Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 2 hours ago, dennisa07 said: Bună, am revenit pentru câteva zile... locația este in Tudor, la Fortuna. Pentru detalii va rog sa ma sunați! Mulți pupici 🥰 Pe la Timisoara mai ajungi? Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Acum 3 ore, alexlakers0 a spus: Pe la Timisoara mai ajungi? Buna Alex! Da, dupa Paste 😘 Link spre comentariu
eddy Reputație: -4 Postat Aprilie 24, 2021 Oras:sighisoara Oras:sighisoara Partajează Postat Aprilie 24, 2021 Buna Dennisa ce zona ai locatia 1 Link spre comentariu
Vizitator alexlakers0 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2021 Partajează Postat Aprilie 24, 2021 2 hours ago, dennisa07 said: Buna Alex! Da, dupa Paste 😘 Nu te am mai vazut de atata timp. Presupun ca tot frumoasa ai ramas.... Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Mai 22, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 22, 2021 Buna dragilor , cine ma poate ajuta sa atașez câteva poze aici ? 😅 ☺️🥰 Link spre comentariu
m_raducu_2012 Reputație: 173 Postat Mai 22, 2021 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Mai 22, 2021 15 minutes ago, dennisa07 said: Buna dragilor , cine ma poate ajuta sa atașez câteva poze aici ? 😅 ☺️🥰 dragă, te ajutăm cu plăcere 😘 Link spre comentariu
robbehh Reputație: 80 Postat Mai 22, 2021 Partajează Postat Mai 22, 2021 Ai revenit la noi? 😍😍🤤 Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Mai 22, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 22, 2021 Acum 21 minute, robbehh a spus: Ai revenit la noi? 😍😍🤤 Daaa 🤗🤗 Link spre comentariu
reemy79 Reputație: 551 Postat Mai 22, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Partajează Postat Mai 22, 2021 Cu astea două m-a convins din prima să o vizitez fără a sta pe gânduri 4 1 Link spre comentariu
reemy79 Reputație: 551 Postat Mai 22, 2021 Oras:La femei Oras:La femei Partajează Postat Mai 22, 2021 Abonament mi-aș fi făcut .. 5 1 Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Mai 22, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 22, 2021 Acum 45 minute, reemy79 a spus: Cu astea două m-a convins din prima să o vizitez fără a sta pe gânduri 🤗 mulțumesc ! 2 Link spre comentariu
Mihaigrosu Reputație: -1 Postat Mai 23, 2021 Partajează Postat Mai 23, 2021 Mă gândesc că pui ceva mai nou, astea sunt cam vechi, 2018 Link spre comentariu
Vizitator fardugol Reputație: 0 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Acum 8 ore, Mihaigrosu a spus: Mă gândesc că pui ceva mai nou, astea sunt cam vechi, 2018 și editate la jumătate din lățime. Link spre comentariu
Mihaigrosu Reputație: -1 Postat Mai 24, 2021 Partajează Postat Mai 24, 2021 Corect colegu Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Mai 26, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 26, 2021 La 24.05.2021 la 7:47, fardugol a spus: și editate la jumătate din lățime. Dar nu am pus eu , am mulțumit pentru cuvinte, nu pentru poze ! 1 Link spre comentariu
toshibutza Reputație: 24 Postat Mai 27, 2021 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 27, 2021 Ma simt nevoit sa las si aici o recenzie dupa experienta de astazi. Intalnirea de astazi am stabilit-o cu colega Denisei, si am solicitat sa participe amandoua. Nu stiam ca o sa ma intalniesc cu Denisa De obicei ma documentez cu cateva zile inainte pentru a nu pierde timp cand ajung. Multumesc colegilor pentru recenzii si ma simt dator sa fac si eu o recenzie. Am cu o ora si jumatate inainte sa ajung in Mures, urmand sa revin cu un telefon cu 20 min inainte. Experienta a fost extrem da placuta, mai ales ca s-a alaturat timp de 1h si Denisa. Actiunea si discutiile au fost foarte placute. Am incercat sa ma incadrez intro ora, dar nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, si cred ca am depasit cateva minute, dar fara sa ma simt presat. Aspect: placut, corp bine proportionat Locatia: pe 1 decembrie 1918 - nota 8, cred ca ar trebui sa caute ceva mai bun, pe masura lor Servicii: OP, NP Oral: 9 Normal: 10 GFE: 10 Tarif: 300 - 1h Eu m-am simtit foarte bine in compania lor, doar ca data viitoare o sa iau cate o finalizare cu fiecare. Sper sa le gasesc libere, daca nu....... astept. 1 Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Mai 29, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 29, 2021 La 28.05.2021 la 1:14, toshibutza a spus: Ma simt nevoit sa las si aici o recenzie dupa experienta de astazi. Intalnirea de astazi am stabilit-o cu colega Denisei, si am solicitat sa participe amandoua. Nu stiam ca o sa ma intalniesc cu Denisa De obicei ma documentez cu cateva zile inainte pentru a nu pierde timp cand ajung. Multumesc colegilor pentru recenzii si ma simt dator sa fac si eu o recenzie. Am cu o ora si jumatate inainte sa ajung in Mures, urmand sa revin cu un telefon cu 20 min inainte. Experienta a fost extrem da placuta, mai ales ca s-a alaturat timp de 1h si Denisa. Actiunea si discutiile au fost foarte placute. Am incercat sa ma incadrez intro ora, dar nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, si cred ca am depasit cateva minute, dar fara sa ma simt presat. Aspect: placut, corp bine proportionat Locatia: pe 1 decembrie 1918 - nota 8, cred ca ar trebui sa caute ceva mai bun, pe masura lor Servicii: OP, NP Oral: 9 Normal: 10 GFE: 10 Tarif: 300 - 1h Eu m-am simtit foarte bine in compania lor, doar ca data viitoare o sa iau cate o finalizare cu fiecare. Sper sa le gasesc libere, daca nu....... astept. 🤗🤗🤗 Link spre comentariu
m_raducu_2012 Reputație: 173 Postat Mai 30, 2021 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Mai 30, 2021 Am vizitat-o din nou, după multă vreme, pe Denisa. A rămas aceeași fată grozavă. Are un corp frumos, iar sfârcurile i se excită interesant 🤤 La oral protejat, .... 7 .... -8 . mare păcat că nu face și ON, sau finalizare facială ... ar fi bestial la normal .. 9 ... 10 este pentru o oră întreagă, dar nu am avut timp interval, o ședință de jumătate de oră de revenit: desigur 😘 1 Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Mai 30, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 30, 2021 Acum 6 ore, m_raducu_2012 a spus: Am vizitat-o din nou, după multă vreme, pe Denisa. A rămas aceeași fată grozavă. Are un corp frumos, iar sfârcurile i se excită interesant 🤤 La oral protejat, .... 7 .... -8 . mare păcat că nu face și ON, sau finalizare facială ... ar fi bestial la normal .. 9 ... 10 este pentru o oră întreagă, dar nu am avut timp interval, o ședință de jumătate de oră de revenit: desigur 😘 🥰🥰🥰 Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 925 Postat Mai 31, 2021 Membru Premium Partajează Postat Mai 31, 2021 On 5/28/2021 at 1:14 AM, toshibutza said: Ma simt nevoit sa las si aici o recenzie dupa experienta de astazi. Intalnirea de astazi am stabilit-o cu colega Denisei, si am solicitat sa participe amandoua. Nu stiam ca o sa ma intalniesc cu Denisa De obicei ma documentez cu cateva zile inainte pentru a nu pierde timp cand ajung. Multumesc colegilor pentru recenzii si ma simt dator sa fac si eu o recenzie. Am cu o ora si jumatate inainte sa ajung in Mures, urmand sa revin cu un telefon cu 20 min inainte. Experienta a fost extrem da placuta, mai ales ca s-a alaturat timp de 1h si Denisa. Actiunea si discutiile au fost foarte placute. Am incercat sa ma incadrez intro ora, dar nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul, si cred ca am depasit cateva minute, dar fara sa ma simt presat. Aspect: placut, corp bine proportionat Locatia: pe 1 decembrie 1918 - nota 8, cred ca ar trebui sa caute ceva mai bun, pe masura lor Servicii: OP, NP Oral: 9 Normal: 10 GFE: 10 Tarif: 300 - 1h Eu m-am simtit foarte bine in compania lor, doar ca data viitoare o sa iau cate o finalizare cu fiecare. Sper sa le gasesc libere, daca nu....... astept. Tariful a fost 300 lei pentru o ora cu amandoua? Daca lucreaza si bine impreuna, ar fi de vizitat. Cine este colega Denisei? Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Mai 31, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 31, 2021 Acum 1 oră, masterblaster a spus: Tariful a fost 300 lei pentru o ora cu amandoua? Daca lucreaza si bine impreuna, ar fi de vizitat. Cine este colega Denisei? Saluuut, 300 de lei pentru fiecare fata . Colega mea este Bianca! ☺️ Link spre comentariu
dennisa07 Reputație: 35 Postat Iunie 23, 2021 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Iunie 23, 2021 Bună, am revenit ! Locația este in Tudor , pe strada Banat. 1 Link spre comentariu
robbehh Reputație: 80 Postat Octombrie 3, 2021 Partajează Postat Octombrie 3, 2021 Buna, cand revii la Mures? 1 Link spre comentariu
radu_cel_mar Reputație: 154 Postat Februarie 7, 2023 Oras:Transilvania Oras:Transilvania Partajează Postat Februarie 7, 2023 Salutare confutadori! A fost o veste ,,uau” cand am văzut anunțul Denisei. Îmi era dor de ea pentru ca de multă vreme nu a fost la noi, așa ca i-am trimis un mesaj la care mi-a răspuns destul de repede. Programat pentru a doua zi întâlnirea de o ora. Ajuns la locație (nota 10), ma întâmpinat aceeași fata plină de viața, pot spune chiar mai sociabilă și prietenoasa ca altădată, chiar dacă a mai pus un kilogram pe ea. Dupa igienizarea regulamentara am trecut la treburi serioase, începând eu sa ii explorez piersicuta ff faina și curată (nota 10), urmat de OP din partea ei (nota 8-9). La normal nu am rezistat decât o poziție, dar aceasta fiind de vis (nota 10). Runda a doua a fost la fel de intensa ca și prima. Dupa am avut nevoie de minute bune pentru a-mi reveni. Multumesc Denisa pentru întâlnirea superba de care am avut parte 😘 ciocane tari sa aveți! 1 1 Link spre comentariu
loverman8809 Reputație: 296 Postat Octombrie 14, 2023 Partajează Postat Octombrie 14, 2023 Nu mai știe nimeni nimic de Denisa? Am încercat și sa sun și WAP, de nenumărate ori dar in zadar. Am ceva vizite la activ la ea și pot spune ca au fost unele dintre cele mai bune experiențe. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum