Sari la conținut

Ce ati gasit ieftin de blackfriday?

lica29

Postări Recomandate

Vizitator gyulia94
Reputație: 0
Postat

Minciuna, amai cumpărat același televizor acum 1 luna cu 2190

• Oras:in spatele tau
Postat

A folosit cineva epilator cu impulsuri , e bun?
am gasit epilator cu laser philips in altex costa 2600 lei , pe siteul philips costa 2500 lei si
aici este redus la 1500 lei

• Like 1
Vizitator mc hammer
Postat

kremali cacaolu

• Oras:Bucuresti
Postat

nu am gasit nimic interesant azi, cam toata lumea o ia razna de black friday dar la noi nu va fi ca in sua de exemplu unde chiar sunt reduceri de se calca in picioare pentru o tableta :D

• Like 1
Postat

nu am gasit nimic interesant azi, cam toata lumea o ia razna de black friday dar la noi nu va fi ca in sua de exemplu unde chiar sunt reduceri de se calca in picioare pentru o tableta :Dsa 

trebuie sa sti sa cauti:P

iphone xs e redus mult fata de orange, vodafone chiar si siteul official

desi nu sunt fan ai foane uite aici:

https://m.emag.ro/telefon-mobil-apple-iphone-xs-256gb-silver-mt9j2rm-a/pd/DBVY9VBBM/?ref=prod_CMP-7741_3468_39393&psid=5122182&utm_source=profitshare&utm_medium=direct_link

telefon htc u ultra 64 gb  pret redus

https://m.emag.ro/telefon-mobil-htc-u-ultra-64gb-4g-brilliant-black-htc-u-ultra-ss-black/pd/DHNW57BBM/?ref=prod_CMP-7741_3468_39393

Postat

chiar acum cateva zile am vazut o oferta de la orange pentru telefoane ( pers juridica ) si sa stii ca preturile incluse cu tot cu abonmanet sunt mult mai mici decat orice telefon la liber momentan ( chiar si redus de black friday )

Vizitator
Postat

Sunt cateva site-uri care urmaresc preturile de la diverse shop-uri online, si care chiar le compara. Acestea sunt foarte bune in caz ca vrei sa vezi daca reducerile au fost doar o strategie de marketing, preturile fiind "umflate" cu cateva zile in prealabil, ca mai apoi sa fie reduse. Treaba faci si cu magazinele clasice, daca nu esti orientat strict pe electronice/electrocasnice, fiindca incearca si astia sa-si vanda produsele, altfel raman cu ele pe stoc pana in ianuarie-februarie.

Pentru cei care doresc sa achizitioneze gadget-uri, electronice de mici dimensiuni si cu greutate redusa, exista intotdeauna alternative in afara. Ma refer aici la magazinele online care fac livrari la noi. La unele, black friday-ul incepe de abia saptamana viitoare, iar reducerile de la noi palesc cu cele de la ei, cu shipping cu tot. O sa "sature" emag-ul cativa giganti in 2-3 ani, ca prea au acaparat ei piata. O sa le dea la muie alibaba-ul si B2B-urile, in frunte cu altii, gen Amazon. Micii intreprinzatori o sa se duca pe pula, mai putin aia care-s pe combinatie, iar preturile se vor "stabiliza", cam ca in vest. O sa mearga in continuare chestiile astea hand-crafted si chinezariile, pentru astia care vor sa ciuguleasca. Industria asta de suplimente nutritive, produse naturise e in crestere de la an la an. Au ajuns astia sa faca outsource la toate "papadiile" de prin afara, la preturi de nimic, isi iau o presa, amesteca niste maglavaisuri si cam aia e. Pui acolo certificare Bio-ECO, faci branding si campanie cu vreo fomista de pe la TV si dupa le bagi prin plafare, etc.

Postat

ai cautat da te-ai rupt

acum e 63 mil.. cat era ieri 

si ca sa stii pe olx e 47 mil sigilat

sa nu va aud ca voi nu cumparati de pe olx ca va iau in pula

• Oras:Pantelimon
Postat

cautat

Am dat poza cu tine la baietii. Stai sa vezi ce bataie soarta cu moartea iti iei schilodule ca ai facut misto de mine.

• Like 1
Postat

Am dat poza cu tine la baietii. Stai sa vezi ce bataie soarta cu moartea iti iei schilodule ca ai facut misto de mine.

o iau pe ma-ta in pula si continui sa fac misto de tine =)) fazanistule

Postat

o iau pe ma-ta in pula si continui sa fac misto de tine =)) fazanistule

Ce fazan omule ? Crezi ca glumesc, sa te uiti de 2 ori atent cand treci strada

• Like 1
Postat

ai cautat da te-ai rupt

acum e 63 mil.. cat era ieri 

si ca sa stii pe olx e 47 mil sigilat

sa nu va aud ca voi nu cumparati de pe olx ca va iau in pula

ce e ala olx

Postat

periuta oral-b 8000, redusa de la 450 la 250 de bf pe emag.

pret corect 250, 450 in nici un caz nu merita.

asta chiar a fost deal, citeam ca au avut gen 1500 bucati pe stoc dar in vreo ora cred ca s-au dat toate...

• Oras:In your mouth with my dick
  • Oras:In your mouth with my dick
Postat

Ssd-ul de 240gb la 130lei ... eu același prin martie l-am luat la 220lei. L-am si schimbat pe desktop :) .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.