gogulbatran Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Noiembrie 17, 2018 nu este urata fatuca
andrei003 Reputație: 1002 Postat Noiembrie 18, 2018 Postat Noiembrie 18, 2018 Am vizitat-o acum cateva zile. Locatia in Rovinari, in apropiere de farmacia Galbena. Pozele sunt false, insa tipa arata bine, e tatuata, siliconata, aprox 160 cm. E simpatica, poti vorbi lejer cu ea, nu se grabeste. Am stat la o finalizare, care a fost 100 ron. A inceput cu un oral banal, sex intre sani, LOT, doggy si finalizat in misionar. Nu a comentat la nimic, se fute bine. La LOT se misca asa de bine ca i-am zis sa schimbam ca ma da gata prea repede si mai aveam si alte planuri cu ea. :laugh2 Am stat aproximativ 30 de minute, iar la plecare am intalnit urmatorul client. Eu as zice ca merita vizitata si ca raportul calitate / pret e ok. 5
xspice Reputație: 41 Postat Noiembrie 19, 2018 Postat Noiembrie 19, 2018 Adica nu bate realitatea cu pozele?mam saturat de treaba asta din alba !!!din 15 anunturi 1 daca e cu poze reale!!si intrebi u esti in poza toate zic da da!!si cand ajungi surpriza ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ 1
Membru Premium masterblaster Reputație: 1030 Postat Noiembrie 19, 2018 Membru Premium Postat Noiembrie 19, 2018 nu este urata fatucaAi vizitat-o? Fa si o recenzie sa nu credem ca trollezi. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum