Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Sa nu ma uitați 💋 revin curând 💋💋💋Când revii scumpo că e criză mare pe la noi? Link spre comentariu
Vizitator cocoasd Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Sa ne anunti! :) Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Mâine revin.. nu stiu exact ora la care ajung dar voi scrie aici Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Mâine revin.. nu stiu exact ora la care ajung dar voi scrie aiciYupiii.. Se întorc fetele faine 🤗😘Aceiași locație frumoaso? Link spre comentariu
nebulan10 Reputație: 432 Postat Februarie 6, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Februarie 6, 2019 Mâine revin.. nu stiu exact ora la care ajung dar voi scrie aiciBuna Denisa, am doua intrebari, faci programari prin mesaje? Si daca sanii astia frumosi sunt ai tai sau poze false? Mersii🤗 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Buna Denisa, am doua intrebari, faci programari prin mesaje? Si daca sanii astia frumosi sunt ai tai sau poze false? Mersii🤗Garantez că pozele acestea sunt cat se poate de reale. Și nu numai sânii sunt singura calitate a ei.. E o tipă foarte frumoasa dar și restul sunt super frumoase.. Fund, coapse plus câteva tatuaje finute. Iar ca și caracter e o tipă foarte sociabila și plăcută la vb chiar dacă e tinerica (20 de ani) plus că e foarte curată. N-am mai văzut-o dinainte de Crăciun dar abia aștept să-i fac o vizită. E venită cumva în Mureș? Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5179 Postat Februarie 6, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Februarie 6, 2019 Citeste mai sus. In data de 4 februarie a spus ca maine, adica ieri 1 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Citeste mai sus. In data de 4 februarie a spus ca maine, adica ieriAm observat că a scris dar am lăsat și eu o întrebare despre locație și dacă nu a răspuns am considerat că poate încă nu a ajuns.. Cred că cel mai bine ar fi fi sa o sun în particular 😉 Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5179 Postat Februarie 6, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Februarie 6, 2019 Nici ea nu a mai scris nimic pe aici. Poate vine mai incolo :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Nici ea nu a mai scris nimic pe aici. Poate vine mai incolo :laugh2Eu unul spun să ne organizăm și să mergem în întâmpinarea ei. 😉Adevărul este că la cum se comportă atât ea și încă câteva.. Ar merita să le facem o primire plăcută fiecare. Vreo doua săptămâni chiar li s-a simțit lipsa. Link spre comentariu
Membru Premium angelmro Reputație: 5179 Postat Februarie 6, 2019 Oras:medias Oras:medias Membru Premium Partajează Postat Februarie 6, 2019 Eu unul spun să ne organizăm și să mergem în întâmpinarea ei. Adevărul este că la cum se comportă atât ea și încă câteva.. Ar merita să le facem o primire plăcută fiecare.Vreo doua săptămâni chiar li s-a simțit lipsa.Daca stiam cand vine si cu ce mergeam, dar asa nici nu avem idee de unde si cand vine. Eventual sa ne anunte ea :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Buna Denisa, am doua intrebari, faci programari prin mesaje? Si daca sanii astia frumosi sunt ai tai sau poze false? Mersii🤗Colegu.. Din cate știu nu răspunde la sms pentru că..chiar ea a spus undeva mai sus undeva că acea cartelă nu e încărcată și nu are sms-uri.. Așa că slabe șanse să facă programări prin sms 1 Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Buna Denisa, am doua intrebari, faci programari prin mesaje? Si daca sanii astia frumosi sunt ai tai sau poze false? Mersii🤗Unde ai găsit tu pozele acestea Nebulan? Link spre comentariu
nebulan10 Reputație: 432 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Februarie 7, 2019 Aici pe forum Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Aici pe forumLe-am găsit și eu dar pe Timișoara. Arată tot mai bine fătuca asta. 😉 Link spre comentariu
csalo Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Februarie 7, 2019 A ajuns în Mureș? Link spre comentariu
ezolyomi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Da este aici la mures. A spus ca se muta la o alta locatie Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Îmi pare foarte rău ca a trebuit sa plec asa pe neașteptate și ca nu am anunțat :( Link spre comentariu
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Îmi pare foarte rău ca a trebuit sa plec asa pe neașteptate și ca nu am anunțat :(Tot am încercat să te sun dar aveai telefonul închis.. Când revii? Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Disponibilă de azi 💋 Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Buna Denisa, am doua intrebari, faci programari prin mesaje? Si daca sanii astia frumosi sunt ai tai sau poze false? MersiiBuna, nu fac programare prin sms ,prefer sa ma suni... și pozele sunt ale mele, sunt mai vechi puțin de 1 an dar nu s a schimbat nimic, sunt aceeași sâni... 1 1 Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 🤠2 Link spre comentariu
nebulan10 Reputație: 432 Postat Februarie 14, 2019 Oras:Mures Oras:Mures Partajează Postat Februarie 14, 2019 Semeni cu iubita mea😂 Link spre comentariu
denissa1314 Reputație: 119 Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Ee na mai bine, nu te simți străin 2 Link spre comentariu
m_raducu_2012 Reputație: 171 Postat Februarie 14, 2019 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Februarie 14, 2019 E acceasi locatie din cartierul Tudor, sau e modificata? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum