zicea, Zic sa ma relaxez, Si-a pastrat maieul/tricoul fara umeri pe ea, sanii nu o sa ii notez, e clar ca are un mic complex aici si nu are rost... Am preferat si oral protejat de la incepiut i-am zis. Pune prezervativ si incepe si il trezeste pe junior. Un oral bun spre foarte bun, adanc chiar. mi-a placut, am tinut-o si de par si tras-o. Am stat ceva asa pana cand era juniorul tare si multumit si i-am zis sa se urce pe mine. A zis ca vrea sa imi arate o pozitie - cowgirl reverse dar cu barbatul cu picioarele desfacute - asa ca in video de pe link mai explicit :) - https://bestsexpositions.com/betty-rocker/ . Dupa ceva timp i-am zis ca vreau sa o fut pe la spate , am mai mangaiat pizda de la spate ca se vedea misto apoi am trecut la treaba. Are un fund misto, pizda nu e chiar stramta dar nici larga cum am vazut ca zicea cineva . Am futut-o un timp pe la spate cu ceva palme , pana cand nu am mai putut si il fericesc pe asta mic in prezervativ. Per total multumit de fata. Notele. Poate stiti, nu imi palce sa dau 10 in niciun caz cum mai ziceam, ma repet. Locatie: 6 , noroc ca ultra central, foarte usor accesibil , in rest e nevoie de mai mult la baie, poate niste prosoape mai mari , mai multe geluri de dus. Dormitor de actiune e ok dar pat scartie ceva :D Aspect per total 8-8.5. Fata frumusica, slabutza, sanii nu notez si un fund misto. Igiena: 8.5-9 , nimic suspect Oral: bun spre foarte bun, cu deep si implicare deci un - 9 Normal: la fel, bun si spre foarte bun - 8.5 - 9, geme un pic mai mult , dar misto cu tras de par de palme la fund si are si initiativa. GFE - implicare buna, nu am facut FK. Anal - N/A, nu am dorit, poate alta data daca o mai fi Halatul 250 Eu unul as recomanda, vad ca e noua de cateva luni, e tanara, cred ca are potential. Sanatate Mulțumesc de recenzie ! Te mai astept pe la mine ! Și mulțumesc de sfatul cu locația o voi schimba curând ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 Disponibilă ❤️ 7 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2019 DISPONIBILA :atm :atm :atm :atm :atm Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Disponibilă ❤️ Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 12, 2019 Disponibilă pana târziu ❤️ 7 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 Disponibilă Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 Up Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 Disponibilă ❤️ 6 Link spre comentariu
danaxoxo Reputație: 1490 Postat Februarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2019 Up Link spre comentariu
plm1127 Reputație: -110 Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Ce sexii🤗 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum