denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 4, 2019 Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Dacă dorești sa te convingi ca la mine ai fost , te aștept și îți arat pozele originale... nu pasez clienții nimănuiEste alegerea mea dacă îmi pun poze cu tatuajele sau nu. Pot confirma cu alte chestii ca pozele îmi aparțin... subiectul acesta puteai sa îl dezbați aici dacă într-adevăr aveai dubii... Link spre comentariu
oricand Reputație: 95 Postat Septembrie 4, 2019 Oras:k Oras:k Partajează Postat Septembrie 4, 2019 Am dat o fuga si eu pe la Denisa. Ap usor de gasit pe bulevard in Tudor, colega cu Bianca. Programare facuta la telefon, putina confuzie aici cu sincronizarea dar s-a reusit intr-un final. :laugh2 Urc, iarasi faza cu statu in spatele usii deja ma enerveaza... :slap2 :laugh2 Fata in sutien si boxeri, arata destul de bine, paru impletit, micuta la inaltime, bronzata si destul de fit, e pe placul meu, mi-a dat impresia ca semana cu o mica amazoanca-razboinica :laugh2 Ma intreaba daca e ok si daca raman, si accept. Ma pofeste in camera, camera e nimic special, folii pe geam, dar e curatenie. Doar acu ma uit la ea mai atent, si imi dau seama ca e chiar frumoasa la fata, buze groase, iarasi cum imi place mie. :girly Actiunea incepe cu suptu pulii OP (asa am cerut), executat ok. Continuam cu un NP reverse cowgirl pe scaun si in capra pe pat. :atm Pizda e numa buna de pula, stramta, cand o futeam de pe la spate ma tragea in ea :), se vedeau formele curului si a spatelui fain :snap, terminat in caciula dupa ceva timp. Dupa action am mai stat la o tzigara si am pove vreo 5 min, asa la un mod lejer degajat, care mi-a placut ca nu am fost deloc grabit. :kiss3 Bottom line: OP: 7 NP: 8 ASPECT: 9 ATITUDINE: 9 LOCATIE: 7 DTD: 30 MIN SCOR: 150 TIGRI De revenit ? Parerea mea ca da 100%, daca vrei sa futi o fata faina care e atenta sa te simti bine. :feet PS: asa a fost cu mine... daca te comporti ca un tzaran ma gandesc ca nu vei fi tratat ca un rege :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ciocane tari. Bine pa. :pepsi 4 Link spre comentariu
marcel 101 Reputație: 78 Postat Septembrie 5, 2019 Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Mandala 69 daca tu ai fii in locul ei te ai expune total ca sa fii recunoscut de prieteni, familie etc.. Gândește te putin?Discreția e pe primul loc dacă nu ai nimic de reprosat de cum sa comportat cu tine.Si cred ca nu ai după cum ai scris. 3 Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Lipsa de discretie a unor anumiti indivizi poate face ca pe viitor fetele sa evite orasul nostru. Sau poate exact asta e interesul acelor persoane... 2 Link spre comentariu
mandala69 Reputație: 157 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Îmi fac "mea culpa" pentru detaliile date, nu am avut intenția să-i creez neplaceri. Am făcut report postării mele și sper sa dispară.În ceea ce privește experienta avuta nu am nimic de reproșat (poate puțin faptul ca am așteptat în fata blocului, în plin bulevard la o ora în care era ft mare circulația și am riscat sa ma întâlnesc cu cineva cunoscut).@zidezi aluzia făcută de tine nu are legătură cu mine, sunt un simplu "consumator", nu am nici intenție sau interes sa alung fetele care ne vizitează. Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Am zis "anumiti indivizi" si "acelor persoane". Nu am nominalizat pe nimeni. Cand si daca e cazul, o voi face, indiferent cine e persoana respectiva. 1 Link spre comentariu
oricand Reputație: 95 Postat Septembrie 5, 2019 Oras:k Oras:k Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Prea mult stres pentru ce ? Relax ... Link spre comentariu
Membru Premium daniel1900 Reputație: 240 Postat Septembrie 5, 2019 Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Telefon: 13053393051 Oras:Pe ici, pe colo! Around the world… Membru Premium Partajează Postat Septembrie 5, 2019 Am zis "anumiti indivizi" si "acelor persoane". Nu am nominalizat pe nimeni. Cand si daca e cazul, o voi face, indiferent cine e persoana respectiva.Bine zis Link spre comentariu
ezolyomi Reputație: 39 Postat Septembrie 6, 2019 Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Denisa maine mai esti la mures? Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Septembrie 6, 2019 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Septembrie 6, 2019 Din câte știu, mâine pleacă din Tg. Mureș. 1 Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Buna dragii mei, mâine revin in orașVoi fii disponibilă după ora 17:00.. pupicei și aștept sa ne revedem. Link spre comentariu
ezolyomi Reputație: 39 Postat Septembrie 16, 2019 Partajează Postat Septembrie 16, 2019 Buna Denisa! Si noi te asteptam! Sper sa ne vedem cat mai curand! Cat timp stai pe la noi? Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Voi ramane minim o lună în oras... 🤗😘🤗 2 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Voi ramane minim o lună în oras... 🤗😘🤗Asta nu ești tu ca iarăși nu ai tatuaje 😀😀😀Sper să înțelegi gluma Deni 😉Bine ai revenit și ședere plăcută..ești superbă! Link spre comentariu
marcustm Reputație: 139 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Cine o cunoaște cu adevărat pe Denisa poate să confirme că toate pozele pe care le-a postat de-a lungul timpului îi aparțin, și sunt conforme cu realitatea (chiar dacă tatuajele au fost înlăturate - cu siguranță din motive de discreție personală, pozele sunt cât se poate de reale, și eu cred că nu se poate spune că ar fi indus vreodată pe cineva în eroare). Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Asta nu ești tu ca iarăși nu ai tatuaje Sper să înțelegi gluma Deni Bine ai revenit și ședere plăcută..ești superbă!Mulțumesc frumos! :* Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Cine o cunoaște cu adevărat pe Denisa poate să confirme că toate pozele pe care le-a postat de-a lungul timpului îi aparțin, și sunt conforme cu realitatea (chiar dacă tatuajele au fost înlăturate - cu siguranță din motive de discreție personală, pozele sunt cât se poate de reale, și eu cred că nu se poate spune că ar fi indus vreodată pe cineva în eroare).Te imbratisez cu drag, .. :* :* :* :* Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Esti numa buna de sarutat peste tot :)Ai grija de tine Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Esti numa buna de sarutat peste tot :)Ai grija de tineMulțumesc frumos! Te pupacesc :* :* Link spre comentariu
pistike86 Reputație: 64 Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Ziua buna dragi futaciosi îndemnat de recenziile voastre si de ultima poza ieri am vizitat o si eu pe domnișoara pentru o finalizare, din fericire e adevarat tot ce s a scris despre ea,frumoasa,vorbareata acțiunea nu are rost sa o descriu doar ca mi pare rau ca nu am vizitat o mai de mult. Ca note din partea mea 9 pe linie poate reușesc să i mai fac azi o vizită sa îmbunătățim notele 1 Link spre comentariu
rookie1611 Reputație: 27 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Buna. Esti disponibila astazi? Link spre comentariu
kismeifuplay Reputație: 3 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Vezi ca faci ravagii pe strada, cu posteriorul ala mega sexos :crazyloveO sa trec pe la tine sa il savurez, cu putina frisca, daca se poate..:)) Link spre comentariu
nebulan10 Reputație: 432 Postat Septembrie 20, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Curul e punctul ei forte😂😂 slabiciunea mea🥴 Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Buna. Esti disponibila astazi?Buna, sunt disponibilă pana la 00:00 Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Septembrie 20, 2019 Partajează Postat Septembrie 20, 2019 Vezi ca faci ravagii pe strada, cu posteriorul ala mega sexos :crazyloveO sa trec pe la tine sa il savurez, cu putina frisca, daca se poate..:)):)))) nu ma așteptam la astaTe aștept oricând dorești :* Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum